ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ : ''ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 'ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''.
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

02 Σεπτεμβρίου 2014
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

10460988 698839380194606 950004297352929616 nΜια πολύ όμορφη Βραδιά επιφύλαξαν και φέτος οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον Πολ.Συλ. Σταυρού ''Μέγας Αλέξανδρος'' για την ημέρα Μνήμης ''Μικρά Ασία Ψυχής Πατρίδα'' όπου κάθε χρόνο συμπίπτει με την Ιερά Εορτή Αποκεφάλιση του Ιωάννου Προδρόμου του Βαπτιστή!


Πλήθος κόσμου και φέτος τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού έβαλε τα δυνατά του για να χαρίσει σε όσους παραβρέθηκαν εκεί μία ''αλησμόνητη'' βραδιά, οι γυναίκες του Συλλόγου ετοίμασαν με όλη την αγάπη τους παραδοσιακά γλυκά για να μη ξεχνάμε και την καταγωγή μας αλλά και τι έφεραν οι ''παππούδες μας'' από το ''χωριό'' ,η παιδική -νεανική χορωδία ,καθώς και το γυναικείο τμήμα του Συλλόγου με Δασκάλα την κ Κουβακλή Μαρία μας ταξίδεψαν με τις φωνές τους στις ''χαμένες'' πατρίδες, τα χορευτικά τμήματα με την Δασκάλα Κ Μαρία Αντωνιάδου χάρισαν στιγμές κεφιού με χορούς από την Μακεδονία ,Θράκη, Μ.Ασία ,και από τον Πόντο ,επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος από την Νιγρίτα Σερρών τίμησε με την δική του χορευτική πινελιά την εκδήλωση.
Ο Δήμαρχος Βόλβης χαιρέτησε την εκδήλωση ,ευχαριστώντας πρώτα τον Σύλλογο και έπειτα όλους όσους ήταν εκεί. Μιας και είχε επισκεφτεί και ο ίδιος το 2008 με group από τον Σταυρό το χωριό μας στη Μ.Ασία το ΚΑΤΙΡΛΊ ,με συγκίνηση αναπόλησε εκείνες τις στιγμές ,και την αγάπη των κατοίκων εκεί απέναντι στους Έλληνες πρόσφυγες και τις μοιράστηκε με όλο τον κόσμο.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού Μέγας Αλέξανδρος σας ευχαριστεί όλους που βρεθήκατε εκεί και σας εύχεται και του χρόνου να ανταμώσουμε πάλι όλοι Μαζί.


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top