ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

08 Μαϊος 2018
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Σύσκεψη απολογισμού και προγραμματισμού για τις σχολικές μονάδες, με τη συμμετοχή διευθυντών σχολείων, σχολικών επιτροπών και του δημάρχου Βόλβης

Η άψογη λειτουργία των σχολικών μονάδων και η εξαιρετική συνεργασία του δήμου Βόλβης με τις διευθύνσεις και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων, πιστοποιήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης, στον Σταυρό.

Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του δήμου Βόλβης, μαζί με τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκο Τσακίρη και Δημήτρη Βασιλάκη, συζήτησαν με τον δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα, όχι μόνο τον απολογισμό της φετινής σχολικής χρονιάς, αλλά και τις προτεραιότητες για την επόμενη περίοδο.

Ειδικότερα για την τρέχουσα σχολική περίοδο, διαπιστώθηκε ότι ανταποκρίθηκαν άμεσα οι σχολικές επιτροπές και οι δημοτικές υπηρεσίες, ώστε τα σχολεία να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα σε θέρμανση, προσβασιμότητα μαθητών κλπ. Οι κτιριακές υποδομές βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και έγινε ο πρώτος προγραμματισμός για την κάλυψη των αναγκών της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας ευχαρίστησε θερμά όλους τους διευθυντές για την προσπάθεια τους στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων τους και τόνισε ότι η εξαιρετική κατάσταση των σχολείων για μια ακόμα χρόνια αποδεικνύει την άψογη συνεργασία της εκπαιδευτικής κοινότητας, των γονέων και των κηδεμόνων με τον δήμο Βόλβης, προς όφελος των μαθητών. «Είμαστε συνεπείς στη δέσμευση ότι η παιδεία και τα σχολεία μας, είναι βασική προτεραιότητα του δήμου Βόλβης, και σε όσους επιχειρούν μικροπολιτικά παιχνίδια για τα σχολεία, τους προσκαλούμε να καθίσουν στα θρανία για να μάθουν την αλήθεια για την υποδειγματική λειτουργία των σχολικών μονάδων μας», τόνισε ο δήμαρχος Βόλβης. Ο κ. Λιάμας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για την συνεισφορά τους στην εξαίρετη εικόνα των σχολικών μονάδων του δήμου και υπογράμμισε ότι θα είναι αρωγός στις δράσεις τους.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top