Επιτρέπεται να πέσεις...Επιβάλλεται να σηκωθείς...
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

08 Μαϊος 2018
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Είναι πια σύνηθες φαινόμενο στις μέρες μας, διάφορα μότο να κοσμούν τα σώματα των ανθρώπων με τη μορφή του tattoo. 
Μότο που αντιπροσωπεύουν είτε μια στάση ζωής, είτε κάτι που σημάδεψε την πορεία του καθενός, είτε απλά γιατί είναι εύηχο και πιασάρικο.

Αν ο ΠΑΟΚ Σταυρού λοιπόν είχε ανθρώπινη υπόσταση, είμαι σίγουρος ότι ένα τέτοιο tatoo θα κοσμούσε το σημείο της καρδιάς του. Ένα καλοσχηματισμένο μότο κατά προτίμηση γραμμένο καλλιγραφικά και με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται από μακριά, ώστε να υπενθυμίζει σε όποιον πλησίαζε κοντά ότι αυτός ο ''άνθρωπος'' έμεινε όρθιος παρά τις όποιες αντιξοότητες. Δεν λύγισε, δεν εγκατέλειψε, δεν άφησε τίποτα στην τύχη. 

Δέχτηκε χτυπήματα αγωνιστικά, προσπαθούσε να βρει μια αγωνιστική ταυτότητα, υπέμεινε καρτερικά να περάσει η μπόρα, έβλεπε ''τα άλλα τραίνα να περνούν'' όπως είπε πριν 25 χρόνια ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα της γενιάς μου, οι Τρύπες. 
Και κάπου εκεί η πτώση σταμάτησε. Οριστικά. Και ξεκίνησε η δεύτερη πρόταση στο tattoo του ''ανθρώπου'' ΠΑΟΚ Σταυρού. Άρχισε πια να σηκώνεται. Άρχισε να συνέρχεται, Άρχισε να αφήνει πίσω οτιδήποτε τον πλήγωνε.

Όλα αυτά όμως δε θα τα έκανε χωρίς τη βοήθεια άλλων ''συνανθρώπων'' του...Ανθρώπων που ήξεραν που πάσχει και ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία , που δεν πούλησαν υψηλή θεωρία, που έφαγαν ώρες ατελείωτες στο γήπεδο απέναντι σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες, που έρχονταν ακόμα κι από Θεσσαλονίκη για προπόνηση, που έτρεχαν παντού μέσα στην ευρύτερη περιοχή για να εξασφαλίσουν έστω κι ένα ευρώ που θα έκανε τη ζωή των παικτών καλύτερη, που άφησαν στην άκρη ακόμα και τις οικογένειές τους για να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, ανθρώπων που δέχτηκαν ακόμα και το χλευασμό λόγω της ηλικίας τους αλλά μίλησαν στο γήπεδο με τις πράξεις τους, ανθρώπων που μάτωσαν κυριολεκτικά για αυτήν την ομάδα...
Ο ''άνθρωπος'' λοιπόν ΠΑΟΚ Σταυρού σας ευχαριστεί...
Σας ευχαριστεί που του απλώσατε το χέρι όταν το είχε ανάγκη και τον σηκώσατε στα πόδια του. Κι ήρθε η ώρα να σας ευχαριστήσει και προσωπικά...

Ευχαριστεί τον προπονητή Γιάννη Πετράκη, όλο το τεχνικό επιτελείο, το ΔΣ της ομάδας, τον πρόεδρο Κώστα Λιάμα κι όλους όσους βοήθησαν έστω και με την ελάχιστη οικονομική υποστήριξη αυτή την προσπαθεια ανασυγκρότησης. 
Τελευταία βέβαια ο ''άνθρωπος'' ΠΑΟΚ Σταυρού ευχαριστεί τα ''μέλη του σώματός του'', τους ίδιους τους παίκτες...Από την κορφή μέχρι τα νύχια, από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο.Από τον Αλέξανδρο τον Αλεξάνδρου μέχρι το Θανασάκη τον Καρακίτσο.

Και βέβαια δεν ήταν δυνατόν να ξεχάσει τους φίλους του. Αυτούς που βρέθηκαν σε όποιο γήπεδο έπαιξε , αυτούς που τον στήριξαν με την παρουσία τους, αυτούς που σαν άλλοι Λακεδαίμονες δε ρωτούσαν αν είναι καλός αντίπαλος αλλά πού είναι ο αντίπαλος για να πάνε να στηρίξουν την ομάδα.

Τα καλύτερα έρχονται.
Σας ευχαριστούμε θερμά.
Εις το επανιδείν.

CITIUS, ALTIUS, FORTIUS
(''Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά'')

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top