ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ Η KAVALA EXPO 2020
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

11 Αυγούστου 2020
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Μετά την απόφαση για ακύρωση της φετινής ΔΕΘ λόγω κορωνοϊού ανακοινώθηκε ότι και άλλες εκθέσεις δεν θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ αυτών και η Kavala Expo.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας αποφάσισε τη ματαίωση της Kavala Expo 2020 που, όπως είχε ανακοινωθεί μόλις λίγες μέρες πριν, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» από τις 18 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Την απόφαση αυτή της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος Μάρκος Δέμπας, γράφοντας τα εξής:

«Δυστυχώς μετά και τις σημερινές αποφάσεις της Κυβέρνησης, για την μη πραγματοποίηση της ΔΕΘ, και λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία που έχουν ληφθεί από την πολιτεία, όσο και της δυσμενούς πρόβλεψης για την εξέλιξη της διασποράς του COVID-19 τους επόμενους μήνες στη χώρα μας και με κύριο μέλημα την προστασία της υγείας και ασφάλειας όλων μας ή φετινή μας KAVALA EXPO δεν είναι εφικτή να πραγματοποιηθεί..

Με την πεποίθηση ότι θα βγούμε νικητές από την τρέχουσα κρίση ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δυναμική διοργάνωση».

 

 

 

seleo.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top