ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΙΚΑΝ ΟΚΤΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

15 Δεκεμβρίου 2020
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Ταυτοποιήθηκαν έπειτα από έρευνες αστυνομικών της Θεσσαλονίκης δράστες που ενέχονται σε περιπτώσεις κλοπών, διαρρήξεων και μιας ληστείας.Εννέα περιπτώσεις ληστείας, κλοπών και διαρρήξεων εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ αυτών, εξιχνιάστηκε και κλοπή από εταιρεία στην Ευκαρπία το περασμένο Σάββατο, όπου οι δράστες παραβίασαν την περίφραξη και έκλεψαν χρήματα και αντικείμενα.

Αναλυτικά:Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφίες:

Σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, έθραυσε φινιστρίνι σταθμευμένου οχήματος σε κεντρική περιοχή της Θεσσαλονίκης και αφαίρεσε από το εσωτερικό δύο τσάντες, οι οποίες περιείχαν πορτοφόλι με χρηματικό ποσό, καθώς και προσωπικά αντικείμενα.

Σε βάρος 30χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Φεβρουάριο του 2020, παραβίασε κλειδαριά σταθμευμένου οχήματος στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης, και αφαίρεσε από το εσωτερικό ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε τραπεζικές κάρτες, καθώς και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Σε βάρος 19χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε μετά από έλεγχο, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, αφαίρεσε από κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε βάρος 19χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Φεβρουάριο του 2020 από κοινού με έτερο συνεργό, αφαίρεσαν με την μέθοδο της απασχόλησης από ημεδαπό σε στάση λεωφορείων στο κέντρο την πόλης, ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, εισήλθε σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης μαζί με έτερο συνεργό, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ και αφαίρεσαν από 84χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη, χρηματικό ποσό.

Σε βάρος δύο 21χρονων αλλοδαπών, διότι όπως προέκυψε μετά από αστυνομική έρευνα, τον Αύγουστο του 2019 μαζί με έτερο συνεργό, αφαίρεσαν με την χρήση σωματικής βίας από 43χρονη ημεδαπή σε κεντρικό σημείο της πόλης, μία τσάντα, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Αναλήψεως σχημάτισαν δικογραφίες:
Σε βάρος 2 ημεδαπών (άντρας – γυναίκα), ηλικίας 40 και 45 ετών αντίστοιχα διότι:

  • Τον Οκτωβριο του τρέχοντος έτους, αφαίρεσαν απο κοινού σε λαική αγορά στην Χαριλαου ενα κινητό τηλεφωνο απο 61χρονη ημεδαπή
    Τον Φεβρουαριο του 2020 η 45χρονη αφαίρεσε απο 83χρονη ημεδαπή σε λαική αγορα, κινητο τηλεφωνο καθως και χρηματικό ποσο.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, η συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από την επ΄ αυτοφώρω σύλληψη δύο μελών συμμορίας, οι οποίοι ενέχονται σε περίπτωση ληστείας και διακεκριμένων κλοπών, οδήγησε στην εξιχνίαση ακόμη μίας περίπτωσης κλοπής.
Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, ο 25χρονος συλληφθείς, από κοινού με συνεργό τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, παραβίασαν περίφραξη εταιρείας στην περιοχή της Ευκαρπίας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό αυτής προσωπικά αντικείμενα καθώς και χρηματικό ποσό.

Οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων.

 

voria.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top