Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Να'μαι και σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου στην εκπνοή αυτού του μήνα ,εδώ κοντά σας για ένα ακόμη μουσικό και ενημερωτικό ταξίδι που ξεκινάει αμέσως τώρα.Κυρίες και κύριοι ,αγαπητέ μου κόσμε καλή σας ημέρα απ'άκρη σε άκρη σε όλο το δήμο Βόλβης  σε όλους τους απανταχού Έλληνες ,καλημέρα όλη μέρα και πάμε να σας σχολιάσω λίγο τα γεγονότα που συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες μιας και δεν το έκανα χτές και το κάνω σήμερα.Λοιπόν από που να ξεκινήσω ,μάλλον από τον ψυχάκια που ''έκαψε''τα δύδυμα αγοράκια του ηλικίας 8 χρόνων και τον εαυτό του (το απόβρασμα της κοινωνίας ''καθάρισε''τον τόπο από τα μούτρα του ) για να εκδικηθεί λέει την πρώην γυναίκα του ....μα είναι δυνατόν;;;;δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε και πως βρήκε την δύναμη γιατί ψυχή δυστυχώς δεν είχε το τέρας ,ο ψυχάκιας ο ...πως να τον αρακτηρίσω τον αχαρακτήριστο ...Το άλλο πάλι ...με τον φοιτητή που βρέθηκε δολοφονημένος στην Κάλυμνο;;;Τι γίνετε βρε παιδιά ;;;;σε τι εποχή ζούμε ,τι τραγικές καταστάσεις βιώνει ο κόσμος ,μου φαίνεται όμως πως η μάνα του άτυχου φοιτητή ότι πολύ άνετη μπροστά στις κάμερες ,ούτε ένα δάκρυ ,τίποτα ,σαν να πρόκειται για το σκύλο της που και πάλι θα έκλαιγε ,ας ελπίσουμε να διελευκάνουν οι αρχές το θέμα και να βρεθεί ο δολοφόνος του άτυχου νέου.

Αμ το άλλο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ,που πήρανε φαλάγγι τους μουσουλμάνους που γιόρταζαν στο κέντρο της Αθήνας τα γενέθλια του Μωάμεθ και κάνανε κάτι σαν πορεία ,τους είδαν οι οπαδοί και βούρ ....πολύ ξύλο ,χαμός και δεν ξέρω αν συμφωνείτε ,εγώ δεν θα σας εκφράσω την γνώμη μου γιατί δεν αντέχω να ακούω κάποιους όρους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας,ο καθένας έχει σχηματίσει την γνώμη του για το περιστατικό αυτό,απλά θα πω ότι μπορεί να ήταν για καλό ή μπορεί και για κακό....Τι άλλο ;;;Ναι ,χτες λοιπόν ,για να έρθουμε και στα δικά μας το volvinews.gr σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Ασπροβάλτας διοργάνωσαν μια εκπληκτική ομιλία-συζήτηση για ιατρικά θέματα ,η Σούζη Αρχοντή έχει ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ και μπορείτε να ανατρέξετε στην κεντρική σελίδα μας www.volvinews.gr για να δείτε το σχετικό άρθρο.α 

Τα νέα του καιρού ''αξιοθαύμαστα''μιας και με σχετική ανάρτηση ο αγαπημένος Σάκης Αρναούτογλου ,χτες στην επίσημη του σελίδα αναφέρει πως θα κάνουμε ''Πασχαλινά Χριστούγεννα'',δικός μου ο όρος αυτός μιας και θα έχουμε καλοκαιρία στην χώρα .Κακά τα μαντάτα για εμάς τους χιονόφιλους μιας και ούτε φέτος δεν θα δούμε Λευκά Χριστούγεννα ,καθώς ένα υψηλό βαρομετρικό θα κινηθεί προς στην χώρα μας και θα χαρίζει ήλιο ,υγρασία και τίποτα άλλο....Θύμωσα πολύ όταν το διάβασα μιας και είναι παιδί του χειμώνα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 28/11/2017

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στα ανατολικά και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 10 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά, ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και το θερμόμετρο από 5 έως 9 βαθμούς
Στην Αττική, τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά με βελτίωση από το απόγευμα, δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
 
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28/11
1443 Ο ήρωας των Αλβανών, Γεώργιος Καστριώτης, Σκεντέρμπεης για τους Αλβανούς, κηρύσσει την παράτολμη επανάστασή του κατά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

1814 Οι «Τάιμς του Λονδίνου» είναι η πρώτη εφημερίδα που κάνει χρήση ατμοκίνητου πιεστηρίου για την εκτύπωσή της.

1821 Ο Παναμάς κηρύσσει την ανεξαρτησία του από την Ισπανία.

1909 Στη Γαλλία, η Εθνοσυνέλευση θεσπίζει για τις εργαζόμενες γυναίκες άδεια οκτώ εβδομάδων μετά τον τοκετό.

1910 Ο Ελευθέριος Βενιζέλος κερδίζει τις εκλογές, καταλαμβάνοντας τις 300 από τις 364 έδρες της Βουλής.

1912 Πέθανε ο ποιητής, Λαυρέντιος (Λορέντζος) Μαβίλης

1915 Μετά την ορμητική προέλαση των Γερμανών και των Βούλγαρων στο σερβικό έδαφος, ο βασιλιάς των Σέρβων, Πέτρος, καταφεύγει με τα λείψανα του σερβικού στρατού στο 'Νησί της Σωτηρίας', όπως ονομάζουν οι Σέρβοι την Κέρκυρα.

1917 Η επαναστατική σοβιετική κυβέρνηση απευθύνει μήνυμα στις κυβερνήσεις και τους λαούς όλων των εμπόλεμων χωρών για τον τερματισμό του πολέμου (Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος).

1917 Χιονοθύελλα προκαλεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Αθήνα. Οι δρόμοι έχουν κλείσει και η μεταφορά καυσόξυλων από το Τατόι για τις ανάγκες του εργοστασίου ηλεκτροπαραγωγής είναι αδύνατη.

925  Οι παιδαγωγοί Δημήτριος Γληνός και Αλέξανδρος Δελμούζος παύονται από τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία, καθώς η διδασκαλία τους κρίθηκε εθνικά επιβλαβής. (Μαρασλειακά)

1943 Η Συνδιάσκεψη της Τεχεράνης: Στόχος της ιστορικής αυτής συνάντησης μεταξύ του Φραγκλίνου Ρούσβελτ, του Ιωσήφ Στάλιν και του Ουίνστον Τσώρτσιλ είναι να οριστικοποιηθεί η στρατηγική των Συμμάχων για την τελική φάση του Πολέμου. Αποφασίζεται η επίθεση στη Νορμανδία για το Μάιο του 1944.

1948 Γεννήθηκε η τραγουδίστρια, Μαρία Φαραντούρη

1948 Πωλείται στη Βοστόνη η πρώτη φωτογραφική μηχανή Polaroid, στην τιμή των 89,95 δολαρίων.

1953 Τελειώνει η Δίκη των Αεροπόρων. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται στελέχη της πολεμικής αεροπορίας, που κατηγορούνται για φιλοκομμουνιστικές δραστηριότητες. Δύο καταδικάζονται σε ισόβια, 6 σε ποινές πρόσκαιρης κάθειρξης και ένας αθωώνεται.

1960 Η Μαυριτανία αποκτά την πλήρη ανεξαρτησία της από τη Γαλλία.

1981 Αρχίζει να εφαρμόζεται το μονοτονικό σύστημα στα σχολεία της χώρας μας.

1989 Η Ρουμάνα αθλήτρια της γυμναστικής και χρυσή Ολυμπιονίκης Νάντια Κομανέτσι καταφεύγει στην Ουγγαρία μετά τη διαφυγή της από την πατρίδα της. Με τη βοήθεια ενός οικοδόμου, του Κονσταντίν Πανέτ, περνάει λαθραία στην Ουγγαρία, την Αυστρία και φτάνει στην Αμερική.

1994 Η Νορβηγία ψηφίζει «όχι» στην είσοδό της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.9και πολύ καλά έκανε...δικό μου) 

1999 Ολοκληρώνεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών που ξεκίνησε στις 21 Νοεμβρίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η Ελλάδα κατατάσσεται στην πρώτη θέση της γενικής βαθμολογίας με 19 μετάλλια (4 χρυσά, 10 αργυρά και 5 χάλκινα).

2002 Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιδικάζει το ποσό των 13,7 εκατομμυρίων ευρώ (4,6 δισ. δρχ.) ως αποζημίωση του Ελληνικού Δημοσίου στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο για την απαλλοτρίωση της λεγόμενης βασιλικής περιουσίας.

2008 Το Οικουμενικό Πατριαρχείο ζητά την παραίτηση του ηγούμενου Εφραίμ από όλες τις αρμοδιότητές του στη Μονή Βατοπεδίου.

2010 Πέθανε ο Έλληνας ηθοποιός, Γιώργος Φούντας

Αυτά αγαπητέ μου κόσμε και για σήμερα ,άλλαξε η γραφή μου και δεν ξέρω πως γαυτό βλέπετε τα γράμματα να κινούνται σε πλάγια μορφή ,σε καληγραφία ,δεν ξέρω τι πάτησα ...τέλος πάντων ,λοιπόν ακούστε το τραγούδι της ημέρας πουθ είναι αγαπημένο και All time classic περάστε όμορφα την ημέρα σας αλλά....και την νύχτα σας ,δημιουργείστε ,πειραματιστείτε και φροντίστε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε ,αααα τώρα που το θυμήθηκα η χτεσινή διακόπη ρεύματος βραδυάτικα σχεδόν δυο ώρες σε Σταυρό και Ολυμπιάδα με τέτοιο κρύο ,λίγο κάποιοι να το κοιταξετε όχι με έναν αέρα και μια κακοκαιρία να μην έχουμε μέσα στον χειμώνα ρεύμα ,όταν το πληρώνουμε όμως τσουβάλια της ΔΕΗ ,δεν αναφέρετε πουθενα στα τιμολόγια σας  αυτά τα χρήματα για τις διακοπές ρεύματος χειμώνα-καλοκαίρι....Μόνο να αρπάζετε ξέρετε  και στην καμπούρα σας έχετε μπλεξίματα με τους δήθεν συνδικαλιστές σας......

Κόσμε μου αυτά για σήμερα ,άνοιξε το στοματάκι μου και είπε πολύ πράμα ,και θα λέω συνεχώς αρκεί να μας στηρίζετε καθημερινά ,μαζί αύριο πάλι Πρώτα

 Ο Θεός ,μέχρι τότε ....Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!

 
άξετε 

Ένα ζευγάρι παντρεμένο είκοσι ολόκληρα χρόνια είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους και κουβεντιάζουν.

- Άντρα μου, λέει η γυναίκα, αν πεθάνω θα ξαναπαντρευτείς;

- Δε νομίζω, απαντάει εκείνος.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top