Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

Ε ναι λοιπόν καλός ήρθες Παρασκευή καλός ορίσατε και εσείς φίλοι του www.volvinews.gr και καλή μας ημέρα .Ελπίζω να είστε καλά και γιατί να μην είστε ; μιας και όλα δουλεύουν ρολόι στην χώρα ,τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο εύχομαι να είστε καλά.

Ο κακός χαμός στην κυβέρνηση του ...Καμμένου θα έλεγα εγώ μιας και από το πρωί στα μέσα ενημέρωσης όλοι μιλούν για την παραίτηση-αποπομπή Κοτζιά και τον άθλιο αυτόν τύπο της κωλοτούμπας που εν τέλει κάνει ή πρόκειται να κάνει τα πάντα για την καρέκλα που ξέρει ότι μετά τις εκλογές ούτε στον ύπνο του ,ούτε σκαμπό ...Και αναρωτιώμαστε όλοι πως είναι δυνατόν να ''πετάξει''ο Τσίπρας την υπογραφή των Πρέσπών που ήταν η γραμμή του κόμματος του ,και πως είναι δυνατόν να κρατήσει αυτόν που υποτίθεται ότι δεν θα ψήφιζε την υπογραφή του ονόματος Μακεδονία στο ψευδοκράτος γιατί έχει άλλη γραμμή ( του έφυγαν εν το μεταξύ καμμιά 5-6 βουλευτές ) αλλά δεν θα έριχνε την κυβέρνηση ,μα κυρία μου και γαυτό έγιναν όλα αντί να κοιτάξουν την χώρα που είναι ξέφραγκο αμπέλι ,κοιτούν πως θα κρατήσουν τις καρέκλες τους ,ειδικά το παχύδερμο αυτό άτομο που η κατάσταση του πλέον είναι ανεξέλεγτη μιας και βλέπει και ο ίδιος ότι οι Έλληνες τον έχουν ''ξεγραμμένο''.

Αναμμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρων τις εξελίξεις μιας και από μόνο του το θέμα έχει τεράστιο ενδιαφέρον ,ήδη κατηγορούν τον παραιτηθέντα ότι δεν είναι κατανοητή η παραίτηση ( αυτά τα λέει αυτός ο ξερόλας ο Τζανακόπουλος) οπότε και ο Κοτζιάς ζητάει από το Μαξίμου να δοθεί η γραπτή παραίτηση του στα μέσα ενημέρωσης για να δει ο κόσμος τι συμβαίνει.Προς στιγμήν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και γαυτό σας λέω ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον το θέμα ,θα τα δούμε ελπίζω τις επόμενες ημέρες ,αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δυστυχώς τα ψέμματα τους ''πιάνουν τόπο''...

Άλλο μεγάλο θέμα είναι η προκλητικότητα της Τουρκίας με βαπόρια ,καράβια ,κτλ να κάνουν την εμφάνιση τους στην Κυπριακή ΑΟΖ ,όλοι μιλούν και για επικείμενο θερμό επεισόδιο και δυστυχώς δεν ξέρω που θα βγεί ,εύχομαι να μη γίνει κάτι φοβερό γιατί ζούμε στην Κύπρο και φοβόμαστε διπλά για όλα τα κακός ενδεχόμενα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 19/10/2018

Τοπικές βροχές αναμένονται την Παρασκευή (19/10) σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ στα νότια της χώρας.

 

Η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιορισμένη με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 13 και 24 βαθμούς κελσί

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 9 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-Newsbomb.gr

Χειμωνιάτικη εισβολή από την Δευτέρα (22/10)

Mετά από μια ανοιξιάτικη-φθινοπωρινή ανάπαυλα, ο καιρός ετοιμάζεται να γίνει χειμωνιάτικος και να εισβάλλει και στην χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα 

Όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου στην ΕΡΤ, ο καιρός θα φορέσει για τα καλά τα φθινοπωρινά του και δεν αποκλείεται από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και μετά να νιώσουμε και χειμώνα.

Η σταδιακή αλλαγή του καιρού αναμένεται από την Δευτέρα (22/10) με βροχές από τα δυτικά. Οι βροχές δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και στην υπόλοιπη χώρα από τα μέσα της εβδομάδας.

Αιτία οι βαριές ψυχρές μάζες στην βόρεια Ευρώπη που θα φέρουν σημαντικότατη πτώση της θερμοκρασίας. Ψυχρή μάζα αναμένεται να κατέβει προς τη χώρα μας και η θερμοκρασία θα πέσει και θα σημειωθούν βροχές.

-πηγή-Thepressroom.gr

Και το έλεγα χτες ότι τον έχασα τον αγαπητό Σ.Αρναούτογλου και τσουπ ...εμφανίστηκε με κατατοπιστικό δελτίο ,μπορείτε να μπείτε στην σελίδα του και να δείτε την αναλυτική του πρόβλεψη ,πάντως από Δευτέρα σας βλέπω στην Ελλάδα να ανάβετε τα τζάκια ,και φυσικά θέλουμε φωτογραφίες στα σχόλια στην ομάδα μας στο facebook ,θα τα δούμε αναλυτικά τα φαινόμενα του καιρού την Δευτέρα Πρώτα Ο Θεός .

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου φίλοι ,σας εύχομαι να περάσετε ένα γλυκό και ήρεμο Σαββατ/κο ,να δείτε φίους ,να βγείτε βόλτες ,να περάσετε όσο το δυνατόν πιο όμορφα .Η συμβουλή της ημέρας -Να μιλάτε ,μη τα κρατάτε μέσα σας και ''σκάτε'',μιλήστε με επιχειρήματα και νιώστε όμορφα ,όχι άβολα ,μην τα αφήνετε μέσα σας ,κακό σας κάνει ,βγάλτε τα από μέσα σας όποιο και να είναι το τίμημα ,εσείς θα είστε έτοιμοι......Μαζί και πάλι την ερ΄χομενη Δευτέρα 22/10/2018 Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε ......Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΠΣΚ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

 

 

Μέσα σε ένα τρένο, ένας Εβραίος κάθεται απέναντι από έναν Γερμανό και τρώει σιγά σιγά μια ρέγκα.

Ο Γερμανός, περίμενε κάμποση ωρα, αλλά στο τέλος δεν άντεξε. Έπρεπε να τον ρωτήσει.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top