Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018

Από τον Φ.Ο.Σ. Σταυρού:
Σας περιμείνουμε αυτή τη Κυριακή 4/2 για προπόνηση και πεζοπορία στο Στρατονικο Όρος

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ |00a0e3

Από τον Πολιτιστικό σύλλογο Άγιος Γεώργιος Στίβου
«όπως κάθε χρόνο είμαστε μαζί με τους γονείς του χωριού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ |b0cb1f

Κυρίες μου και κύριοι καλή σας ημέρα και επιτέλους ο καινούργιος μήνας ''μας μπήκε'',καλό και ευλογημένο λοιπόν μήνα σε όλους μας ,αισιόδοξο για όλους μας και περισσότερο για την πονεμένη αυτή χώρα που ακόμη και τώρα σε αυτό που συμβαίνει και θέλουν να ''ξεπουλήσουν''το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και που έπρεπε να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά ,υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο μεγάλο Συλλαλητήριο της Αθήνας την ερχόμενη Κυριακή στις 4 Φεβρουαρίου ,σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ βλέπουμε μια αισχρή και ντροπιαστική προπαγάνδα να γίνετε εις βάρος του κόσμου που είτε πήγαν στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ,είτε τώρα θα κατέβουν και στην Αθήνα ,μιλούν με τόσο μίσος και σθένος απέναντι στους πολίτες που θέλουν να ''διαμαρτυρηθούν''με ειρηνικό τρόπο για να μην ξεπουληθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,αποκαλούν τον κόσμο φασίστες ,ακροδεξιούς και απόγονους των Ναζί ,αποκαλούν τον κόσμο με διάφορα κοσμητικά επίθετα όπως νοσταλγοί του Χίτλερ ,αποκαλούν αυτοί οι γνωστοί τον κόσμο με ταμπέλες που δεν αρμόζουν στην ειρηνική πορεία που ετοιμάζεται ,ποιοί αυτοί ,αυτοί που πήραν μέρος στα μεγαλύτερα εγλήματα της Ελλάδας ,αυτοί που έσφαξαν ,εκαψαν και ρήμαξαν χωριά και πόλεις ,μιλούν αυτοί που το ρητό -Πατρίς -Θρησκεία-Οικογένεια -δεν το υπηρέτησαν και δεν πρόκειται να το υπηρετήσουν ποτέ μιας και είναι άλλης πάστας ανθρώπων ,που το μόνο που ξέρουν και κάνουν καλά είναι να δηλώνουν και να ξεφωνίζουν αριστεροί αλλά με δεξιές τσέπες μιας και τα χρήματα που έχουν ( να τα χαίρονται φυσικά ,δικά τους είναι ) για να ζουν πλουσιοπάροχα όπου κάποιοι άλλοι συνάνθρωποι μας δεν έχουν ούτε τα βασικά ,μιλούν λοιπόν εκ του ασφαλούς ,και τρομοκρατούν τον κόσμο με αυτές τις αυθάδεις και αισχρές λέξεις ,και πραγματικά βαρέθηκα να με αποκαλούν ακροδεξιό στοιχείο (γενικά μιλάω) οι ανιστόριτοι ,τεμπελχανάδες της χώρας μας,μην τους ακούτε ,πρόκειτε για μια προπαγάνδα η οποία δεν θα τους περάσει ,και απορώ ρε ,απορώ μιας και από πίσω από όλο αυτό το θέμα με την ονομασία ,κρύβονται τα Αμερικανικά συμφέροντα και όχι μόνο ,απορώ λοιπόν το -φωνιάδες των λαών ,Αμερικάνοι -.....που ''βρίσκεται;;;;;;;;; Δεν θα αφήσω κανέναν να με αποκαλέσει ακροδεξια ,αυτοί που το κάνετε είστε χειρότεροι από την ακροδεξια ,και φτάνει ,φτάνει να διχάζετε τον κόσμο ,φτάνει και κοιτάξτε λίγο να ακολουθήστε τον λαό μπας και πάρετε καμιά καλή θέση στην βουλή ,μιας και οι εκλογές είναι κοντά .

Όσοι θέλετε να πάτε στην Αθήνα για το μεγάλο Συλλαλητήριο μπορείτε να μπείτε στο προφίλ του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού ''Μέγας Αλέξανδρος''να δείτε τα τηλ και να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους για να

κλείσετε έγκαιρα την θέση σας ,σας λέω μόνο ότι η τιμή του εισητηρίου είναι πολύ χαμηλή ,τα υπόλοιπα θα σας τα πουν από τον σύλλογο.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 1/2/2018

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ήπιος θα παραμείνει ο καιρός με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και πιθανώς στα νότια και στο ανατολικό Αιγαίο. Το Σάββατο, βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, καταιγίδες στα δυτικά και χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά.
Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, την Πέμπτη 4 με 6 μποφόρ με ενίσχυση την Παρασκευή στα 6 με 8 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο την Παρασκευή και το Σάββατο.
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 14 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 3 έως 13 βαθμούς.
Στην Αττική, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά, νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
 
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1/2
 
1862-Αντιοθωνική εξέγερση ξεσπά στο Ναύπλιο, με αίτημα την αλλαγή του συστήματος διακυβέρνησης, ώστε να εγγυάται τις ελευθερίες του λαού και τη συγκρότηση νόμιμης εθνοσυνέλευσης. Μολονότι αντιμετωπίζεται με επιτυχία από τον Αθανάσιο Μιαούλη, θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για τη βασιλεία του Όθωνα. (Ναυπλιακή Επανάσταση
1914-Επιδίδεται στην ελληνική κυβέρνηση η διακοίνωση των Μεγάλων Δυνάμεων για τα νησιά του Αιγαίου και την Ήπειρο, βάσει της οποίας παραχωρούνται στην Ελλάδα τα κατεχόμενα από την Τουρκία νησιά του Αιγαίου, εκτός Ίμβρου, Τενέδου και Καστελόριζου.
1977-Εφαρμόζεται η εγκύκλιος, σύμφωνα με την οποία όλα τα δημόσια έγγραφα στην Ελλάδα θα συντάσσονται πλέον στη Δημοτική.
1999-Οι ελληνικές αρχές διαψεύδουν κατηγορηματικά τους τουρκικούς ισχυρισμούς περί άφιξης του κούρδου ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν στην Αθήνα. Ο έλληνας πρεσβευτής στην Άγκυρα, Δημήτρης Νεζερίτης, ξεκαθαρίζει στην τουρκική πλευρά ότι δεν θα επιτραπεί στον Οτσαλάν να μεταβεί στη χώρα μας, ενώ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας, καθιστά σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θεωρεί σκόπιμη και χρήσιμη την έλευση του Οτσαλάν στην Αθήνα.
πηγή-Αλμανάκ
Λοιπόν αυτά γαι σήμερα 1 Φεβρουαρίου ,μην ακούτε κανέναν από αυτούς που προσπαθούν να σας τρομακρατήσουν βάζοντας σας τσμπέλες της ακροδεξιάς ,μην τους αφήνετε ,αυτή είναι ''η γραμμή τους '' και αυτό ξέρουν να κάνουν ,να τρομοκρατούν τον κόσμο ,και γαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ,που τους έχουμε και μας κυβερνούν και η χώρα μας πάει ....κατά ...(όχι δεν θα το πω) ,μην ακούτε κανέναν από αυτούς που συνεχίζουν και καταστρέφουν ότι μένει όρθιο σε αυτή τη χώρα ,συνεχίζουν και καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου ,μην ακούτε τους ''μιλάω εκ του αφαλούς'',κάντε αυτό που ξέρετε ,και θα μου πείτε ποιο΄;;;;;;;;να αγαπάτε την χώρα μας τίποτα αλλό.....Φιλιά στα μούτρα σας......ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ήταν 3 αδελφές που παντρεύτηκαν και δεν βλεπόντουσαν τακτικά διότι οι γαμπροί ήταν από μακρινά μέρη, ο ένας από Αγγλία, ο άλλος Αμερική και ο άλλος Κρήτη.

Αποφάσισαν και δώσανε το λόγο τους να κρατήσουν την επαφή και να τα λένε όλα και όταν θα μιλούν για σεξ να χρησιμοποιούν το όρο «τηγανητές πατάτες».

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top