Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018

Μετά τον νομό Ημαθίας μεγάλη μονάδα παραγωγής και καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης δημιουργείται και στην Ξάνθη. 

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Μεταξύ των 50 κορυφαίων του κόσμου κατατάσσονται δύο ελληνικά πανεπιστήμια σε δυο ειδικότητες.

Κατηγορία ΠΑΙΔΕΙΑ

Αγαπητές μου κυρίες ,αγαπητοί μου κύριοι ,μανάρια όμορφα ,αγαπητή μου παρέα καλή σας ημέρα και καλό μας μήνα ,1 Μαρτίου λοιπόν και καλός ορίζουμε την άνοιξη με ένα τεράστιο χαμόγελο και μια όμορφη διάθεση ,άσχετα αν το κρύο είναι τσουχτερό θα περιμένουμε το Σαββ/κο όπου η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της χώρας μας θα φτάσει μέχρι και τους 20 βαθμούς και έτσι επίσημα η άνοιξη ελπίζουμε να είναι εδώ και να μας ''χαμογελάσει''και εκείνη ,βέβαια αρκετές φορές έχουμε δει ότι ο Μάρτης είναι ''γδάρτης ''όπως λέει και η σοφή παροιμία του λαού ,εμείς εβελπιστούμε σε καλές ημέρες από εδώ και πέρα σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Καλό και ευλογημένο λοιπόν μήνα σε όλους μας και πάμε να ξεκινήσουμε το μουσικό και ενημερωτικό μας ταξιδάκι.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 1/3/2018

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη σε όλη τη χώρα. Λίγες βροχές αναμένονται το βράδυ στα βόρεια. Την Παρασκευή και το Σάββατο, αναμένονται και πάλι βροχές κατά περιόδους (κυρίως στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο ανατολικό Αιγαίο), πιθανώς καταιγίδες (στα δυτικά και βόρεια) και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι την Πέμπτη θα πνέουν βαθμιαία από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ την Παρασκευή θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή και το Σάββατο.
 
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές το βράδυ, παγετός το πρωί και η θερμοκρασία από μείον 5 έως 7 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, κρύο, νεφώσεις το απόγευμα και το θερμόμετρο από μείον 1 έως 7 βαθμούς.
 
πηγή-Alphatv.gr 
 
 
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1/3

1862 Ο κυβερνητικός στρατός καταστέλλει με αιματηρό τρόπο την εξέγερση που εκδηλώθηκε στο Ναύπλιο και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου κατά του Όθωνα (Ναυπλιακή Επανάσταση).

1870 Γεννιέται ο αστρονόμος Ευγένιος Αντωνιάδης, ο οποίος συνέταξε τον πρώτο λεπτομερή χάρτη της επιφάνειας του πλανήτη Άρη. Το όνομά του φέρει ένας κρατήρας του Άρη και της Σελήνης

1923 Τίθεται σε εφαρμογή και στην Ελλάδα το νέο (Γρηγοριανό) ημερολόγιο. Η 16η Φλεβάρη αριθμήθηκε 1η του Μάρτη.

1943 Στη Θεσσαλονίκη οι Γερμανοί εκτελούν 38 κομμουνιστές-αγωνιστές από το στρατόπεδο του «Παύλου Μελά», που κρατούνταν φυλακισμένοι και εξόριστοι πάνω από 7 χρόνια, από την περίοδο της Μεταξικής δικτατορίας.

1945 Ο Κόκκινος Στρατός διώχνει τους τελευταίους Γερμανούς από τα εδάφη της Σοβιετικής Ενωσης

1952 Ο Νίκος Μπελογιάννης και οι σύντροφοι του καταδικάζονται σε θάνατο από το Στρατοδικείο, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο και τη διεθνή κοινή γνώμη. Είχαν κατηγορηθεί για απόπειρα ανασυγκρότησης του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), το οποίο θεωρείτο παράνομο, προδοτικό και ξενοκίνητο κόμμα.

1958 Αρχίζει να εκπέμπει η «Φωνή της Αλήθειας», ο ραδιοσταθμός, που την εποχή της πολιτικής προσφυγιάς μετέδιδε από το εξωτερικό με ευθύνη του ΚΚΕ.

1959 Επίσημη έναρξη της λειτουργίας του ΠΡΟΠΟ στην Ελλάδα.

1959 Επιστρέφει στην Κύπρο ο αρχιεπίσκοπος Μακάριος μετά από τρία χρόνια εξορίας στις Σεϋχέλλες.

1963 Αποφασίζεται η επιβολή προστίμου στους βουλευτές, που θα απουσιάζουν αδικαιολόγητα από τις συνεδριάσεις της ελληνικής Βουλής.

1966 Το μη επανδρωμένο σοβιετικό διαστημόπλοιο "Venera 3" προσεδαφίζεται στον πλανήτη Αφροδίτη. Πρόκειται για το πρώτο διαστημόπλοιο, που επισκέπτεται άλλον πλανήτη.

2002 "Αντίο" λένε οι Έλληνες στη δραχμή, καθώς το ευρώ είναι πια το μοναδικό νόμισμα της χώρας. Η δραχμή, πλέον, περνά στην ιστορία.

2003 Πέθανε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, Μίμης Κουγιουμτζής.

Όπως λοιπόν σας ''έγραψα''χτες μεγάλος Πασχαλινός διαγωνισμός θα λάβει χώρα από την ερχόμενη Δευτέρα 5/3/2018 και θα διαρκέσει μέχρι την Μ.Εβδομάδα ,θα δούμε πια ημέρα ίσως μέχρι και την Μ.Πέμπτη ,το δώρο ή μάλλον τα δώρα θα είναι για δυο τυχερά μέλη της ομάδας μας στο Facebook .όπου καθημερινά καθ΄'ολη την διάρκεια του διαγωνισμού θα πρέπει να δηλώνετε την συμμετοχή σας απλά με τον τρόπο που ξέρετε ,θα αφήνετε τα σχόλια σας κάτω από την ανάρτηση ''Το Τραγούδι της ημέρας'' από Δευτέρα ως και Κυριακή και έτσι θα καταχωρείτε τις συμμετοχές σας ,και μπαίνετε στην κληρωση για να κερδίσετε μισό αρνί (κατά μέσο όρο γύρω στα 4 κιλά ) ,το Πασχαλινό τσουρέκι ,το κρασί και την σαμπάνια σας για το γιορτινό σας τραπέζι ,δυο οι τυχεροί μας φίλοι αλλά πολύ η αγάπη μας για όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά ,να πω ότι ο δωροθέτης είναι φυσικά ο γιατρός -ακτινολόγος και υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Βόλβης κ.Ιωάννης Βαλερής ,ο οποίος αντίστοιχα δώρα αν θυμάστε έκανε και τα περασμένα Χριστούγεννα σε δυο οικογένειες που κερδισαν τα γιορτινά τους τραπέζια με όλα τα καλά Του Θεού ,έτσι λοιπόν και το Πάσχα ο αγαπητός πολιτευτής θα έχει την χαρά να κάνει άλλες δυο οικογένειες χαρούμενες μέσα από το volvinews.gr για να μας ''δείξει''ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που παράγουν ένα σπουδαίο έργο ,περισσότερα φυσικά θα πούμε από την ερχόμενη Δευτέρα με την έναρξη του διαγωνισμού μας .

Αυτά για σήμερα αγαπητέ μου κόσμε και να ξανά ευχηθώ καλό ,καλό ,καλό μήνα σε όλους μας ,μαζί πάλι αύριο Πρώτα Ο Θεός για να κλείσουμε την ενημερωτική μας εβδομάδα.Φιλιά στα μούτρα σας......ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ο αποχωρών Γενικός Διευθυντής μιας εταιρίας συναντά για τελευταία φορά το νεαρό αντικαταστάτη του και του δίνει τρεις φακέλους:

- Πριν φύγει εκείνος τον οποίο διαδέχτηκα, έκανε το ίδιο και για μένα. Έτσι θα συνεχίσω την παράδοση και σε σένα, του είπε.

- Στο πρώτο σημάδι δυσκολίας, άνοιξε τον πρώτο φάκελο. Στην επόμενη δυσκολία, άνοιξε το δεύτερο. Αν συνεχιστούν, άνοιξε τον τρίτο. Καλή τύχη!

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top