Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020

Καλή σας ημέρα αγαπητέ κόσμε ,καλημέρα όλη μέρα και περαστικά σε αυτούς που είναι άρρωστοι από την εποχική γρίπη.Επίσης χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά ,σε όλα τα σχολεία μιας και σήμερα 30 του Γενάρη είναι Των Τριών Ιεραρχών ,βέβαια δεν ξέρω αν έχει καταργηθεί η σημερινή αργία στην Ελλάδα ,στην Κύπρο πάντως από του χρόνου δεν θα είναι αργία η σημερινή ημέρα. 

Και πάμε να δούμε λίγο τα θέματα που μας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες μιας και γίνετε ο κακός χαμός για τις ομάδες ,ξεσηκωμοί ,παραιτήσεις ,απειλές ,νόμοι που ψηφίζονται γιατί στο παρασκήνιο υπάρχει ο φόβος ενός επικείμενου ''πολέμου''κτλ ,κτλ ,σε μια χώρα ,στην χώρα μας που υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα αλλά οι ομάδες για άλλη μια φορά .....κέρδισαν .....Ίσως κάποιοι με ''μισήσουν''με αυτά που θα πω αλλά πραγματικά δεν με ενδιαφέρει και εσείς που μισήτε κάποιον που είτε σας λέει κάποιες αλήθειες ,είτε σας τα λέει κατάματα δείχνει το πόσο μυαλό διαθέτετε γαι να ασχολείστε τόσο μα τόσο πολύ και να σας πιάνει ο πόνος τόσο μα τόσο πολύ ,για τις ομάδες ....Το έγραψα και θα το ξαναγράψω δεν είδα βουλευτή από την Μακεδονία να παραιτήται για την προδοσία της Μακεδονίας μας ,δεν είδα φίλαθλο να ξεσηκώνεται τόσο πολύ και να απειλεί όπως κάνει τώρα ,για την Μακεδονία μας ,δεν είδα να ''χωρίζεται'' η χώρα στα δυο για ένα τόσο σημαντικό ,Εθνικό μας θέμα ,δεν έχω να πω τίποτα άλλο και λυπάμαι πολύ που οι παρωπίδες ,η κακή συμπεριφορά και οι απειλές είναι από τα σημαντικότερα πράγματα για τον Έλληνα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Καιρός: Με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες η Πέμπτη - Πού θα βρέξει (pics)

Γενικά άστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Πέμπτη (30/1) στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 7 μποφόρ, γρήγορα από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου

Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, από το απόγευμα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση και από το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το απόγευμα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα από το μεσημέρι έως 7 μποφόρ. Εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και τα ανατολικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, όπου τις πρωινές ώρες, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα, θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Μικρής διάρκειας χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα χιονίσει πρόσκαιρα και στα ημιορεινά. Από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία έως 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

 Πηγή-Newsbomb.gr

  ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Κοροναϊός : Νέα έκτακτη συνεδρίαση του ΠΟΥ - Στους 170 οι νεκροί – Θρίλερ με έλληνες εγκλωβισμένους

Στον τελευταίο της απολογισμό, η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας ανακοίνωσε ότι το σύνολο των θανάτων που οφείλονται σε επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κοροναϊού αυξήθηκε κατά 38 για να φθάσει τους 170 ως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Βόμβα» Αλέξη Κούγια: Η Ξάνθη δεν μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα από 27 Ιανουαρίου

Πρέπει να γίνει σαφές ότι η ανάκληση του πιστοποιητικού της Ξάνθης δεν είναι πειθαρχική ποινή, αλλά είναι διοικητική κύρωση και κατά την νομική μου κρίση δεν είναι νομικά ορθή η παρέμβαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της Super League και η Ξάνθη είναι αδύνατον από της 27/1/2020 να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League και να ορίζονται οι αγώνες της, αφού δεν της έχει χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Με αναδρομική ισχύ

Επίδομα γέννησης : Πώς θα κάνετε την αίτηση για τα 2.000 ευρώ

Οι δικαιούχοι θα κάνουν την αίτησή τους και στο τέλος του μήνα θα παίρνουν την πρώτη δόση των 1.000 ευρώ και ύστερα από 6 μήνες θα πληρώνονται τη δεύτερη και τελευταία δόση.

Επίδομα γέννησης : Πώς θα κάνετε την αίτηση για τα 2.000 ευρώ | tanea.gr

Αντιτρομοκρατική

Συνέλαβαν τον δραπέτη «Τοξοβόλο» και δύο γυναίκες - Βρέθηκε οπλισμός

Οι συληφθέντες επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή και έφεραν μαζί τους βαρύ οπλισμό.

Συνέλαβαν τον δραπέτη «Τοξοβόλο» και δύο γυναίκες - Βρέθηκε οπλισμός | tanea.gr

Πως θα λειτουργούν

Με πλωτά φράγματα για να ανακοπούν οι μεταναστευτικές ροές

Ένα αμφιλεγόμενης αποτελεσματικότητας μέτρο σκοπεύει να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση στο Αιγαίο.

Με πλωτά φράγματα για να ανακοπούν οι μεταναστευτικές ροές | tanea.gr

Γυναίκα νεκρή

Αγριο έγκλημα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Λαύριο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα άνδρας κουρδικής ή συριακής καταγωγής επιτέθηκε στη σύζυγό του και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Αγριο έγκλημα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Λαύριο | tanea.gr

Καθησυχάζουν οι ειδικοί

Σεισμός ανοιχτά της Καρπάθου: Τι λένε οι σεισμολόγοι

Είχε προηγηθεί σεισμό 4,6 Ρίχτερ το απόγευμα της Τετάρτης.

Σεισμός ανοιχτά της Καρπάθου: Τι λένε οι σεισμολόγοι | tanea.gr

Σήματα προς Μαξίμου

Οργή Σαμαρά: Ούτε χρωστάω εξηγήσεις ούτε μου ζητήθηκαν

Οργισμένος εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς κατά όσων στη ΝΔ εμφανίζουν την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Σταύρο Καλαφάτη, ως «εξηγήσεις» για την απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης. Λήξαν το θέμα λέει η κυβέρνηση

Οργή Σαμαρά: Ούτε χρωστάω εξηγήσεις ούτε μου ζητήθηκαν | tanea.gr

Προβάδισμα ΝΔ

Δημοσκόπηση: Φόβοι για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία - Δυσφορία για το προσφυγικό

Προβάδισμα 17 μονάδων δίνει στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll. Πρόβλημα για την κυβέρνηση παραμένει το προσφυγικό, ενώ ένας στους δύο φοβάται για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.

Για λόγους οικονομίας

Σκέψεις να αποσυρθούν τα νομίσματα του ενός και των δύο λεπτών του ευρώ

Σε μία κίνηση που θα μπορούσε να εξοικονομήσει αρκετά κονδύλια, καθώς το κόστος παραγωγής και διαχείρισής τους πολλές φορές ξεπερνούν συχνά την ονομαστική τους αξία

Σκέψεις να αποσυρθούν τα νομίσματα του ενός και των δύο λεπτών του ευρώ | tanea.gr

Τον Απρίλιο

Aναδρομικά από 84 έως 1.764 ευρώ για χιλιάδες συνταξιούχους

Συντάξεις : Λόγω της αύξησης των ποσοστών αναπλήρωσης (για όσους έχουν πάνω από 30 συντάξιμα έτη), οι αυξήσεις των ανταποδοτικών κύριων συντάξεων θα είναι από 12 ευρώ για όσους έχουν αποχωρήσει ή αποχωρούν με 30,1 έτη ασφάλισης έως και 252 ευρώ για όσους έχουν 40 έτη ασφαλιστικού βίου.

28η AGROTICA: Η μεγαλύτερη αγροτική έκθεση για ακόμη μια χρονιά στη Θεσσαλονίκη

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι σημαντικότερη από ποτέ

28η AGROTICA: Η μεγαλύτερη αγροτική έκθεση για ακόμη μια χρονιά στη Θεσσαλονίκη | tanea.gr

  Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ''

Σαν σήμερα 30 Ιανουαρίου 2007 Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος

Σαν σήμερα 30 Ιανουαρίου 2007 Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος

1649 Εκτελέστηκε δι' αποκεφαλισμού από τους Δημοκρατικούς του Κρόμγουελ με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας ο βασιλιάς της Αγγλίας, Κάρολος Α',

1595 Το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο.

1648 Υπογράφεται η συνθήκη του Μίνστερ, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος μεταξύ Ισπανίας και Ολλανδίας, που κράτησε 80 χρόνια.

1661 Ο πεθαμένος εδώ και δύο χρόνια Όλιβερ Κρόμγουελ ξεθάβεται από το Αβαείο του Γουέστμινστερ από τους αντιπάλους του και εκτελείται συμβολικά. Η ημερομηνία συμπίπτει με την εκτέλεση του Καρόλου Α' δώδεκα χρόνια πριν. Το σώμα του κρεμιέται από αλυσίδες στο Τίμπουρν, εκεί όπου γίνονταν οι εκτελέσεις των εγκληματιών. Υστερα ο νεκρός αποκεφαλίζεται και το σώμα του θάβεται κάτω από το ικρίωμα, ενώ το κεφάλι του, καρφωμένο σε ένα κοντάρι, στήνεται έξω από το Westminster Hall, όπου λέγεται ότι παρέμεινε καθ' όλη τη διάρκεια της βασιλείας του Καρόλου B' έως το 1685.

1823 Ανεύρεση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Τήνου, μετά το όραμα της μοναχής Πελαγίας.

1827 Έπειτα από πέντε επιθέσεις εναντίον της Καστέλας στον Πειραιά, οι τουρκικές δυνάμεις υπό τον Κιουταχή εξαναγκάζονται σε υποχώρηση. Ο Μακρυγιάννης και οι άνδρες του τους καταδιώκουν, με αποτέλεσμα να αφήσουν στο πεδίο της μάχης πάνω από 300 νεκρούς. Οι ελληνικές απώλειες ανέρχονται σε 60 πεσόντες.

1835 O Ρίτσαρντ Λόρενς επιχειρεί να δολοφονήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Άντριου Τζάκσον. Θα αστοχήσει και θα δεχθεί "μαγκουριά" από τον αγανακτισμένο πρόεδρο. Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα εναντίον Αμερικανού προέδρο.

1889 Σε ένα κυνηγετικό περίπτερο κοντά στη Βιέννη, το "Mayerling", ανακαλύπτονται τα πτώματα του διαδόχου του αυστροουγγρικού θρόνου και γιου της Σίσσυ, του 32χρονου Ροδόλφου και της νεαρής ερωμένης του, βαρόνης Μαρίας Βετσέρα. Ο λόγος του θανάτου τους παραμένει μέχρι σήμερα μυστήριο. Πιστεύεται πως πρόκειται για διπλή αυτοκτονία, επειδή δε μπορούσαν να ζήσουν ελεύθερα τον έρωτά τους, καθώς ήταν αμφότεροι παντρεμένοι, ενώ οι ιστορικοί υποστηρίζουν πως ήταν καθαρά πολιτική δολοφονία.

1894 Ο Τσαρλς Κινγκ από το Ντιτρόιτ πατεντάρει το κομπρεσέρ.

1911 Πραγματοποιείται στην Κούβα η πρώτη σε όλο τον κόσμο διάσωση επιβάτη αεροπλάνου από πλοίο.

1911 Ιδρύεται στην Κύπρο ως "Αναγνωστήριον" η Ανόρθωση Αμμοχώστου.

1912 Γεννήθηκε ο Ιάπωνας οικονομολόγος και επιχειρηματίας, Γκενίτσι Καβακάμι, ιδρυτής της Yamaha Motor Company

1923 Υπογράφεται στη Λωζάνη η σύμβαση ανταλλαγής πληθυσμών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Από την εφαρμογή της σύμβασης εξαιρούνται οι Ελληνες της Κωνσταντινούπολης και των δύο νησιών Ίμβρου και Τενέδου και οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης.

1928 Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η κινητοποίηση των αγροτών της Κρήτης κατά των φορολογικών μέτρων της κυβέρνησης. Στο Ηράκλειο, οργανώνεται παλλαϊκό συλλαλητήριο. Πάνω από 5.000 ένοπλοι κυκλώνουν τη νομαρχία και διαδηλώνουν την απόφασή τους να υπερασπίσουν τη ζωή τους πιο αποφασιστικά, αν η κυβέρνηση απορρίψει τα δίκαια αιτήματά τους.

1929 Παραχωρείται στις Ελληνίδες το δικαίωμα ψήφου. Πάντως, σε βουλευτικές εκλογές θα ψηφίσουν για πρώτη φορά το 1952.

1933 Ο Αδόλφος Χίτλερ ορκίζεται καγκελάριος της Γερμανίας.

1939 Ο Χίτλερ σε ομιλία του στο Ράιχσταγκ απειλεί, σε περίπτωση πολέμου, με την "εξολόθρευση της εβραϊκής φυλής στην Ευρώπη".

1941 Ο πρόεδρος της κυβέρνησης Αλέξανδρος Κορυζής υπογράφει τον εισαγωγικό νόμο του νέου αστικού κώδικα, που εκπόνησε επιτροπή νομομαθών υπό τον καθηγητή Γεώργιο Μπαλλή. Ο νέος αστικός κώδικας δεν θα ισχύσει, λόγω της κατάληψης της χώρας από τα γερμανικά στρατεύματα.

1943 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Μάχη του Στάλινγκραντ: Οι Σοβιετικοί συντρίβουν το γερμανικό στρατό στα νοτιοδυτικά του Στάλινγκραντ.

1943 Πραγματοποιείται μυστική συνάντηση Τσόρτσιλ - Ινονού σε βαγόνι τρένου στο σιδηροδρομικό σταθμό των Αδάνων. Σ' αυτό το σιδηροδρομικό σταθμό ο Τσόρτσιλ προσπαθεί μάταια να πείσει τον Ινονού να μπει στον πόλεμο.

1945 Ανασυγκροτείται το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, που είχε διαλυθεί κατά τη δικτατορία Μεταξά.

1945 Μεταδίδεται η τελευταία ραδιοφωνική ομιλία του Χίτλερ, επ' ευκαιρία της 12ης επετείου από την άνοδό του στην εξουσία.

1948 Ξεκινούν οι 5οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σεντ Μόριτς της Ελβετίας. Δεν προσκαλούνται η Γερμανία και η Ιαπωνία, οι δύο χώρες του πρώην Αξονα

1948 Δολοφονήθηκε από έναν εθνικιστή ινδουιστή ο Ινδός πολιτικός, Μαχάτμα (Μοχαντάς Καραμτσάντ) Γκάντι

1951 Πέθανε πέθανε ο αυστριακός κατασκευαστής αυτοκινήτων, Φέρντιναντ Πόρσε, ιδρυτής της φερώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας και σχεδιαστής του θρυλικού "σκαραβαίου"

1953 Συγχωνεύονται οι τράπεζες Εθνική και Αθηνών, απόφαση που προκαλεί θόρυβο και θα χαρακτηριστεί σκάνδαλο.

1957 Θεμελιώνεται η νέα λαχαναγορά στο Ρέντη.

1972 Ματωμένη Κυριακή: Στο Ντέρυ της Βορείου Ιρλανδίας, Αγγλοι στρατιώτες ανοίγουν πυρ κατά μιας ειρηνικής πορείας 10.000 καθολικών, που ζητούν την αποχώρηση των βρετανών από τη Βόρειο Ιρλανδία και την ένωσή της με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας. 13 διαδηλωτές σκοτώνονται, ενώ πολλοί πυροβολούνται πισώπλατα, καθώς τρέχουν να αποφύγουν τα επελαύνοντα τεθωρακισμένα οχήματα των βρετανών.

1979 Πέντε λεωφορεία καταστρέφονται στις Τρεις Γέφυρες από βόμβες του "Επαναστατικού Λαϊκού Αγώνα" (ΕΛΑ).

1980 Η πρώτη στην ιστορία κινεζική ολυμπιακή αποστολή φτάνει στη Νέα Υόρκη, για τους 13ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Την ίδια μέρα φτάνει και η Ολυμπιακή Φλόγα, που μεταφέρεται από την αρχαία Ολυμπία.

1996 Κρίση των Ιμίων: Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον. Του εκφράζει την ελληνική θέση ότι η χώρα μας δεν επιθυμεί την ένταση, αλλά εφόσον προκληθεί θα αντιδράσει δυναμικά. Η κυβέρνηση δηλώνει έτοιμη να αποσύρει το άγημα, όχι όμως και την ελληνική σημαία. Στα Ίμια σπεύδουν τα πολεμικά πλοία "Ναυαρίνο" και "Θεμιστοκλής". Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών δηλώνει ότι υπάρχουν και άλλα νησιά του Αιγαίου με ασαφές νομικό καθεστώς και δεν αποδέχεται την ελληνική πρόταση για αποχώρηση του αγήματος, αλλά όχι της σημαίας.

2001 Υπογράφεται η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από το Γάλλο πρόεδρο Ζακ Σιράκ. Η Άγκυρα απειλεί πλέον με οριστική ρήξη στις σχέσεις της με το Παρίσι.

2003 Το Βέλγιο γίνεται η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά την Ολλανδία, που επιτρέπει το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων.

2005 Διεξάγονται στο Ιράκ οι πρώτες ελεύθερες πολυκομματικές εκλογές από το 1958.

2006 Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου εκλέγεται πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

2007 Πέθανε ο ηθοποιός και διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Νίκος Κούρκουλος.

2007 Αλυσίδα από περίπου 2.000 παιδιά περικυκλώνει την Ακρόπολη, ζητώντας την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

2009 Στο Ιράκ, άγαλμα γίνεται το παπούτσι που πέταξε στον αμερικανό πρόεδρο Τζορζ Μπους ο δημοσιογράφος Μουνταζέρ αλ Ζαΐντι στις 14 Δεκεμβρίου 2008, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου με τον ιρακινό πρωθυπουργό Νούρι αλ Μαλίκι.

-Πηγή-Thepressroom.gr

Και κάπως έτσι σας αποχαιρετώ και σήμερα Πέμπτη 30 του Γενάρη με την ευχή να φύγει αυτός ο μήνας και να πάει στο καλό .....Μαζί αύριο πάλι Πρώτα Ο θεός και μέχρι τότε ,να είστε καλά ,να περνάτε καλά ,να προσέχετε τον εαυτό σας και να εφαρμόζετε τους κανόνες υγειηνής και ...χειμώνας είναι θα περάσει.....Φιλιά στα μούτρα σας ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

 

Top