Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021

Καλημέεεραα...Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους τους φίλους μας, για μια όμορφη μέρα Σαββάτου με υγεία και καλή διάθεση! Και φυσικά η διάθεσή σας θα φτιάξει, παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας με δωράκια εξαιρετικής ποιότητας, που προσφέρει το κατάστημα ''Athena's Rose The Deli Store'' στην Ασπροβάλτα!

Καλό μεσημέρι κυρίες και κύριοι και καλή Παρασκευή να έχουμε ,έχει περάσει η ώρα τις ειδήσεις θα τις έχετε δεί ,τις εξαγγελίες που έκανε χτες ο πρωθυπουργός θα τις ακούσατε επίσης ,τα πράγματα δεν είναι καλά και ας προσευχηθούμε ο καθένας ξεχωριστά και όπως νομίζει για να πάνε τα πράγματα καλύτερα .Να σας θυμίσω πως στην ομάδα μας στο facebook είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός μας και να πούμε δυο πράγματα για τον χορηγό και δωροθέτη μας το κατάστημα με βιολογικά προ'ι'όντα εξαιρετικής ποιότητας ''Athena's Rose The Deli Store''στην Ασπροβάλτα Μεγάλου Αλεξάνδρου 9 ,επίσης μπορείτε να μπείτε και εσείς στο προφίλ που διατηρεί το κατάστημα στο facebook με την επωνυμία ''Athena's Rose'' και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προ'ι'όντα που διαθέτει το κατάστημα .

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "sermyll sermyli Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 100 ml Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής 280 gr sermyli sermyli Πάστα Πράσινης Ελιάς 100 gr Πράσινες Ελιές Καλαμών 100 gr ATHENA'S ROSE THE DELI STORE ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ"

Πράσινες ελιές Χαλκιδικής, για ένα πεντανόστιμο σνακ κορυφαίας διατροφικής αξίας. Πάστα ελιάς, για ξεχωριστό άρωμα και απίθανη υφή σε κάθε γεύμα. Η σειρά προϊόντων Sermyli, εκτός από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, περιλαμβάνει δύο ακόμα εκλεκτά προϊόντα, με την Athena's Rose να δημιουργεί σταθερά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο

Τα υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα των ελαιώνων της Athena's Rose χαρίζουν πολύτιμους καρπούς τριών μοναδικών ποικιλιών:
⇀ της Χονδροελιάς Χαλκιδικής, μίας εξαιρετική μεγαλόκαρπης γηγενούς ποικιλίας,
⇀ της ποικιλίας Άμφισσας, γνωστής για τη θρεπτική της αξία και την αντοχή της
⇀ της Λαδοελιάς, επίσης ποικιλίας της περιοχής.

Με την πολυποίκιλη αυτή σοδειά, η Athena's Rose καλύπτει το εύρος των γευστικών σας απαιτήσεων!

Η πορεία της Athena’s Rose μέσα στα χρόνια // Για την Athena’s Rose, η παραγωγή ελαιολάδου είναι υπόθεση οικογενειακή που μετράει σχεδόν 100 χρόνια. Από τον προπάππου στον πατέρα κι από τον πατέρα στην κόρη, το ταξίδι συνεχίζεται με την ίδια αγάπη και αφοσίωση. Στόχος, η παραγωγή κορυφαίας ποιότητας ελαιολάδου και παράγωγων της ελιάς προϊόντων, με σεβασμό στη φύση και την παράδοση.
Οι ελαιώνες της Athena’s Rose στην Ορμύλια, τον αρχαιότερο οικισμό της Χαλκιδικής.
Οικογένεια Μπαταρλή
Αthena's Rose Awards:
Olympia Health & Nutrition Awards, 2016
Olympia Health & Nutrition Awards, 2017
Olympia Health & Nutrition Awards, 2018
Athena Intern, Olive Oil Competition, 2018
Μπορεί να είναι εικόνα μπουκάλι και κείμενο που λέει "The awarded olive oil Θεραπευτικό ελαιόλαδο LYMPLAANARDS SATIN Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Γυάλινο μπουκάλι 250 ml อ 750 ml THE THEDELISTRE DELI STORE ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ"
Οι κορυφαίες επιλογές ελαιολάδου του olive brand της Athena's Rose συναντούν τις επιλεγμένες προτάσεις διατροφής του Athena's Rose The Deli Store.
Επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα, δοκιμάστε το Satin έξτρα παρθένο ελαιόλαδο κι ελάτε να κάνουμε μαζί το μαγικό αυτό ταξίδι γεύσεων!

? Βραβευμένο από την Health & Nutrition Awards Committee για την υψηλή περιεκτικότητά του σε υγειοπροστατευτικές ουσίες (φαινόλες)
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ATHENA'S ROSE Olive Groves Hellenic sermyli sermyli sermyli TE Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 100 ml Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής 280 gr Πράσινες Ελιές Καλαμών 100 gr Πάστα Πράσινης Ελιάς 100 gr"
Η σειρά Sermyli της Athena's Rose βασίζεται σε κορυφαίας ποιότητας ελιές, πλούσιων σε ωφέλιμα αντιοξειδωτικά συστατικά. Στόχος μας, η δημιουργία ενός διατροφικού θησαυρού με πολλές επιλογές και ασύγκριτη γεύση.
Η σειρά αποτελείται από:

? Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο
? Πάστα Ελιάς (2 επιλογές: ελιές Καλαμών & πράσινη ελιά Χαλκιδικής)
? Πράσινες Ελιές
Tell-2397 022100
 Οι τυχεροί μας θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν και να απολαύσουν 2 μπουκάλια παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας ''Sermyli'' και ένα βάζο πράσινες ελιές (πάλι βιολογικής καλλιέργειας) 500 ml .Όπως λέμε καθημερινά ο διαγωνισμός διεξάγεται στην ομάδα μας στο facebook ''volvinews'' εκεί εαν είστε μέλη θα βρείτε την καθημερινή ανάρτηση  με ''το τραγούδι της ημέρας'' θα πατήσετε like και θα αφήσετε και τα σχόλια σας ,ο διαγωνισμός παίζει και τα Σαββ/κα στην στήλη με την Ρούλα Παναγιωτίδου ,καλή επιτυχία σε όλους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Παρασκευή με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο.

Καιρός σήμερα 19/11

Άστατος θα παρουσιαστεί αρχικά ο καιρός σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Τα φαινόμενα σταδιακά θα υποχωρήσουν.

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά -πλήν της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης-, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα νοτιοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μετά το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 13 με 15 βαθμούς και στα νότια ηπειρωτικά και τις περισσότερες νησιωτικές περιοχές τους 16 με 18, ενώ στα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο χάρτης των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ για σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι τις απογευματινές ώρες κυρίως στη κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού σήμερα Παρασκευή (19/11) - Λίγα χιόνια στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας - Αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη

Πρόσκαιρη επιδείνωση παρουσιάζει σήμερα Παρασκευή ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας, αυξημένη υγρασία και τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα δεν θα είναι ιδιαίτερα έντονα με εξαίρεση τις καταιγίδες που θα εστιάζονται στο Ιόνιο και τα δυτικά παραθαλάσσια τμήματα. Από το απόγευμα θα ξεκινήσει η βελτίωση του καιρού σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη από τον βορρά προς νότο.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι πιο ήπιος ενώ ανεβαίνει και η θερμοκρασία.

Ωστόσο, ο μετεωρολόγος προειδοποιεί πως από τη νέα εβδομάδα βαρομετρικά χαμηλά από την περιοχή της κεντρικής Μεσογείου θα επηρεάσουν τη χώρα μας τα οποία θα δώσουν σημαντικά ύψη βροχής τη Δευτέρα και την Τρίτη κυρίως στα δυτικά αλλά και το ανατολικό Αιγαίο.

Πηγή-Newsbomb.gr

Σαν σήμερα 19 Νοεμβρίου 1960 δίνεται για πρώτη φορά σύνταξη στους αγρότες

Σαν σήμερα 19 Νοεμβρίου 1960 δίνεται για πρώτη φορά σύνταξη στους αγρότες

Σαν σήμερα 19 Νοεμβρίου 1960 δίνεται για πρώτη φορά σύνταξη στους αγρότες. Το 1942 οι Σοβιετικοί υπό τον στρατάρχη Γκιόργκι Ζούκοφ περνούν στην αντεπίθεση στο Στάλινγκραντ κατ’ εφαρμογή της Επιχείρησης Ουρανός. Δείτε τα υπόλοιπα από τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν στην Ελλάδα και τον κόσμο σαν σήμερα, και σημάδεψαν την ιστορία:

1493: Ο Χριστόφορος Κολόμβος στο δεύτερο ταξίδι του στο νέο κόσμο, αποβιβάζεται σ’ ένα νησί, που είχε εντοπίσει την προηγούμενη μέρα, και το ονομάζει San Juan Bautista (Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής). Αργότερα το νησί θα μετονομαστεί σε Πουέρτο Ρίκο.

 

1703: Πεθαίνει στις φυλακές της Βαστίλης ο “Άνθρωπος με το Σιδηρούν Προσωπείο”. Η πραγματική του ταυτότητα θα αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων, ενώ η ζωή του θα γίνει θέμα στα λογοτεχνικά έργα του Βολταίρου και του Αλέξανδρου Δουμά.

1893: Εκδίδεται το πρώτο έγχρωμο ένθετο εφημερίδας, στο φύλλο της Κυριακάτικης «New York World».

1911Η Νέα Υόρκη λαμβάνει για πρώτη φορά ασύρματο μήνυμα, με τη συσκευή Μαρκόνι, από την Ιταλία.

1912: Οι Βαλκανικοί Σύμμαχοι θέτουν όρο για την έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών την απόσυρση των Τούρκων από την Ευρώπη, πλην της περιοχής του Βοσπόρου.

1924: Αποτυγχάνει η προσπάθεια των επικεφαλής των “Δημοκρατικών Ταγμάτων” να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Ανδρέα Μιχαλακόπουλου. Συλλαμβάνονται οι πρωταίτιοι Υποστράτηγος Χ. Λούφας και Αντισυνταγματάρχης Ντερτιλής.

1942: Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος-Η Μάχη του Στάλινγκραντ: Οι Σοβιετικοί υπό τον στρατάρχη Γκιόργκι Ζούκοφ περνούν στην αντεπίθεση κατ’ εφαρμογή της Επιχείρησης Ουρανός.

1943Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Μετά την επίθεση γερμανικών στρατευμάτων εναντίον της νήσου Σάμου και τη δυσμενή τροπή των επιχειρήσεων, το Στρατηγείο της Μ. Ανατολής διατάσσει τους Ιερολοχίτες και τους Βρετανούς κομμάντος, που στις 30 Οκτωβρίου την είχαν απελευθερώσει, να εκκενώσουν την νήσο. Κατά την εκκένωση μεταφέρονται μαζί στην Τουρκία 12.800 έλληνες πρόσφυγες και 8.000 ιταλοί.

1946: Το Αφγανιστάν, η Ισλανδία και η Σουηδία γίνονται μέλη του ΟΗΕ.

1952Ορκίζεται η πρώτη κυβέρνηση του «Ελληνικού Συναγερμού», με πρωθυπουργό τον Αλέξανδρο Παπάγο.

1960: Αποφασίζεται να αρχίσει από τον Ιούλιο του 1962 η χορήγηση μηνιαίας σύνταξης έως 300 δραχμές στους έλληνες αγρότες άνω των 65 ετών.

1962: Εγκαινιάζεται η Ναυτική Σχολή Πόρου.

1969: Ο Πελέ πετυχαίνει το 1.000ό γκολ της καριέρας του με πέναλτι στον αγώνα Σάντος- Βάσκο Ντα Γκάμα (2-1) στο Μαρακανά, μπροστά σε 150.000 θεατές. Η ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα διακόπτει την κίνηση στους δρόμους όλων των μεγαλουπόλεων για 1 λεπτό μέχρι να χτυπηθεί το πέναλτι. Μετά το γκολ χιλιάδες άνθρωποι ξεχύνονται στους δρόμους χορεύοντας σάμπα.

1996: Στο Βατικανό πραγματοποιείται η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον πάπα και τον επαναστάτη ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο. Ο πάπας Ιωάννης Παύλος Β’ θα ανταποδώσει την επίσκεψη στην Κούβα στις 21 Ιανουαρίου 1998.

1998: Αρχίζουν οι ακροάσεις, ενώπιον της δικαστικής επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων εναντίον του αμερικανού πρόεδρου Μπιλ Κλίντον, για το σκάνδαλο Λεβίνσκι.

1999: Η Κίνα εκτοξεύει το πρώτο διαστημόπλοιό της με την ονομασία «Σενζού 1».

1999: Την ίδια μέρα, σε τελετή που γίνεται στην Βιέννη, 30 χρόνια μετά την επίτευξη του 1.000ού τέρματος της καριέρας του, ο μάγος της μπάλας Πελέ ανακηρύσσεται «κορυφαίος αθλητής του αιώνα», όπως προέκυψε από το δημοψήφισμα που έκανε το διεθνές πρακτορείο Reuters. Δεύτερος στις προτιμήσεις ο θρύλος της πυγμαχίας, Μοχάμεντ Άλι.

Πηγή-Thepressroom.gr

 

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος της ενημερωτικής μας εβδομάδας ,μαζί θα είμαστε και πάλι την ερχόμενη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε εσείς να συνεχίζετε να αφήνετε τα σχόλια σας στην ομάδα μας στο facebook σε κάθε ανάρτηση με ''το τραγούδι της ημέρας'' για να κλειδώσετε τις συμμετοχές σας ,να προσέχετε πάρα πολύ καθώς τα πράγματα με τον ιό δεν είναι καθόλου καλά ,να συνεχίζετε να χαμογελάτε γιατί πως να το κάνουμε το χαμογελαστό πρόσωπο σου δίνει άλλη χαρά ....Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ 

 

 

Top