Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021

Ένας επιχειρηματίας, αποφασίζει πριν πάει στο σπίτι του, να…«ανανεωθεί» με ένα «πιπίνι». Σε μια κρίση ειλικρίνειας όμως, ενημερώνει την σύζυγό του για την επικείμενη αργοπορία του, στέλνοντάς της ένα φαξ και εκεί αρχίζουν όλα….

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι ,καλή μας εβδομάδα και Καλή Σαρακοστή σε όλους.Τρίτη σήμερα 16 Μαρτίου και τα γεγονότα τρέχουν μερικά από αυτά θα σχολιάσω και εγώ και πάμε να δούμε τι συμβαίνει γύρω μας ...Και ενώ το εμβόλιο της Astra Zeneca φέρνει τα πάνω κάτω σε 5 χώρες οι οποίες και αναστέλλουν τους εμβολιασμούς οι ''δικοί'' μας εδώ δηλώνουν τα εξής -«Συνιστώ ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Στη χώρα μας έχουμε κάνει 172.000 εμβολιασμούς με αυτό το εμβόλιο. Υπήρξε ένα σοβαρό περιστατικό, το οποίο έλεγξε ο ΕΟΦ και αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με το εμβόλιο της AstraZeneca», τόνισε ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Τόνισε δε, ότι όποιος έχει προγραμματισμένο ραντεβού σήμερα για εμβολιασμό να πάει κανονικά να κάνει το εμβόλιο.

  Καταλαβαίνετε ...δεν χρειάζεται να σχολιάσω ΤΙΠΟΤΑ !

Αυτή που έσκισε την εικόνα της Παναγίας, τι ακριβώς διδάσκει στα παιδιά μας;

Ζούμε περίεργες εποχές. Πολύ περίεργες. Κι όχι λόγω της πανδημίας αλλά του φασισμού. Αυτού, που όπως προέβλεψε, ο Παζολίνι, θα επιστρέψει μόνο με μία προϋπόθεση: Ως αντιφασισμός. Και είναι τέτοια η φανατίλα και των μεν και των δε που δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να τα βάλουν με τα Ιερά και τα Όσια μας. Ακόμη και με την Παναγία.

Τις προάλλες στην Αθήνα κάτι περίεργα τυπάκια, διαδήλωσαν. Ένας κύριος, μεγάλης ηλικίας, ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι πατέρας ή παππούς τους, πέρασε από δίπλα τους κρατώντας μια εικόνα της Παναγίας. Μέγιστο έγκλημα…

Ένα «μπαχαλάκι» απ’αυτά που λατρεύουν να καταστρέφουν την περιουσία του άλλου, έπεσε με μανία πάνω στον άνθρωπο. Του πήρε την εικόνα, την έσπασε, την έριξε κάτω και την πάταγε. Στο όνομα της… δημοκρατίας.

Ο παππούς έσκυψε και μάζεψε την εικόνα για να την πάρει και να φύγει.
Πριν καν προλάβει να μαζέψει τα κομμάτια, μία άλλη… γενναία, ξαναπαίρνει από τα χέρια του παππού την εικόνα της Παναγίας και την κάνει χίλια κομμάτια. Την πετάει ξανά κάτω και υπό τις… ιαχές της αγέλης, που την αποθεώνει για την πράξη της, φωνάζει το σύνθημα «στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο και η πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς…».

Άκουσες; Διάβασες;

Ναι, ναι, τα έχουμε δει στο παρελθόν ξανά. Και θα τα δούμε πάλι στο μέλλον…
Ξέρεις όμως γιατί; Γιατί η τύπισσα που έπεσε σαν λυσσασμένη πάνω στον παππού με την εικόνα είναι καθηγήτρια! «Διδάσκει» τα παιδιά μας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνων. Πληρώνεται από την πατρίδα και τις οικογένειες που στέλνει στο διάολο… Είναι υπάλληλος του Κράτους που ονομάζεται Ελλάδα. Γαλουχεί τις επόμενες γενιές Ελλήνων, ώστε να στέλνουν στο διάολο την οικογένεια και την πατρίδα, να απαιτούν να πεθάνει η Ελλάδα για να ζήσουν αυτοί…

Εκπαιδεύει τα παιδιά να…. πέφτουν με λύσσα πάνω στους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, αν εκείνοι κάνουν το λάθος να κρατούν μια εικόνα της Παναγίας. Μαθαίνει στους νέους ότι ελευθερία είναι να μπορείς να καταστρέψεις, να σκίσεις, να πατήσεις, να κάψεις ό,τι συμβολίζει κάτι που εσύ σιχαίνεσαι. Τη σημαία, τις εικόνες, τις εκκλησίες… Να καταστρέφεις γενικώς.

Στο όνομα της δημοκρατίας… Στο όνομα του αντιφασισμού. Αυτού που εξελίσσεται σε μέγιστη μορφή φασισμού. Αυτού που… διδάσκεται πια από κυρίες σαν αυτή την τύπισσα στα Πανεπιστήμια. Που σπέρνει μίσος και διχόνοια. Που ψάχνει αφορμές για να σπείρει το μίσος.

Για να τελειώνουμε και να μην μασάμε τα λόγια μας: Όποιος επιχειρήσει να γκρεμίσει τους βασικούς πυλώνες αυτού του τόπου, όπως είναι η οικογένεια, η θρησκεία και η πατρίδα, όλα αυτά δηλαδή που εδώ και αιώνες κράτησαν ενωμένους τους Έλληνες σε δύσκολους καιρούς όχι απλά θα φάει τα μούτρα του αλλά θα μας βρει απέναντι του. Θα βρει απέναντι του όλον αυτόν τον κόσμο που ζει για να μεγαλώσει τα παιδιά του, να κρατήσει λεύτερη την πατρίδα του και να ευχαριστεί, να δοξάζει την Παναγία και τον Χριστό… Που κάνει τον Σταυρό του!

Αυτής της σιωπηρής αλλά συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, που θέλει να κρατήσει την πατρίδα ενωμένη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Και θα την κρατήσει…

Αυτό που έγινε στο δρόμο της Αθήνας με το γεροντάκι δεν είναι ελευθερία. Είναι ασυδοσία. Για τη Δημοκρατία έχει χυθεί αίμα… Για την ελευθερία επίσης. Την ασυδοσία που προσπαθεί να επιβάλλει η συγκεκριμένη τύπισσα και κάποιοι άλλοι αν δεν την σταματήσουν αυτοί που πρέπει, θα την σταματήσουμε εμείς… Φοβού την οργή του απλού Έλληνα! Αυτού που από την περασμένη Κυριακή νιώθει οργή και αγανάκτηση… Και με τους μεν και με τους δε… Που προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος, παρότι τον προκαλούν… Μην παίζετε άλλο με την υπομονή μας.

Πηγή-Newsbomb.gr

 Όσο για το παραπάνω θέμα με την Εικόνα Της Παναγίας μας που την κατέστρεψαν χωρίς ιερό και όσιο έχω να πω πως κανένα κανάλι της Ελληνικής τηλεόρασης δεν έθιξε το θέμα ....Κανένα !!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

 Έρχονται χιόνια και σε χαμηλότερα υψόμετρα – Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου.

Καιρός: Έρχονται χιόνια και σε χαμηλότερα υψόμετρα – Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου

Για επιμονή του καιρού σε χειμωνιάτικο σκηνικό τα επόμενα 24ωρα με χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με υψόμετρο κάτω από τα 1.000 μέτρα κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο καιρός θα είναι ψυχρός για αρκετό διάστημα λόγω των ψυχρών αερίων μαζών από την Ευρώπη».

Όπως είπε την Παρασκευή θα υπάρχει περισσότερη συννεφιά ενώ υπάρχουν ενδείξεις για «αξιόλογες βροχές» το Σάββατο και την Κυριακή το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με τον Σάκη Αρναούτογλου να κάνει λόγο για «χειμωνιάτικου τύπου κατάστασεις».

Ειδικά για την Κυριακή ο Σάκης Αρναούτογλου «βλέπει» χιόνι και σε περιοχές με υψόμετρο κάτω από τα 1.000 μέτρα τονίζοντας ότι «η ψύχρα ειδικά το βράδυ θα είναι πολύ έντονη τα επόμενα 24ωρα».

Αρκετό ήταν το κρύο με αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες και το πρωί της Τρίτης 16/03 στα βόρεια και τοπικά στα κεντρικά ηπειρωτικά, όπου στη Δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο εκδηλώθηκε παγετός.

 
 

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr η χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία καταγράφτηκε στην Βουνάσα Γρεβενών με τιμή -4.5 βαθμούς Κελσίου.

Οι οκτώ χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωινό της Τρίτης παρουσιάζονται στον πίνακα που ακολουθεί όπου, όμως, δεν περιλαμβάνονται οι σταθμοί του δικτύου που βρίσκονται σε χιονοδρονικά κέντρα, όπως για παράδειγμα στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού (1950 μέτρα) όπου η ελάχιστη θερμοκρασία έφτασε τους –5.9 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή-Newsbomb.gr

 

Σαν σήμερα 16 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

1900 Ο σερ Αρθουρ Εβανς ξεκινά ανασκαφές στα ερείπια της Κνωσού στην Κρήτη.

1921 Ο ελληνικός στρατός καταλαμβάνει το Αφιόν Καραχισάρ, κατά τη Μικρασιατική Εκστρατεία

1926 Ο Ρόμπερτ Γκόνταρντ εκτοξεύει με επιτυχία τον πρώτο πύραυλο με υγρά καύσιμα. Η πτήση διήρκεσε μόλις δυόμισι δευτερόλεπτα, η απόσταση που διήνυσε ήταν 55 μέτρα, ενώ το μέγιστο ύψος της τροχιάς του 12,4 μέτρα.

1935 Ο Αδόλφος Χίτλερ παραβιάζει τη Συνθήκη των Βερσαλλιών, διατάζοντας τον επανεξοπλισμό της Γερμανίας και επαναφέροντας την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία. (Ιδρυση της Βέρμαχτ)

1964 Οι ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ αποβιβάζονται στην Κύπρο, μετά τις διακοινοτικές ταραχές του Δεκεμβρίου και τη δημιουργία της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία

Σαν σήμερα 16 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

1968 Γράφεται μία από τις μελανότερες σελίδες της αμερικανικής ιστορίας, όταν κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, αμερικανικές δυνάμεις εισβάλουν στο χωριό Μάι Λάι και σκοτώνουν  αμάχους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Σε ολόκληρη την περιοχή οι Αμερικανοί ακολουθούν την τακτική της «καμένης γης», ώστε να μην παρέχεται καμιά βοήθεια στους κομμουνιστές αντάρτες Βιετκόνγκ. Μόλις ο υπολοχαγός Κάλεϊ δίνει τη διαταγή, αρχίζει η σφαγή. Οι Αμερικανοί στρατιώτες γαζώνουν με αυτόματα και χειροβομβίδες τους ανυπεράσπιστους ανθρώπους. Εξοντώνονται έτσι 507 άνθρωποι - ανάμεσά τους 173 παιδιά, 76 μωρά και 60 γέροι.

1969 Συντρίβεται λίγο μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο Μαρακαΐμπο της Βενεζουέλας, αεροπλάνο των εθνικών αερογραμμών της χώρας. Νεκροί και οι 155 επιβαίνοντες.

1978 Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες ανακοινώνουν την απαγωγή του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Αλντο Μόρο, και απειλούν ότι θα τον εκτελέσουν αν δεν αποφυλακιστούν όσα μέλη της οργάνωσης έχουν συλληφθεί.

1995 Στις ΗΠΑ, η πολιτεία του Μισισιπή είναι η τελευταία που επικυρώνει νομοθετικά την τροπολογία του 1865 του αμερικανικού Συντάγματος, για την κατάργηση της δουλείας.

1996  Βραβεύεται με το βραβείο "Αργυρή Ταινία" στην Ιταλία ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ως καλύτερος Ευρωπαίος σκηνοθέτης.

2015 Νεκρός εντοπίζεται ο φοιτητής της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλης Γιακουμάκης. Ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 6 Φεβρουαρίου και η υπόθεσή του απασχόλησε και απασχολεί το πανελλήνιο.

 -Πηγή-Thepressroom.gr 

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο για την σημερινή ενημέρωση ,δεν θα κάνω τον κόπο μιας και τι να σχολιάσεις στα συγκεκριμένα δυο θέματα που ανάρτω σήμερα ,τι να σχολιάσω για τις αναστολές εμβολίων αλλά οι ''δικοί ''μας εκεί....τι να πω για Την Εικόνα Της Παναγίας που ''κατακρεουγήθηκε''από την συγκεκριμένη ''καθηγήτρια'';;;τι να πω ,αφήνω τα σχόλια για εσάς !

Χτες το βράδυ για να μην χάσουμε την ημέρα και για να μπούνε και οι συμμετοχές της Δευτέρας στην κλήρωση ,ανάρτησα τραγούδι στην ομάδα μας το οποίο δεν είχε μεγάλη απήχηση λόγο που το ανάρτησα και πολύ αργά την νύχτα αλλά να είστε σίγουροι ότι όσοι σχολιάσατε μπήκατε στην μεγάλη μας κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη Παρασεκυή το βραδάκι Πρώτα Ο Θεός .Μπορείτε ακόμη να συμμετέχετε γιατί όσο περισσότερο συμμετέχετε τόσες και οι πιθανότητες να κερδίσετε ένα από τα παρακάτω χρήσιμα δώρα -

Το κοινωνικό παντοπωλείο Ν.Απολλωνίας προσφέρει - 5 Λίτρα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

5 λίτρα αραβοσιτέλαιο 

και 5 λίτρα Ηλιέλαιο ( ΑΥΤΆ ΘΑ ΔΩΘΟΎΝ ΣΕ 3 ΤΥΧΕΡΟΥΣ )
Το κοινωνικό παντοπωλείο Ορεινού όγκου του δήμου Βόλβης προσφέρει -
2 Κιλά κρέας (χοιρινό ή μοσχαρίσιο)
2 Κιλά Μπριζόλες 
2 Κοτόπουλα ( και αυτά είναι για 3 τυχερούς )
Το κοινωνικό παντοπωλείο Στίβου που βρίσκεται ύπο σύσταση  προσφέρει -
2 Κιλά Μέλι 
2 Κιλά Τυρί 
Και ένα εξαιρετικό μπουκάλι Κρασί 
Και τέλος ένας φίλος της σελίδας μας που δεν θέλει να μας πει το όνομα του ,τουλάχιστον δεν θέλει να αναφέρουμε το ονομά του αλλά τον ευχαριστούμε πάρα πολύ ,προσφέρει 
 2 Κιλά Τσιπούρες 
2 Κιλά λαυράκια ( και αυτά για 2 τυχερούς ) 
 Και μια Πλήρες σειρά Ελληνικών  Γραμματοσήμων του 1980 -1981.
Να ευχαριστήσουμε τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Ν.Απολλωνίας ,Στίβου (που βρίσκεται ύπο σύσταση) και Ορεινού όγκου τόσο για το έργο που προσφέρουν και εννοώ τους εθελοντές που μοιράζουν κάθε μήνα στους δικαιούχους βασικά αγαθά ,όσο και για τα δώρα που θα προσφέρουν στους τυχερούς μας με πολύ χαρά .Πραγματικά ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλή δύναμη σε αυτό το δύσκολο φιλανθρωπικό έργο που καλείστε  να βγάλετε εις πέρας .Φυσικά ευχαριστούμε πολύ και τον ''άγνωστο φίλο της σελίδας μας''που θα προσφέρει με την σειρά του αυτά τα αξιόλογα δώρα του και πολύ χρήσιμα μιας και πρόκειται για τρόφιμα .
Πάρα πολύ χρήσιμα τα αξιόλογα δώρα και μπορείτε να πάρετε μέρος στην ομάδα μας στο Facebook με τα απλά βήματα που ξέρετε κάτω από την ανάρτηση που θα δείτε μόλις κοινοποιήσω το τραγούδι της ημέρας ,σχόλια και like και καλή επιτυχία σε όλους σας.
Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους χορηγούς-δωροθέτες για όλα αυτά που καλούνται να κάνουν με αυτό το δύσκολο έργο της φιλανθρωπίας κυρίως και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία για να μπορούν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκες όλα αυτά τα βασικά είδη ,την θέρμανση και τον ρουχισμό .Να είστε καλά και μπράβο για το δύσκολο αυτό έργο σας.
Και σας αποχαιρετώ για σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου με ένα αγαπημένο κλασσικό τραγούδι που ελπίζω να σας αρέσει .
Πρώτη εβδομάδα της νηστείας και καλή δύναμη να ευχηθώ σε όλους που νηστεύουν ,είναι αρκετά δύσκολη η νηστεία αλλά θα τα καταφέρουμε και αύριο θα κάνω ένα σχολιασμό για εκείνους που συχνά αναφέρουν πως -φάε αλλά κάνε μια καλή πράξη και θα σε συγχωρέσει Ο Θεός ,φάε λοιπόν και μη κριτικάρεις ,μη βρίζεις ,μη φθονείς κτλ αλλά φάε ...Αύριο θα μιλήσουμε γαι την νηστεία.Να έχετε μια ευλογημένη εβδομάδα και να περάσετε μαι ήρεμη ημέρα .Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
 

 

 

 

Top