Σούζυ Αρχοντή

Σούζυ Αρχοντή

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο. Καλημέρα στους εορτάζοντες κα τις εορτάζουσες. Πολλές ευχές στον έχοντες σήμερα την ονομαστική τους εορτή. Στους Ηλίες και τις Ηλιάννες

καλημερες και απο δω . Το χαμόγελο ειναι το καλυτερο φάρμακο φιλοι μου, γι αυτο προσπαθουμε να σας το δωσουμε  πρωι πρωι ..ετσι για να εχετε μια ομορφη αρχη στη μερα σας.

Μπαμπά, εσύ είχες ερωτευθεί ποτέ καμιά δασκάλα στο σχολείο;
- Τι μου θύμησες τώρα γιέ μου! Φυσικά!
- Και τι έγινε;
- Τίποτα..... Το έμαθε η μάνα σου και σου αλλάξαμε σχολείο...!!!

****************************

Ασε ρε φιλάρα χθες έβγαλα και πολύ χρήμα.
- Σοβαρά ρε? Πως και έτσι?
- να ένας γείτονας μου ζήτησε να του πλύνω το αμάξι του και μου δώσε Ένα πεντακοσάρικο.
- Σιγά τα λεφτά ρε.
- Ναι αλλά μετά μου έδωσε και Ένα δεκαχίλιαρο για να μη του το ξαναπλύνω..

Καλημέρα μας , 17 Ιουλίου σήμερα της Αγίας Μαρίνας βοήθεια μας, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, (χρόνια πολλά επίσης στο αστέρι της ζωής μου που έχει τα γενέθλια του).

καλημερα και απο την χαρυμενη στηλη του volvinews, Ο Ακης μας σημερα και αυριο εχει ρεπο, οποτε θα τα ακουσεται απο μενα ..το ανεκδοτο ..

Καλημέρα καλημέρα καλημερα σε ολο τον όμορφο κόσμο του volvinews. Μουσικές πινελιες πάνω σε φόντο χρυσό (το χρωμα του ηλιου) και του γαλάζιου της θάλασσας.

Μουσική καλημέρα σε όλους! Καλημέρα σε ένα κόσμο με πολύ ρυθμό. Γιατί και αυτοί ακόμα που διατείνονται ότι δεν είναι της μουσικής, η δεν έχουν μουσική παιδεία .. ζούνε μέσα στο ρυθμό. Είτε γρήγορο είτε χαλαρό, όλοι έχουμε κρεσέντο καταστάσεις αλλά και ντιμινουέντο επίσης. Γιατί η ζωή είναι μουσική, γιατί και η ίδια η γλώσσα μας είναι μουσική.

Καλημέρα μας και καλή μας εβδομάδα! 
Χθες έγινε και η κλήρωση του διαγωνισμού όπως ίσως είδατε, οι νικητές (κ. Γιωτοπουλου και κος. Χατζηασλανίδης)  θα πάρουν τα δώρα τους από το κατάστημα  (Red Apple)

Καλημέρα και από την μουσική στήλη του volvinews .

Θα σου πω ποια μοναξιά με τρομάζει περισσότερο, εκείνη που τη νιώθεις μέσα στο πλήθος γιατί κανείς δεν ακούει τα λόγια σου, δεν μετράει τους παλμούς της καρδιάς σου, δεν απλώνει το χέρι να πιάσει το δικό σου, απλά βαδίζει δίπλα σου και πολλές φορές σε σπρώχνει για να περάσει...

Νέο κάλεσμα μέσω διαδικτύου για συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, για τη Μακεδονία. 

«Είναι ανήθικο!» είπε η Συνείδηση. «Είναι βλαβερό!» δήλωσε η Υγεία. «Αποδοκιμάζεται!» φώναξε η Κοινωνία. «Δοκίμασε», ψιθύρισε η Καρδιά.

Καλημέρα φίλοι και φίλες του volvinews!

Σελίδα 1 από 270
Top