ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ ΒΟΛΒΗΣ: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

01 Νοεμβρίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Ξενάγηση σε ομάδα καθηγητών από Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Φορέας Διαχείρισης λιμνών Κορώνειας Βόλβης (Φ.Δ.) ξενάγησε στην περιοχή των λιμνών ομάδα καθηγητών που συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα, το οποίο διοργανώθηκε από το Γυμνάσιο Μαδύτου με υπεύθυνη την κ. Βλαχάκη Φωτεινή. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 5 χώρες: η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Πολωνία, η Φιλανδία και η Ρουμανία.
Την 1η μέρα η ομάδα ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Λουτρών Απολλωνίας, όπου ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες που προσφέρει μια επίσκεψη στα λουτρά και τα οφέλη που έχει κάποιος από τα ιαματικά λουτρά.
Στη συνέχεια αφού ξεναγήθηκαν στην ανακαινισμένη έκθεση του Κέντρου Πληροφόρησης Απολλωνίας, παρακολούθησαν ταινία σχετική με την πορεία και την εξέλιξη των δύο λιμνών και τα προβλήματα της λίμνης Κορώνειας.
Την 2η μέρα ξεναγήθηκαν περιμετρικά της λίμνης Βόλβης, στην Αγία Μαρίνα, στη Μικρή Βόλβη, όπου έγινε ορνιθοπαρατήρηση, στις Νυμφόπετρες και στα Πλατάνια Σχολαρίου.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού υποσχέθηκαν ότι με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναέρθουν!

 

 

Λίλα Κάρτα
Φορέας Διαχείρισης λιμνών Κορώνειας Βόλβης

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top