Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«ΑΛΗΤΗ ΜΕ ΛΕΝΕ»: Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ CD
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

15 Νοεμβρίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

(Σ.Σ. Θα μου επιτρέψετε την ανάρτηση του συγκεκριμένου άρθρου , δεν αποτελεί διαφήμιση μιας και πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δεν χρειάζεται διαφήμιση.

Αλλά λογω της αγάπης μου προς τον συγκεκριμένο και επειδή όπως πάντοτε έλεγα και συνεχίζω να λέω, ο Βασίλης δεν είναι απλά ένας λαϊκός καλλιτέχνης, είναι ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ποιος από μας δεν έχει ακούσει τραγούδια του όντας στεναχωρημένος από μια κατάσταση, ποιος ερωτευμένος δεν τα «κοπάνησε» υπό τους ήχους των τραγουδιών του, ποιος δε τραγούδησε και δε χόρεψε  με μια Νύχτα Ξελογιάστρα, ποιος χωρισμένος δε φώναξε Μην Χαθείς , ποιος «παράνομος» δεν τόνισε Θα μου κλείσεις το σπίτι, ποιος «αμαρτωλός» δε μίλησε για Τα καλύτερα ταξίδια…. )

 

Ένας… αλήτης με καλή καρδιά, ο Βασίλης Καρράς, επιστρέφει με ολοκληρωμένο άλμπουμ για άλλη μία χρονιά.

Ο Βασίλης Καρράς κυκλοφορεί το νέο δίσκο του.
Ο πιο αυθεντικός καλλιτέχνης της ελληνικής δισκογραφίας με το φανατικό κοινό που τον στηρίζει και τον ακολουθεί σε κάθε βήμα του, είναι συνεπής στο ετήσιο ραντεβού που πλέον κινείται στα όρια της παράδοσης.

Φθινόπωρο χωρίς Βασίλη Καρρά δε γίνεται να υπάρξει και οι πολυάριθμοι φίλοι του το γνωρίζουν καλύτερα από όλους. Φέτος, ο λαϊκός βάρδος έχει ετοιμάσει ένα ολοκαίνουριο CD με δώδεκα (12) μοναδικά τραγούδια και το γενικό τίτλο «Αλήτη Με Λένε».

Προπομπός του άλμπουμ είναι το τραγούδι – ύμνος «Πέρασε Ο Καιρός», σε μουσική – στίχους του καλλιτέχνη, που έχει συγκεντρώσει 1,5 εκατομμύριο προβολές μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας και διαγράφει ικανοποιητική ραδιοφωνική πορεία.

Μεταξύ άλλων, ο δίσκος περιλαμβάνει ένα ντουέτο του Βασίλη Καρρά με την Καίτη Γαρμπή, με την οποία θα μοιραστεί αυτή τη σεζόν τη σκηνή σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Το νέο CD του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Αλήτη Με Λένε» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal την Κυριακή 19 Νοεμβρίου μαζί με γνωστή εφημερίδα και αμέσως μετά θα διατεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων.

Οι τίτλοι των τραγουδιών:

  1. Με Φωνάζουν Τρελό
    2. Τελικά Γίναμε Ένα
    3. Αλήτη Με Λένε
    4. Έτσι Σε Νίκησα Ζωή
    5. Τα Μεθυσμένα Σ’ Αγαπώ
    6. Πέρασε Ο Καιρός
    7. Μάζευτα
    8. Για Μια Αγάπη Μόνο
    9. Δραπετεύω ft. Σάββας Ισοβίτης & Στέλιος Στυλιανού
    10. Ούτε Μακρινά Ταξίδια
    11. Της Ψυχής Μου Το Airbus
    12. Ούτε Λέξη – με την Καίτη Γαρμπή

 

 

 

hit-channel.com

Σούζυ Αρχοντή

Τελευταία άρθρα από τον/την Σούζυ Αρχοντή