ΟΑΣΘ: ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ 350 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ – ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΖΕΡΒΑΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

12 Σεπτεμβρίου 2019
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Σε πολύ καλό κλίμα η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου με το Δήμαρχο

Του Γιώργου Καλλίνη

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα με το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Γιώργο Σκόδρα.

Ο άμεσος στόχος του ΟΑΣΘ, όπως τόνισε ο κ. Σκόδρας είναι μέχρι το τέλος του μήνα να έχουν βγει στους δρόμους 350 λεωφορεία, ενώ όταν ερωτήθηκε για την ανάθεση δρομολογίων στα ΚΤΕΛ, σχολίασε ότι αυτό είναι ένα μέτρο που θα ελαφρύνει το φόρτο των επιβαρυμένων δρομολογίων. Από την πλευρά του ο Κ. Ζέρβας, τόνισε την ανάγκη η πόλη να έχει και πάλι κανονικές συγκοινωνίες.

«Σήμερα κυκλοφορούν  στην πόλη 317 λεωφορεία και έχουν τεθεί σε λειτουργία τις τελευταίες 2, 5 εβδομάδες περισσότερα από 100 λεωφορείο. Κάνουμε το αυτονόητο, τη δουλειά μας. Επισκευάζουμε τα αυτοκίνητα έχουμε αποκαταστήσει την λειτουργία, στο εσωτερικό του Οργανισμού, στο μέτρο που παραλάβαμε. Σκοπός μας είναι μέχρι το τέλος του μήνα να κυκλοφορούν πάνω από 350 λεωφορεία στους δρόμους», ανέφερε ο κ. Σκόδρας.

Όσον αφορά την εκχώρηση συγκοινωνιακού έργου στα ΚΤΕΛ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ ξεκαθάρισε ότι «θέλουμε να μεταφέρουμε τα οχήματα που λειτουργούν εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος στον πολεοδομικό ιστό έτσι ώστε να ανακουφίσουμε τα δρομολόγια που επιβάρυναν».

oasth zerbas2

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε προαναγγείλει ότι θα συμμετέχει στις συσκέψεις του δ.σ. του ΟΑΣΘ, έκανε λόγο για τρία χαμένα χρόνια και μια κακή κατάσταση στα λεωφορεία της πόλης. «Δυστυχώς χάθηκαν τρία χρόνια από το 2016, όπου οι αστικές συγκοινωνίες της πόλη έφτασαν στον χειρότερο δυνατό βαθμό, είναι ντροπή για την πόλη μας να βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση αλλά αυτή την στιγμή είναι μια καινούργια μέρα» και συμπλήρωσε ότι «χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτή τη προσπάθεια για να παρθεί το πρόβλημα, για να έχουμε μια επιστροφή στην κανονικότητα, να μπορεί ο κόσμος να μετακινείται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και σταδιακά να σχεδιάσουμε την πόλη όπως την θέλουμε για την επόμενη διετία και για τις επόμενες δεκαετίες».

 

 

typosthes.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top