ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

01 Νοεμβρίου 2019
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις από σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013 από σήμερα Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 έως και το Σάββατο 9 Νοέμβριου 2019, θα ισχύσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος.

Όπως αναφέρει: Επισημαίνουμε ότι οι ανωτέρω ημερομηνίες της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου είναι δεσμευτικές για τα εμπορικά καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και δεν επιτρέπεται παράταση της εκπτωτικής περιόδου πέραν της 9ης Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ίδιου νόμου, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 3 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2019).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019: 11.00 με 18.00.

Φιλιππίδης: Σχεδόν ζημιά οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

«Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις Νοεμβρίου και λήγουν στις 10 του μηνός με βάση αυτά που επιλέξαμε εμείς» είπε ο Παντελής Φιλιππίδης στον Alpha 96.5 Θεσσαλονίκης τονίζοντας παράλληλα πως «από τον Μάιο θα καταργηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις». Εξηγώντας το σκεπτικό κατάργησής τους ο πρόεδρος του Ε.Σ.Θ. υπογράμμισε πως «δεν είχαν τίποτα να προσφέρουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και μάλιστα είναι σχεδόν ζημία. Άλλωστε ήταν μέσα στα πλαίσια μεταρρυθμίσεων που ξεκίνησαν στην περίοδο της κρίσης», ο θεσμός των ενδιάμεσων εκπτώσεων και οι ανοιχτές Κυριακές «και τα δύο αυτά μέτρα ήταν καταστροφικά για τον εμπορικό κόσμο» πρόσθεσε.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε βέβαια και για την Black Friday που παραδοσιακά διεξάγεται την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη (φέτος στις 29 Νοεμβρίου) τονίζοντας πως «ο κόσμος τον πρώτο χρόνο δεν ήξερε. Μετά ενημερώθηκε και όταν κατάλαβε ότι τον κοροϊδεύουν με εκπτώσεις μικρότερες της τάξης του 10% και 20%, απείχε. Ή το κάνεις το Black Friday και πραγματικά είναι ή αλλιώς κάνεις μια ημέρα εκπτώσεων και προσφορών εκείνη την ημέρα αλλά δυστυχώς δεν το κάνανε και κάνανε μικρότερες εκπτώσεις».

 

 

 

typosthes.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top