ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ... ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

15 Οκτωβρίου 2020
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που του δίνει σχετικός νόμος θέλει ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Της Λεμονιάς Βασβάνη

Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μέσα στη… θάλασσα σχεδιάζει ο δήμος Θερμαϊκού. «Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τη δυνατότητα που δίνει σχετικός νόμος που ψηφίστηκε μέσα στο καλοκαίρι για ανάπτυξη πλατφόρμας μέσα στη θάλασσα», εξήγησε στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιώργος Τσαμασλής.

Ο ίδιος έκανε πρόσφατα ανάρτηση στο facebook με μια εικόνα ενός εστιατορίου της Κέρκυρας που βρίσκεται σε εξέδρα μέσα στη θάλασσα, γράφοντας «Σύντομα θα εγκατασταθεί Και στον Δήμο μας», με τα σχόλια από τους δημότες να είναι ενθαρρυντικά και αρκετούς να θυμούνται εικόνες της περιοχής από την εποχή που είχε παρόμοιες κατασκευές.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσαμασλής «η Περαία είναι προσφυγικό χωριό. Και από την αρχή της πορείας της, το 1922, είχε καταστήματα μέσα στη θάλασσα, τα οποία λειτουργούσαν μέχρι και τη δεκαετία του ‘60. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια αναπαραγωγή αυτού του παρελθόντος». Σημείωσε πως θα γίνει ολική κατασκευή μέσα στη θάλασσα.

Ήδη επιχειρηματίες της περιοχής έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για αυτή την νέα ιδέα. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον δήμαρχο «δεν έχει χωροθετηθεί το σημείο που θα γίνει το έργο» και είναι φυσικό πως οι δημότες κάθε περιοχής θέλουν να πραγματοποιηθεί στη δική τους γειτονιά.

 

 

Πηγή: typosthes.gr/

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top