10 τρόποι μακιγιάζ για τον χειμώνα 2017-2018 που λανσάρουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας.
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

10 Οκτωβρίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

10  κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018, που θέλουν και πάλι το φυσικό μακιγιάζ να αποτελεί την κυρίαρχη επιλογή των διάσημων makeup artists.

Εμπνευσμένοι από τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας, τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι artists δημιούργησαν τα νέα makeup trends για την εποχή.

Η απουσία ενός τουλάχιστον από τα βασικά βήματα του μακιγιάζ (makeup, contouring, μάσκαρα, κραγιόν κλπ) έλαβε χώρα σε κάθε catwalk. Αυτό οδήγησε και στην βασική για την εποχή κορυφαία τάση το no-makeup makeup.

Βέβαια πέρα από το απλό αυτό μακιγιάζ που αναδεικνύει την φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας, οι ειδικοί θέλησαν να συμπεριλάβουν στις τάσεις και το ακριβώς αντίθετο. Δηλαδή τα έντονα βαμμένα μάτια σε διάφορες αποχρώσεις, το μαύρο eyeliner, τα smokey eyes και τα σκούρα χείλη.

Δείτε λοιπόν την λίστα με τις 25 κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018 και ανακαλύψτε τι θα φορεθεί φέτος:

1. Φυσικό μακιγιάζ, χωρίς make up

Το φυσικό και όσο το δυνατόν ανύπαρκτο μακιγιάζ θα αποτελέσει και φέτος μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Αν λοιπόν δεν έχετε «εξάρτηση» από το make up και η επιδερμίδα σας είναι καθαρή και λαμπερή, τότε μπορείτε να το αποφύγετε όσο το δυνατόν γίνεται και να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο την φυσική σας ομορφιά. Χρησιμοποιήστε λοιπόν όσο πιο λίγα καλλυντικά προϊόντα θέλετε και αφήστε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά να αποκαλυφθούν!

Οι διάσημοι οίκοι αποφάσισαν να παρουσιάσουν αυτή την τάση με τον πιο απλό τρόπο. Πρόσθεσαν απλά λίγο απαλό ροζ χρώμα στα χείλη και τα ζυγωματικά των μοντέλων τους, χτένισαν τα φρύδια τους προς τα πάνω και τους έβαλαν μάσκαρα. Αυτό ήταν!

2. Αποφύγετε το Contour

Τα τελευταία χρόνια το contouring έχει κατακλύσει τον τομέα του μακιγιάζ. Πρόκειται για το όπλο των make-up artists που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα πρόσωπο, δημιουργώντας του τις απαραίτητες γωνίες που του λείπουν με την βοήθεια των φωτοσκιάσεων. Ωστόσο, και φέτος οι ειδικοί παραλείπουν το highlighting και προτείνουν την αποκάλυψη του καθαρού προσώπου με ένα πολύ λεπτό στρώμα make up ή και χωρίς αυτό.

Αν ωστόσο θεωρείτε πως το contouring είναι απαραίτητο για εσάς, προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα. Και βέβαια μην ξεχάσετε να το απλώσετε πάρα πολύ καλά.

3. Φρύδια χωρίς γέμισμα

Τα έντονα βαμμένα φρύδια με μολύβι ή σκιά δεν θα είναι πλέον στην μόδα. Μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018 θέλει τα φρύδια εντελώς άβαφα. Αφήστε λοιπόν το γέμισμα των φρυδιών σας στην άκρη και ξεχάστε το μολύβι ή την σκιά φρυδιών. Εξάλλου όπως ήδη αναφέραμε, το φυσικό μακιγιάζ με όσο το δυνατόν λιγότερα είναι το must της εποχής.

4

Ματ, βελούδινη επιδερμίδα

Η ματ βελούδινη επιδερμίδα με μια γερή δόση πούδρας επιστρέφει στις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Ορισμένοι διάσημοι οίκοι μόδας παρουσίασαν τα μοντέλα τους με μακιγιάζ χωρίς τις τεχνικές του strobing και του highlighting.

Παίξτε με τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Αν πάλι σας αρέσουν οι έντονες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες μην φοβηθείτε να παίξετε με τις ψεύτικες. Μακριές, πυκνές και έντονες πάνω, αλλά και κάτω βλεφαρίδες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις πασαρέλες. Οι make up artists έδωσαν μεγάλη βάση στις κάτω βλεφαρίδες κάτι το οποίο δεν είναι πολύ συνηθισμένο.

Βέβαια δεν έλειψαν και οι ακραίες επιλογές ψεύτικων βλεφαρίδων. False lashes με φτερά, στρας, glitter και ότι μπορείτε να φανταστείτε κατέκλυσαν τα catwalks δίνοντας στα μοντέλα μια πιο extreme εμφάνιση.

6

Αστραφτερές χρυσές σκιές

Μια ακόμη απόχρωση που έκανε αισθητή την παρουσία της στα catwalks του Φθινοπώρου / Χειμώνα 2017 – 2018 είναι και η χρυσή. Πρόκειται για μια απόχρωση που δημιουργεί εντυπωσιακά glamorous look και είναι ιδανική για τις επίσημες εμφανίσεις σας. Αποπνέει πολυτέλεια και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Μπορεί να συνδυαστεί με μια πιο σκούρα απόχρωση και να δημιουργήσει εκπληκτικά smokey eyes look.

Πολυτελείς μπρονζέ σκιές ματιών

Όπως το χρυσό, έτσι και το μπρονζέ είναι ένα χρώμα που μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακά μακιγιάζ ματιών. Είναι πιο ουδέτερο και όχι τόσο έντονο όσο το χρυσό. Η χρήση του στο μακιγιάζ ματιών δημιουργεί εκπληκτικό και σαγηνευτικό βλέμμα. Είναι ένα από τα απόλυτα χρώματα του φθινοπώρου, και όχι μόνο, διότι θυμίζει τα πεσμένα φύλλα και γενικότερα τις αποχρώσεις της φύσης για την εποχή. Μια θερμή απόχρωση που διαθέτει μεταλλική λάμψη και δείχνει πολυτέλεια, κολακεύοντας σχεδόν κάθε χρώμα ματιού ή κάθε τόνο επιδερμίδας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι μπρονζέ σκιές, σε αντίθεση με τις χρυσές, μπορούν να φορεθούν τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Μπλε χρώμα στα βλέφαρα

Το μπλε χρώμα στα μάτια έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Είτε πρόκειται για τις διάφορες αποχρώσεις του μπλε σε σκιές ματιών, είτε για eyeliner και μολύβια, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Η επιλογή βέβαια του συγκεκριμένου χρώματος δεν είναι εύκολη και πολλές είναι οι γυναίκες που δεν το τολμούν. Ωστόσο αυτό δεν το εμποδίζει από το να είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Φθινόπωρο /

Χειμώνα 2017 – 2018.

Παίζοντας με το μαύρο eyeliner

Το μαύρο eyeliner είναι το πιο συνηθισμένο χρώμα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για το μακιγιάζ τους. Η γραμμή που μπορείτε να σχεδιάσετε με αυτό μπορεί να κάνει το βλέμμα σας άκρως σαγηνευτικό χωρίς να χρειαστείτε κάποια σκιά για να το τονίσετε. Ωστόσο ο τρόπος εφαρμογής και τα σχήματα που μπορείτε να κάνετε είναι πολλά και διάφορα. Παίξτε λοιπόν με το μαύρο eyeliner και απογειώστε το μακιγιάζ σας με την γραμμή που κάνει την διαφορά.

Σπάζοντας τον κανόνα των σκούρων ματιών και χειλιών

Μέχρι τώρα, ένας από τους βασικούς κανόνες του μακιγιάζ ήταν πως όταν βάψετε έντονα και σκούρα τα μάτια σας θα πρέπει να φορέσετε απαλό κραγιόν και το αντίστροφο. Φέτος όμως οι διάσημοι makeup artists αποφάσισαν να καταρρίψουν αυτόν τον κανόνα και να συνδυάσουν σκούρα μάτια με σκούρα χείλη.

Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελο σας και ...είστε έτοιμες να καταπλήξετε !

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top