ΕΝΤΥΣΕ ΤΗ ΧΕΛΩΝΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

02 Αυγούστου 2013
(0 ψήφοι)

xelona mpergerΑξιωματούχοι ασφάλειας στο αεροδρόμιο της Γκουανγκτσού στην Κίνα εντόπισαν έναν άνδρα που προσπαθούσε να περάσει κρυφά στο αεροπλάνο τη χελώνα του, την οποία είχε βάλει μέσα σε μπέργκερ, προκειμένου να την καμουφλάρει. Το προσωπικό του αεροδρομίου...

τον υποψιάστηκε, όταν είδε στο μηχάνημα ακτίνων Χ ότι το εν λόγω μπέργκερ έφερε κάποιες παράξενες «προεξοχές». Ο εν λόγω άνδρας, που αναφέρεται μόνο ως Λι, επέμενε ότι δεν υπάρχει καμία χελώνα στην τσάντα του. «Δεν υπάρχει καμία χελώνα εκεί μέσα. Μόνο ένα χάμπουργκερ. Δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο να δείτε» είπε.

Δεν έπεισε, φαίνεται, τους υπαλλήλους, οι οποίοι άνοιξαν την τσάντα και είδαν το ταλαίπωρο ζώο καλυμμένο με ψωμάκι και ντομάτα. Ο Λι παρέδωσε τη χελώνα του σε φιλικό του πρόσωπο και συνέχισε το ταξίδι μόνος του.

Συχνά, επιβάτες προσπαθούν να περάσουν άγρια ζώα στο αεροσκάφος. Το 2009, ένας Βρετανός συνελήφθη επειδή προσπαθούσε να φύγει από το Ρίο Ντε Ζανέιρο με περισσότερες από 1.000 αράχνες στη βαλίτσα του, ενώ νωρίτερα τον Ιούλιο θαλάσσιες χελώνες που κινδυνεύουν με εξαφάνιση βρέθηκαν στις βαλίτσες δύο επιβατών στο αεροδρόμιο της Καλκούτα.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top