ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣ: ΟΤΑΝ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΛΗΘΙΝΗ…
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

09 Απριλίου 2014
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

indexΈχουμε αρκετό καιρό να κάνουμε αφιέρωμα σε ανθρώπους του δήμου μας που ασχολούνται με την τέχνη και γίνονται ευρύτερα γνωστοί στην Ελλάδα.

Οπότε πήρα την ευθύνη να γράψω λίγα πράγματα, ένα μικρό αλλά περιεκτικό αφιέρωμα για τον κ. Καραϊσαριδη Κωνσταντίνο.
Για αυτούς που δεν τον ξέρουν είναι ευκαιρία να τον γνωρίσουν!
Γεννήθηκε στον Περιστερώνα Θεσσαλονίκης το 1952 όπου και έζησε τα παιδικά του χρόνια. Αργότερα το 1971 πέρασε στη σχολή Σ.Α.Σ.(τμήμα δικαστικό) όπου και παρέμεινε για 5 χρόνια και αποφοίτησε με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού δικαστικών. Εργάστηκε στα παρακάτω στρατοδικεία: Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Ιωαννίνων, Ξάνθης και αναθεωρητικό Αθηνών. Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του αντιστράτηγου καθώς επίσης του απονεμήθηκε ο τίτλος του επιτίμου προέδρου του στρατοδικείου Ξάνθης.
Είναι παντρεμένος με την κα. Κοτσια Αφροδίτη, δικηγόρο και έχει αποκτήσει δύο παιδιά τον Ιορδάνη που ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου και την Κορίνα που είναι ψυχολόγος.
Από τα μαθητικά του χρόνια είχε ιδιαίτερη αγάπη για το γράψιμο, έγραφε στίχους και μυθιστορήματα και μετά το τέλος της θητείας του επανήλθε δυναμικά πλέον στη μουσική και στιχουργική παιδεία .
Ζει μόνιμα στην Ξάνθη όπου γράφει τα ''τραγούδια' του! Θεωρούμαι ότι είναι τιμή μας να έχουμε συνδημότες που ασχολούνται με την τέχνη σε όλα τα επίπεδα αυτής.
Να ευχηθούμε στον κ Καραϊσαρίδη να γράφει πάντα όμορφα τραγούδια και φυσικά να τον δούμε και ''δισκογραφικά'' στο μέλλον.


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top