Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

18 Ιουλίου 2014
(0 ψήφοι)

oga-logo2Το triteknoi.eu μας πληροφόρησε πως ενημερώθηκε η εφαρμογή πληροφοριών οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ και πλέον εμφανίζει τα ποσά την πληρωμής της 18ης Ιουλίου για τους δικαιούχους.

Παρά τις καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν στην ενημέρωση της εφαρμογής και τις  δικαιολογημένες ανησυχίες μας τελικά στην πληρωμή βρίσκονται και αιτήσεις που επεξεργάστηκαν από την ΓΓΠΣ την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Οι δικαιούχοι μπορούν εύκολα να ελέγξουν εάν θα βρίσκονται στην πληρωμή μεταβαίνοντας στην εφαρμογή πληροφοριών οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα στην αρχική σελίδα της εφαρμογής θα πρέπει να εισάγουν τα εξής στοιχεία: ΑΜΚΑ του υπόχρεου της δήλωσης ΑΦΜ του υπόχρεου της δήλωσης Αριθμό αίτησης Α21

oga-efarmogi zpsc0cf0c0a

Κατόπιν και μόλις συνδεθούν στην εφαρμογή θα πρέπει να πατήσουν το πλήκτρο εμφάνιση πληρωμών. Όπως είναι εμφανές και στην εικόνα που ακολουθεί κάτω από την πληρωμή της προκαταβολής όπου έγινε στις 16 Απριλίου πλέον εμφανίζεται και η πληρωμή της Παρασκευής.

Tα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στις περισσότερες των τραπεζών από την Πέμπτη το απόγευμα ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε όλες τις τράπεζες μέχρι και την Παρασκευή το πρωί. Να υπενθυμίσουμε πως το οικογενειακό επίδομα είναι ακατάσχετο και απαγορεύεται ρητώς παρακράτηση του έναντι οποιουδήποτε χρέους προς τράπεζες ή δημόσιο. Τέλος για όσους δεν είναι σε αυτή την πληρωμή να πούμε πως μέχρι στιγμής δεν είναι ορατό το ενδεχόμενο εμβόλιμης πληρωμής και το ισχύον σενάριο είναι να πληρωθούν δεύτερη και τρίτη δόση μαζί. Σε κάθε περίπτωση και αν αυτό αλλάξει θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

Πηγή: triteknoi.eu

Ρούλα Παναγιωτίδου

Τελευταία άρθρα από τον/την Ρούλα Παναγιωτίδου