ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΔΕΗ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

03 Ιουλίου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

deiΗ Δ.Ε.Η. Α.Ε., ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, υπέγραψαν από κοινού σύμβαση για τη δωρεάν παροχή και επανασύνδεση ρεύματος στους δικαιούχους του προγράμματος για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

"Σήμερα υπογράφηκε με τη νέα διοίκηση της Δ.Ε.Η. η σύμβαση, η οποία υλοποιεί το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης μας, το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίση", δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης και σημείωσε ότι με τη σύμβαση υλοποιείται η δωρεάν παροχή 1200 kwh ανά τετράμηνο σε 89.228 νοικοκυριά, που αντιστοιχούν σε 212.216 άτομα.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα στελέχη της Δ.Ε.Η. Α.Ε. που σε αγαστή συνεργασία με τα στελέχη του υπουργείου μας, εργάστηκαν εντατικά για να βρουν λύσεις σε όλα τα τεχνικά θέματα", δήλωσε από την πλευρά της η κ. Φωτίου.

Τη Δ.Ε.Η. Α.Ε. εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μανουήλ Παναγιωτάκης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Σταύρος Γούτσος, o γενικός διευθυντής Εμπορίας Λάζαρος Καραλάζος και η διευθύντρια Σχεδιασμού και Ανθρώπινου Δυναμικού Εμπορίας Αλεξάνδρα Σταυρινού.

seleo.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top