ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ «ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ» ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ- ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

20 Δεκεμβρίου 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

oasthΔεν θα χρειαστεί να σηκώσουν «χειρόφρενο» οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ καθώς ήδη, όπως υποστηρίζουν, πιστώθηκαν τα χρήματα για τον μήνα Οκτώβριο στον λογαριασμό του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών

Θεσσαλονίκης και τις επόμενες ώρες αναμένεται να πιστωθούν και τα υπόλοιπα, προκειμένου να καταβληθούν τα δεδουλευμένα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου.

«Ηδη τα χρήματα του Οκτωβρίου έχουν μπει. Μέχρι το μεσημέρι οι μισθοί θα βρίσκονται στους λογαρισμούς των 2.300 εργαζόμενων», ανέφερε στο www.praktoreio-macedonia.gr ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, o οποίος είχε τονίσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το ποσό των 9,7 εκατ. ευρώ επρόκειτο να καταβληθεί 14 με 15 Δεκεμβρίου 2016, ωστόσο λόγω προβλήματος στο σύστημα του υπουργείου Οικονομικών, υπήρξε αυτή η καθυστέρηση.

Ο κ. Στεφανίδης αλλά και παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών διαβεβαίωναν τους εργαζόμενους από την περασμένη Πέμπτη ότι η καταβολή των χρημάτων θα γινόταν σήμερα Τρίτη, στον λογαριασμό του Οργανισμού.

Ικανοποιημένοι δηλώνουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. «Επικοινώνησα χθες με την γ.γ. του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων την κ. Θεοπίστη Πέρκα και με είχε διαβεβαιώσει ότι τα χρήματα θα μπούν σήμερα», σχολίασε ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, επισημαίνοντας ωστόσο αν αυτό δεν γινόταν «δεν θα είχαμε άλλη λύση παρά να προχωρήσουμε σε επίσχεση» και συμπλήρωσε ότι «αφού λύθηκε αυτό το σημαντικό πρακτικό ζήτημα θα πρέπει σύντομα να μιλήσσουμε ανοικτά και συνολικά για το μέλλον του ΟΑΣΘ».

 

 

 

seleo.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top