36ΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ :Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΛΟΥΤΡΑ!..
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

18 Μαϊος 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

loytraΜετά από πολλές άκαρπες συζητήσεις και μεγάλη προσπάθεια, βρέθηκε την τελευταία στιγμή κατάλληλος χώρος για την διοργάνωση της 36ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών.

Προορισμός μας για την συνάντηση του 2017 τα Ιαματικά λουτρά Νέας Απολλωνίας που βρίσκονται σε απόσταση 55 χιλιομέτρων από την Θεσσαλονίκη, δίπλα στην λίμνη Βόλβη. Με ξενοδοχεία που διαθέτουν περίπου 250 δωμάτια και υποδομές με τουαλέτες και μπάνια στον πολύ μεγάλο χώρο φιλοξενίας κατασκηνωτών, η όμορφη λουτρόπολη του Δήμου Βόλβης θα φιλοξενήσει τους δίτροχους ταξιδευτές της «Πανελλήνιας» που θα συνδυάσουν το ταξίδι με θεραπείες!!!??

n apollonia

Άλλωστε οι περισσότεροι κουβαλάμε αρκετές δεκαετίες και αμέτρητα χιλιόμετρα στις πλάτες μας.

Όχι ότι είμαστε μεγάλοι, αλλά για την ιστορία να αναφέρω ότι οι θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών λουτρών Νέας Απολλωνίας είναι για τις παρακάτω παθήσεις:
Ισχιαλγίες, Οσφυαλγίες, Ρευματισμοί, Επικονδυλίτιδες, Παθήσεις κινητικού συστήματος, Νευρικές παρέσεις, Αυχενικό σύνδρομο, Οστεοπόρωση, Γυναικολογικές παθήσεις, Γενική αναζωογόνηση του οργανισμού.

Επίσης λειτουργεί πλήρες ιατρικό κέντρο με τα εξής τμήματα:
Παθολογικό, Ορθοπεδικό, Καρδιολογικό, Μικροβιολογικό, Τμήμα πόνου, Βελονισμού, Αισθητικής, Καταπολέμησης της παχυσαρκίας, Κυτταρίτιδας.

Υπάρχουν και τμήματα λασποθεραπείας, φυκιοθεραπείας και αμμοθεραπείας.
Για τους λάτρεις της κωπηλασίας, της ιστιοπλοΐας, του κανό-καγιάκ και του θαλάσσιου σκι να πούμε ότι έδρα στα Ιαματικά λουτρά Ν. Απολλωνίας έχει και το Ναυταθλητικό κέντρο Θεσσαλονίκης.
Ραντεβού λοιπόν στην Νέα Απολλωνία από 1 έως 5 Ιουνίου.

n apollonia1

 

 

http://motorsite.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top