Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι ,καλημέρα εδώ ,στους αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας ,καλημέρα στην ομάδα μας και συγκεκριμένα στην μουσική μας παρέα ,και καλημέρα στα ψεύτικα προφίλ με ''μπατριώτες''που για να μιλήσουν εφαρμόζουν διάφορα τερτίπια....Χτες δυστυχώς δεν κατάφερα να είμαι μαζί σας αλλά σήμερα είμαι εδώ ,είμαι κοντά σας και έχω αρκετή διάθεση για να σχολιάσω τα τεκτενόμενα.Ας τα πάρουμε τα θέματα με την σειρά και να πω πως μεγάλη η θλίψη για τον χαμό του μεγάλου μας αιώνιου έφηβου Κώστα Βουτσά που έφυγε χτες από την ζωή μετά από 20 σχεδόν ημέρες παραμονής του στην εντατική του Αττικού νοσοκομείου ,μεγάλη η απώλεια αλλά οι ταινίες του θα μας συντροφεύουν και θα μας χαρίζουν γέλιο για πολλά χρόνια ακόμη.

Και ξαφνικά ....πατριώτες ανά την Ελλάδα .....Ξαφνικά ''φασίστες '' ήταν εκείνοι οι απλοί πολίτες ,που είχαν πάρει μέρος στα συλλαλυτήρια για την προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας ,που είχαν φάει το ξύλο της αρκούδας στις Πρέσπες όταν υπογραφόταν το όνομα κτλ και με έναν μαγικό συριζοκατευθεινόμενο τρόπο όλοι αυτόι που αποκαλούσαν ''φασίστες''τους υπόλοιπους Έλληνες ,έγιναν πατριώτες....Γιατί άραγε ;;;;; Γιατί αποκαλούσατε τότε φασίστες τον κόσμο που κρατούσε Ελληνικές σημαίες και είχε βγει στο δρόμο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας ;;;;;;Τι άλλαξε τώρα και σας έπιασε ο πόνος ο μεγάλος για τους νησιώτες που ναι έχουν δίκιο αλλά γιατί σας έπιασε τόσο πολύ ο πόνος ;;;;;;μήπως γιατί ήταν πολλά τα ΜΑΤ ;;;;;μήπως γιατί η βία ξέρουμε από που προέρχεται ;;;;;γιατί οι νησιώτες με τις Ελληνικές σημαίες δεν είναι φασίστες ;;;;;;;Τόσες μολότωφ από που βρέθηκαν ;;;;;τις είχαν τα παιδάκια ,οι θείες και οι παπούδες κρυμμένες στα σπίτια τους ;;;;;;;;οι κουκουλοφόροι πως βρέθηκαν στα νησιά μας ;;;;;;;

Στα 4 χρόνια διακυβέρνησης του Συριζανελ δεν μάτωσε ρουθούνι ,το έγραψα και θα το ξανά γράψω ,ο μόνος κακός χαμός ,το ξύλο που έφαγαν οι πολίτες και τα χημικάπου τους έριξαν τότε στις Πρέσπες  είναι το μόνο ''ρουθούνι που άνοιξε''βέβαια ο κόσμος τ'οτε ήταν φασισταριά και όχι Έλληνες πολίτες κατά την άποψη αυτών που τώρα μας το παίζετε πατριώτες με διάφορα στάτους που ανεβάζετε στα προφίλ σας ....Γελάνε και οι πέτρες πραγματαικά ....

Εγώ προσωπικά χαιρετίζω τον αγώνα ,τον σωστό που κάνουν οι νησιώτες μας και συμπαραστέκομαι ,αλλά στα 4 χρόνια έπρεπε να είχαν ξεσηκωθεί 100 φορές .......Όταν λοιπόν τα ΜΑΤ προέρχονται και κάνουν την δουλειά τους επί αριστερής κυβέρνησης ,αυτοί που τρώνε χημικά και ξύλο είναι φασίστες και καλά να πάθουν.......Οταν τα ΜΑΤ κάνουν την δουλειά τους { σε ετοιμοπόλεμη κατάσταση και με σοριδών από ρίψεις μολότωφ ,ξύλο σε αστυνομικούς κτλ } επί δεξιάς κυβέρνησης ,τότε ο Έλληνας είναι πατριώτης......Επίσης κάτι τελευταίο ,πρι περίπου ένα μήνα όταν οι μετανάστες είχαν μπουκάρει μέσα στο κέντρο των νησιών οι αστνομικοί ήταν καλοί εεεεεε;;;;;Και τέλος ο συριζα ζητάει να παραιτηθεί ο υπουργός δημοσιας τάξης { γελάνε και οι πέτρες} ....Δουρου ,Βαρουφάκης ,Κοτζιάς {ΜΑΤΙ ,ΜΑΝΔΡΑ } κτλ ,κτλ ,κτλ ....Αυτό πρεσβέβετε ......να κάνετε μπαχαλο την χώρα και να ζητάτε και τα ρέστα .......

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Αλλάζει ο Καιρός: Πέμπτη με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - Πού και πότε θα χιονίσει

Αλλάζει ο Καιρός: Πέμπτη με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - Πού και πότε θα χιονίσει (pics)

Μεταβολή θα παρουσιαστεί ο καιρός και σήμερα Πέμπτη (27/2) -  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Από το απόγευμα βαθμιαία τα φαινόμενα στα δυτικά θα σταματήσουν και τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με σποραδικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και από αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ που σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 που σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 και πιθανώς πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία έως το μεσημέρι στις υπόλοιπες περιοχές, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κυρίως της δυτικής Μακεδονίας όπου θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές. Σταδιακά από το απόγευμα και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα σταματήσουν και τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 και στο Θρακικό 7 έως 8 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδoνία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή-Newsbomb.gr

OI ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Τα 8 βήματα

Κοροναϊός : Οδηγίες προστασίας για να μη νοσήσετε

Οδηγίες προς όλους τους πολίτες εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Κοροναϊός : Οδηγίες προστασίας για να μη νοσήσετε | tanea.gr

Κοροναϊός: Εντός των συνόρων και επίσημα – Πολλά τα ύποπτα κρούσματα, σε επιφυλακή οι αρχές

Η προβλεπόμενη διαδικασία των αρμόδιων αρχών σε περίπτωση κοροναϊού κινήθηκε με ψυχραιμία.

Υπ. Μετανάστευσης

Μηταράκης : Έχουν ενωθεί ακροαριστεροί και ακροδεξιοί με αφορμή το Προσφυγικό

Ο κ. Μηταράκης μιλώντας στο MEGA ξεκαθάρισε το σχέδιο της κυβέρνησης για το προσφυγικό, σημειώνοντας πως αυτό περιλαμβάνει: τη φύλαξη των συνόρων, επιστροφές προσφύγων στις χώρες εισόδου, τη δημιουργία κλειστών δομών, καθώς και τη διεθνοποίηση της προσφυγικής κρίσης.

Εγκλώβισαν εξι διμοιρίες των ΜΑΤ

Εκτός ελέγχου: Αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι απειλούνται με καραμπίνες

Αντιμέτωποι με το όργιο της αστυνομικής βίας και την ανυποχώρητη στάση των ΜΑΤ, οι κάτοικοι της Λέσβου ήρθαν κυριολεκτικά το βράδυ της Τετάρτης στα όπλα δείχνοντας με τον πλέον έκδηλο τρόπο ότι η κατάσταση με το μεταναστευτικό στα νησιά έχει ξεχειλίσει.

Πήγε στο Δημοτικό Συμβούλιο

Απολυμάνθηκε το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης – Το επισκέφτηκε η 38χρονη ασθενής

Ειδικά συνεργεία προχώρησαν στην απολύμανση χώρων του δημαρχείου Θεσσαλονίκης. σύμφωνα με το GR Times.

Απολυμάνθηκε το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης – Το επισκέφτηκε η 38χρονη ασθενής | tanea.gr

Ο Μητσοτάκης συγκαλεί υπουργικό για το μεταναστευτικό – Συνάντηση και με Μουτζούρη

Μετά τα άγρια επεισόδια σε Χίο και Λέσβο μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, τους Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχους της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου.

Ο Μητσοτάκης συγκαλεί υπουργικό για το μεταναστευτικό – Συνάντηση και με Μουτζούρη | tanea.gr

Λαφαζάνης: Θυσιάζουν τα νησιά μας για να προστατεύσουν Βρυξέλλες και την γερμανική Ε.Ε!

Διαλύουν την Ελλάδα. Είναι επικίνδυνοι. Η χώρα χρειάζεται επιτέλους μια μεγάλη μετωπική προσπάθεια και μια προοδευτική ανατροπ

Λαφαζάνης: Θυσιάζουν τα νησιά μας για να προστατεύσουν Βρυξέλλες και την γερμανική Ε.Ε! | tanea.gr

Μεγάλες αλλαγές

Ασφαλιστικό : Ποια τα οφέλη για συνταξιούχους και επαγγελματίες

Περίπου 1 εκατ. συνταξιούχοι τον Ιούνιο θα δουν αυξήσεις στην τσέπη τους ή αυξήσεις λογιστικές στα χαρτιά.

Ασφαλιστικό : Ποια τα οφέλη για συνταξιούχους και επαγγελματίες | tanea.gr

Προστασία πρώτης κατοικίας

Κόκκινα δάνεια : Με email και επιστολές καλούν οι τράπεζες για ρύθμισή τους

Με τα μέχρι σήμερα διαθέσιμα στοιχεία προκύπτει ότι μόνο περιορισμένος αριθμός δανειοληπτών έχει κάνει χρήση του νέου νόμου για τα κόκκινα δάνεια.

Πηγή-εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ'' διαβάστε περισσότερα.

Αυτά για σήμερα ,όπως καταλάβατε είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί η βία φέρνει βία και όταν ξέρουμε από που προέρχεται πρέπει να την καταδικάζουμε και να βάζουμε ένα στοπ ,πρέπει να αφήσουμε τους ειδικούς να κάνουν σωστά την δουλειά τους και μαζί με διάλογο με τον κόσμο να βρούν μια σωστή λύση ..Φτάνει η βια που προέρχεται από την αριστερά ,φτάνει σας βαρεθήκαμε να κάνετε μπάχαλο όλη την χώρα ...φτάνει πια.....

Δίνουμε ραντεβού για αύριο Παρασκευή με πιο ανεβασμένη την διάθεση μας και κάτι ακόμη μη σας πιάνει πανικός για το κρούσμα στην Θεσσαλονίκη ,απλά ψυχραιμία και μεγάλη προσοχή και τήρηση στους κανόνες υγεινής .Βέβαια έχουμε πλέον και τους ''ειδικούς''λοιμωξιολόγους ,που αφού τα ξέρουν όλα ,ξέρουν και για τον ιό αυτά που δεν ξέρει κανέις άλλος ,και πετάγονται σε κάθε ποστ και δημιουργούν εντυπώσεις με τις βλακείες που ξεστομίζουν ,επίσης προσέξτε τα ψεύτικα προφίλ ,είδα ότι στην σελίδα μας τα ψεύτικα προφίλ καλά κρατούν και εντύπωση μου κάνει ότι σαν κάνουν αιτήματα φιλίας και τους δέχεστε ......Άτομα που ούτε Ελληνικό όνομα δεν έχουν ,άτομα που καταλαβαίνεις ότι είναι ''ψεύτικοι '''απόρω λοπόν με μερικούς πως δέχεστε τέοιου είδους ''φίλους''...Ντάξει δικαίωμα σας είναι αλλά προσέχετε γιατί αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα....

Καλά να περνάτε ,να προσέχετε τον εαυτό σας ,να μείνετε ψύχραιμοι και να μην αδειάζετε τα ράφια των σούπερ μάρκετ ...Με την γρίπη πιο πολλούς θανάτους είχαμε δυστυχώς .....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝΣΑΜΟ ,ΛΕΣΒΟ ,ΜΥΤΗΛΗΝΗ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

 

 

 

Top