ΑΜΦΙΠΟΛΗ – ΤΟ OTAVOICE ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΥΜΒΟΥ – Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΣΙΝΤΣΙΦΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

03 Μαρτίου 2019
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Δείτε ένα αποκαλυπτικό οδοιπορικό του Βασίλη Περδικίδη στην Αμφίπολη και στον Λόφο Καστά μαζί με τον γνωστό συγγραφέα, ερευνητή και νομισματολόγο Αστέριο Τσίντσιφο.

Το OTAVOICE ήταν το πρώτο site στην Ελλάδα που αποκάλυψε το μεγάλο «έγκλημα» που τελέστηκε στην Αμφίπολη μετά την σύληση του Τύμβου. Με πλήρη ρεπορτάζ και αποκλειστικότητες, διά στόματος Αστέριου Τσίντσιφου το OTAVOICE ήταν το Μέσο που πρώτο από όλα μίλησε για ύποπτα παιχνίδια και σκοπιμότητες και λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά από τις δεκάδες ανταποκρίσεις που ακολούθησαν.

περδικιδιστσιτσιφοσ

Η κάμερα του OTAVOICE και ο Βασίλης Περδικίδης ταξίδεψαν στον ιστορικό χώρο και μαζί με τον Αστέριο Τσίντσιφο πραγματοποίησαν μια εικονική αναπαράσταση των όσων διαδραματίστηκαν την κρίσιμη περίοδο των ανασκαφών και που κατήγγειλε με την μηνυτήρια αναφορά του ο γνωστός ερευνητής.

τσιντζιφος

Περπάτησαν τον λοφό Καστά, βρέθηκαν στο Μουσείο της Αμφίπολης και ο γνωστός συγγραφέας, ερευνητής και νομισματολόγος ξεδίπλωσε όλο το χρονικό της σύλησης του σημαντικού και ιστορικού μνημείου της μακεδονικής γης και του Ελληνισμού.

Θυμίζουμε πως ο Αστέριος Τσίντσιφος έχει καταθέσει μήνυση κάνοντας λόγο για «έγκλημα» που τελέστηκε στην Αμφίπολη μετά την σύληση του Τύμβου και έχει κληθεί στις 7-3-2019 από την Ελληνική Δικαιοσύνη, που λειτούργησε χωρίς χρονοτριβές, μετά τον πρώτο μάρτυρα που εξετάστηκε σε χρόνο ρεκόρ ενός μηνός από την κατάθεση της μήνυσης, για την κατάθεση της 20σέλιδης αποκαλυπτικής μαρτυρίας του.

αστεριος κληση

Δείτε το καταπληκτικό οδοιπορικό μέσα από την κάμερα του OTAVOICE:

 

 

 

 

otavoice.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top