ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ '' ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

24 Ιανουαρίου 2012
(0 ψήφοι)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''

κόβει την πίτα  του νέου χρόνου

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

megas-alexandros

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την καθιερωμένη κοπή της πίτας του νέου χρόνου, πραγματοποιεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και θα πλαισιωθεί από παραδοσιακούς χορούς που θα παρουσιάσουν τα τμήματα του Συλλόγου. Κόντρα σε έναν δύσκολο χρόνο που μας ήρθε, οι άνθρωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου ευελπιστούν πως το πλούσιο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο που προσφέρουν θα συνεχιστεί και θα αυξάνεται σταδιακά, όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις τους.

''Έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και στηριγμά μας. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία του Σταυρού έχει αγκαλιάσει τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις μας και αυτό εκτός από χαρά, μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Γνωρίζουμε πως οι εποχές είναι δύσκολες, αφού έτσι όπως μας τα κατάφεραν, ακόμα και η πιο απλή συνδρομή είναι βάρος για κάθε άνεργη οικογένεια, όμως εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και δεν το βάζουμε κάτω! Όπου χρειάζεται (και πραγματικά χρειάστηκε) στηρίζουμε τα μέλη μας και ιδιαίτερα τα μικρά τμήματα αφού τα παιδιά είναι τα μόνα που δεν φταίνε για την κατάσταση αυτή που επικρατεί και είναι κρίμα να χάνουν μαθήματα σε τομείς που αγαπούν και διακρίνονται."

mpaleto

 

Αυτά μας τόνισε αρχικά ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέγας  Αλέξανδρος  κ. Λάζογλου Κυριάκος ο οποίος συνέχισε: "Ας ελπίσουμε πως η κοπή  της πίτας την Κυριακή θα αποτελέσει συμβολικά το σημείο έναρξης μιας πιο αισιόδοξης, πιο παραγωγικής και πιο αποτελεσματικής χρονιάς για όλους. Καλούμε όλο τον κόσμο στην εκδήλωσή μας και θα είναι χαρά μας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους".

Να σημειώσουμε επίσης πως την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού διοργανώνει ημερήσια εξόρμηση στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος όπου πραγματοποιείται η παράσταση : "ΟΙ ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ"

Πληροφορίες - Εγγραφές: 6972498223


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top