ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΒΑΣΩΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

04 Φεβρουαρίου 2012
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR  Editor

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ - ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Δημοσιεύουμε σήμερα την Ανοικτή Επιστολή της κας Βάσως Πολυζωίδου με θέμα τις εξελίξεις γύρω από τον ασφαλιστικό φορέα των επαγγελματιών ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ).

Η επιστολή αυτή αναρτήθηκε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στον δικτυακό χώρο του (ΣΕΒΣ) του συλλόγου επαγγελματιών Σταυρού και θεωρούμε πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας μας. Η κα Βάσω πολυζωίδου ήταν για πολλά χρόνια πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών Σταυρού ενώ ακόμα και σήμερα είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ. Η εμπειρία και οι αγώνες της γύρω από αυτά τα θέματα είναι τεράστια και πολύτιμα για όλους στις εποχές που ζούμε. Είναι ώρα που ενωμένοι και αποφασισμένοι θα πρέπει να κάνουμε κάτι.

Η Διαπίστωση όλων εξάλλου είναι πως ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

vaso

ΒΑΣΩ ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ :  Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
Τα μέτρα που παίρνονται από την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου δεν έχουν τελειωμό. Στόχος τους, η εξαφάνιση των μικρών επαγγελματιών, σκοπός τους το κέρδος , αποτέλεσμα φτώχεια , ανεργία, λουκέτα, ανασφάλεια .
146.000 επαγγελματίες έχουν διακόψει οριστικά τη δραστηριότητά τους, όχι για να συνταξιοδοτηθούν, συνάδελφοι μας , άνεργοι χωρίς περίθαλψη, πρόνοια και τα αναγκαία για να ζήσουν.

345.000 οι οφειλέτες στον ΟΑΕΕ, 345.000 συνάδελφοι μας ανασφάλιστοι αυτοί και οι οικογένειες τους.
...
Η αδυναμία πληρωμής των ασφαλιστικών μας εισφορών θα χειροτερεύει όσο βαθαίνει η αντιλαϊκή λαίλαπα και οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να γεμίσουν τα άδεια ταμεία των μαγαζιών μας.

Ανανέωση των βιβλιαρίων ασθενείας ανεξάρτητα από τα χρέη.
Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
η θέση σου είναι στους αγώνες μαζί με την ΠΑΣΕΒΕ. Δείχνουμε έμπρακτα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας που αδυνατούν να πληρώσουν τον ΟΑΕΕ.
Ούτε ένας ασφαλισμένος του ΟΑΕΕ χωρίς
ιατροφαρμακευτική κάλυψη
Κανένας μόνος του
Όλοι για έναν και ένας για όλους.

Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
Τη Δευτέρα 6 Φλεβάρη 7.00 μ.μ. Χάψα 8 & Πολυτεχνείου ( κτίριο ΠΑΣΤΕΡ) 2ος η ΠΑΣΕΒΕ διοργανώνει συζήτηση για τον ΟΑΕΕ- εισφορές, συντάξεις, ΕΟΠΠΥ – θα καθορίσουμε τις μορφές διεκδίκησης και πάλης.
Πάρε ενεργά μέρος στη συζήτηση και δράση της ΠΑΣΕΒΕ

Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
Αν δεν έχεις σφραγίσει το βιβλιάριο ασθενείας σου, επικοινώνησε με τη γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ.

Γραμματεία Θεσσαλονίκης ΠΑΣΕΒΕ
Τηλ. Επικοινωνίας: 6970277697,6932916405, 6977662611

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top