ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

12 Φεβρουαρίου 2012
(0 ψήφοι)

Ελάτε στα συγκαλά σας. Κυβερνάτε ανθρώπους και όχι αριθμούς. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ...ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ

kinitopiisi1

Η επιτροπή αγώνα Βόλβης επικεφαλής της πορείας

Μπροστά στο Δημαρχείο Βόλβης και σε μία αρκετά μεγάλη συγκέντρωση, ο επαγγελματικός και όχι μόνο κόσμος του Σταυρού, αλλά και πολλοί φίλοι από τα χωριά της ευρύτερης περιοχής, φώναξαν όλοι μαζί ένα ακόμα τεράστιο ΟΧΙ σε όλα

όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας έχουν οδηγήσει στον απόλυτο μαρασμό και στην εξαθλίωση. Η συγκέντρωση αυτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου το πρωί μπροστά στο Δημαρχείο Βόλβης και στην συνέχεια ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους του Σταυρού. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τον λόγο έλαβαν με την σειρά ο εκπρόσωπος των οικοδόμων κ. Κόνιαρης Χρήστος, ο εκπρόσωπος της επιτροπής αγώνα Βόλβης κ. Νικολούδης Δημήτρης, ο εκπρόσωπος των δασεργατών κ. Αλέκος Τσουραλάκης και η Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Βόλβης κα Βάσω Πολυζωίδου. Οι ομιλίες όλων συνέκλιναν και τόνιζαν το αυτονόητο πλέον για κάθε Έλληνα πολίτη, για κάθε πρώην ή νυν (όσοι υπάρχουν) εργαζόμενο άνθρωπο, για κάθε νοικοκυριό που δοκιμάζεται στις μέρες μας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Δεν είμαστε πειραματόζωα, ούτε αριθμοί στατιστικών αναλύσεων της τρόικας και των ''σωτήρων'' που σταδιακά εμφανίζονται. Χρειαζόμαστε ελπίδα, δουλειές και ανάπτυξη. 

kinitopiisi2

ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

kinitopiisi4

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

kintopiisi3

ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ - ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top