Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Καλή σας ημέρα αγαπητοί φίλοι της ηλεκτρονικής μας σελίδας www.volvinews.gr ,καλημέρα στην πιο όμορφη παρέα μας στο facebook ,καλημέρα σε όλους τους απανταχού Έλληνες ,τους απανταχού Μακεδόνες.Τρίτη σήμερα 23 Ιανουαρίου και είναι το κρύο τσουχτερό όπως λέει και το γνωστό τραγούδι του αείμνηστου Χρηστάκι ,μια ψυχρή εισβολή θα μας ταλαιπωρήσει της επόμενες ημέρες ,με πολύ κρύο ,χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα ,καθώς και βροχές .Θα τα δούμε παρακάτω μιας και θέλω να σας πω ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου αγνοούμενου Σπύρου Ντανταρή που χάθηκε στα παγωμένα νερά της λίμνης πριν από 10 ημέρες ,έχουν σταματήσει ,δυστυχώς οι προσπάθειες για να εντοπιστεί η σορός του μέχρι στιγμής είναι άκαρπες και λυπούμεθα πάρα πολύ που δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν,δεν ξέρω τι να πω και απλά λυπάμαι όπως φαντάζομαι και εσείς ,σε υπερβολικό βαθμό.Επίσης συνεχίζεται η μεγάλη προπαγάνδα των καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας για το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ,ψευδή στοιχεία ,κομματικές ταμπέλες ,αδιαφορία για τον πραγματικό κόσμο που βρέθηκε εκεί ,και χωρίς τέλος από τους βουλευτές του Σύριζα οι αποκαλύψεις για το όνομα που θα δωθεί ,χωρίς τέλος οι κακές ''τοποθετήσεις''του στυλ ότι αυτός ο κόσμος ήταν νοσταλγός της χούντας ,ότι αυτός ο κόσμος ήταν ακροδεξιά στοιχεία ,ότι όλος αυτός ο κόσμος (γιαγιάδες ,παππούδες ,παιδάκια)ήταν καθοδηγούμενοι από εθνικηστικά κόμματα .Λυπάμαι πολύ που όσοι ψηφίσατε τους συγκεκριμένους ,και μη μου πείτε ότι δεν ψηφίσατε ,πως είναι κυβέρνηση και λύνουν και δέρνουν και δεν υπολογίζουν ούτε τον κόσμο ,ούτε τους προγόνους μας ούτε τα Ιερά και τα Όσια ,αφού λοιπόν τους ψηφίσατε ,καθήστε τώρα εκεί και βγάλτε τον σκασμό ,και φάτε τα όλα αυτά που συνβαίνουν ,στην μάπα.Ειδικά αυτόν τον αισχρό ,αδιάντροπο ,Πολάκη που μόνο τα Κρητικά του παντελόνια δεν ''στηρίζει'' να τον χαίρεστε και εις άλλα .Μπουτάρης και Ιερώνυμος τα δυο μεγαλύτερα εκτρώματα που πέρασαν από την χώρα ,και θα πω για να κλείσω για σήμερα το θέμα ότι την προδοσία πολλοί εμμίσησαν .....τον προδότη;;;;;;;;;;;; Κανείς!!!!

Ο ΚΑΙΡΟΣ 23/1/2018

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Δευτέρας – Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα– Ισχυρές καταιγίδες, χιονοπτώσεις και σε χαμηλά υψόμετρα και τσουχτερό κρύο

Η ψυχρή εισβολή φτάνει στην Ελλάδα από τη βορειοανατολική Ευρώπη και αναμένεται να φέρει μαζί της ισχυρές καταιγίδες, χιόνια ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο μετεωρολόγος κ. Γιάννης Καλλιάνος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναλύει το βαρομετρικό χαμηλό και δίνει τις προβλέψεις του για όλη τη χώρα μέχρι και την Παρασκευή, που η κακοκαιρία δείχνει να υποχωρεί.  

Ο ίδιος τονίζει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού μέχρι την Παρασκευή θα είναι το τσουχτερό κρύο, κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Αναλυτικά η πρόγνωση του κ. Γιάννη Καλλιάνου:

Όπως ακριβώς σας είχα ενημερώσει και πριν από 5-6 μέρες, από σήμερα το βράδυ -κυρίως- και στη συνέχεια, θα λάβει χώρα μία ψυχρή εισβολή, δηλαδή μία μεταφορά ψυχρών αερίων μαζών από την βορειοανατολική Ευρώπη, με αποτέλεσμα μέχρι και την Παρασκευή -τις πρώτες πρωινές ώρες τουλάχιστον- η θερμοκρασία να παρουσιάσει μεγάλη πτώση.

 

Όμως θα επιμείνω στην αρχική μου εκτίμηση ότι οι χιονοπτώσεις θα είναι τοπικού χαρακτήρα, δηλαδή πολύ επιλεκτικές και κατά βάση σύντομου χρονικού διαστήματος. Δοθέντος ότι θα ισχύσουν όλα τα παραπάνω, δεν χρειάζεται κανένας λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της χώρας μας, παρά μόνο για το γεγονός ότι η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και έτσι στα ορεινά και ημιορεινά κυρίως τμήματα της ηπειρωτικής Ελλάδος ο υδράργυρος θα κατρακυλήσει σε αρκετά χαμηλά επίπεδα.

 

 

Καθαρά χειμωνιάτικες θα είναι οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, ωστόσο όχι απαγορευτικές ή επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μάλιστα Το πρωινό της Πέμπτης θα είναι το πιο κρύο πρωινό των επόμενων ημερών με τον υδράργυρο στις περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδος να μην μπορεί να ξεπεράσει τους 0-1 °C, όπως το ίδιο θα συμβεί και στις περισσότερες ορεινές και ημιορεινές περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής Ελλάδος. Θα υπάρξουν δε τμήματα της ορεινής δυτικής η ανατολικής Μακεδονίας όπου η θερμοκρασία νωρίς το πρωί της Πέμπτης θα κατρακυλήσει στους -8 με -9°C.

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ

Οι χιονοπτώσεις των επόμενων ημερών, όπως σας προείπα, θα είναι επιλεκτικές και θα επηρεάσουν κυρίως τα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και πιθανότητα τις νότιες νησιωτικές περιοχές της χώρας -κυρίως την Κρήτη- ή και κάποια ορεινά τμήματα των δυτικών και βόρειων Κυκλάδων.

 

ΤΡΙΤΗ : Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια της Τρίτης, τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως σε περιοχές της νότιας Χαλκιδικής πάνω από τα 450 μέτρα, προς το βράδυ στα ανατολικά τμήματα της Λάρισας και της Μαγνησίας πάνω από τα 600 μέτρα, σε περιοχές της Εύβοιας και της Αττικοβοιωτίας αλλά και της Φθιώτιδας πάνω από τα 650 μέτρα και επίσης από το βράδυ σε τμήματα της κεντρονότιας Πελοποννήσου πάνω από τα 650 με 700 μέτρα ενδεικτικά. Επίσης θα χιονίσει πολύ τοπικά στα ορεινά της Κρήτης πάνω από τα 1.100 μέτρα. Όπως αντιλαμβάνεστε, στις υπόλοιπες αντίστοιχες περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, θα σημειώνεται χιονόνερο η και ασθενείς τοπικές βροχές (αν μιλάμε για τις πεδινές ή ημιπεδινές περιοχές).

Read more: http://www.newsbomb.gr.

Αυτά για τον καιρό προς στιγμήν και ενώ ξέρετε ότι συμπαθώ και ακολουθώ τον κ Σάκη Αρναούτογλου ,σήμερα επέλεξα έναν άλλο εξίσου καλό μετεωρολόγο ,τον κ Καλλιάνο ,που πέφτει πάντα μέσα στις καιρικές του προβλέψεις.Λοιπόν ας δούμε και τα γεγονότα που συνέβησαν ''σαν σήμερα ''για να κλείσουμε με τον διαγωνισμό μας που ''τρέχει''στην ομάδα  μας στο facebook.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23/1

1556 O καταστροφικότερος σεισμός στην ανθρώπινη ιστορία πλήττει την επαρχία Σαντζί της Κίνας, σκοτώνοντας πάνω από 830.000 ανθρώπους.

1870 Ο στρατός των ΗΠΑ πραγματοποιεί ένα ακόμα έγκλημα κατά των ιθαγενών Αμερικανών, δολοφονώντας 173 γυναικόπαιδα σε καταυλισμό στον ποταμό Μαριάς («Σφαγή του Μαριάς» στη Νεβάδα).

1897 Τούρκοι άτακτοι, γνωστοί και ως Βασιβουζούκοι, πυρπολούν χωριά της περιοχής των Χανίων και προβαίνουν σε βιαιοπραγίες εναντίον των κατοίκων τους.

1912 Υπογράφεται στη Χάγη η Διεθνής Συνθήκη για το Oπιο. Είναι η πρώτη συνθήκη για τον έλεγχο και την απαγόρευση των ναρκωτικών.

1925 Αυστηρές κυρώσεις επιβάλλονται εναντίον των αφισοκολλητών, για τον ευπρεπισμό της ελληνικής πρωτεύουσας.

1929 Μεγάλη πυρκαγιά αποτεφρώνει σχεδόν τη μισή ελληνική συνοικία των Ταταύλων στην Κωνσταντινούπολη.

1950 Η Ιερουσαλήμ ανακηρύσσεται επίσημα ως η νέα πρωτεύουσα του Ισραήλ.

1952 Σύμφωνα με υπολογισμούς, ο κεκλιμένος πύργος της Πίζας στην Ιταλία θα χάσει την ισορροπία του και θα γκρεμιστεί το έτος 2151.

1968 Πεθαίνει ο Κύπριος κομμουνιστής ποιητής Θεοδόσης Πιερίδης.

1973 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον, ανακοινώνει στον αμερικανικό λαό, μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου, την επίτευξη συμφωνίας για επίσημη κατάπαυση του πυρός στο Βιετνάμ.

1989 Ο Ισπανός σουρεαλιστής ζωγράφος, Σαλβαντόρ Νταλί.

Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και σήμερα η μουσική και ενημερωτική μας στήλη ,εσείς μην ξεχνάτε να ''έλθετε''στην παρέα μας ,στην ομάδα μας στο facebook κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση ,να αφήσετε τα σχόλια σας και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας που θα λήξει την ερχόμενη Κυριακή ,και διεκδικήστε δωρεάν μαθήματα για το πιστοποιημένο πτυχίο ECDL από τον ποιστοποιημένο δάσκαλο-εξεταστή κ Χρήστο Ευθυμιάδη στο εξεταστικό κέντρο του στην Ασπροβάλτα ,απλά αφήστε καθημερινά τα σχόλια σας ,στην ομάδα μας στο facebook κάτω από την ανάρτηση''Το Τραγούδι της ημέρας''και καλή σας επιτυχία.Μαζί αύριο πάλι Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε ,χαμογελάστε ,έχω βαρεθεί να βλέπω μουτσούνες αγέλαστες ,έχω βαρεθεί το στυλάκι αυτό ,οπουδήποτε και να πας βλέπεις μούτρα που δεν πρέπει να κυκλοφορούν στο δρόμο ,οκ μπορεί κάποιος να έχει κάποιο θέμα ,κάποιο πρόβλημα ,το δέχομαι όμως μερικοί και μερικές το κάνετε συστηματικά και έχουμε βαρεθεί να σας βλέπουμε γιατί αφήνετε την αρνητική σας ενέργεια μέσα στο χώρο όπου σας πετυχαίνουμε....Μη το πάιζετε υπεράνω ,και αν θέλετε να φαίνεσθε υπεράνω καλύτερα να χαμογελάτε πιο υπεράνω από αυτό ....δεν έχει......Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Μια βρετανική επιχείρηση έκανε στους υποψηφίους προς πρόσληψη την εξής «παράξενη» ερώτηση, θέλοντας να διακρίνει ανάμεσά τους τον εξυπνότερο:

«Είναι μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα, φυσάει πολύ και έχει δυνατή καταιγίδα.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top