Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019

καλημέρα , βροχερη τουλαχιστον στην περιοχη του Στρυμονικου  κόλπου, αλλαευχομαι να ειναι ευχάριστη σε ολους σας.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Χριστός Ανέστη ,καλή σας ημέρα ,καλό Σαββ/κο και καλή ψήφο ! 2 ημέρες λοιπόν πριν τις εκλογές και σήμερα είναι η τελευταία ημέρα αγώνος του κάθε υποψηφίου ,τελικές ομιλίες ,συνεντεύξεις ,διαφημίσεις κτλ φτάνουν προς στιγμήν στο τέλος τους ,βέβαια να πούμε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σίγουρα θα καθορίσει την ημερομηνία των Εθνικών εκλογών που ευχόμαστε να είναι πολύ ,πολύ γρήγορα για να πάρει ο καθένας ότι αξίζει ,δηλ  οι προδότες θα πάρουν πόδι και οι άξιοι ας καταφέρουν να ''τοποθετήσουν''την Ελλάδα στο ψηλότερο σημείο ,εκεί που της αξίζει.

Ειδήσεις σε τίτλους.

Οχι μόνον ο Σόιμπλε

Ο Σαμαράς αποκαλύπτει : Και η Μέρκελ μου είχε προτείνει Grexit

Εξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη είχε προτείνει η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ στον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη διάρκεια συνέντευξής του.

Πώς να κερδίσετε

120 δόσεις: 20 ερωτήσεις για τη ρύθμιση των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία

Ρυθμίζεται το σύνολο των οφειλών προς ΕΦΚΑ που δημιουργήθηκαν έως 31/12/2018, με τις πάσης φύσεως προσαυξήσεις, πρόσθετα τέλη και τόκους, όπως έχουν διαμορφωθεί έως την ημερομηνία υπαγωγής στη ρύθμιση.

Εκλογές: Κλείδωσε η πρωτιά για ΝΔ, όλο το βάρος πέφτει στη διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ

Λίγα 24ωρα πριν από τις κάλπες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μετρούν τις δυνάμεις τους και ρίχνουν όλα τα όπλα που έχουν στη φαρέτρα τους.

Ο κύβος ερρίφθη για τον νικητή των εκλογών. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα, κάτι που δείχνουν ξεκάθαρα όλες οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών. Αυτό που «παίζεται» και για το οποίο όλοι αναρωτιούνται είναι η διαφορά του νικητή με το κυβερνών κόμμα.

Μια διαφορά η οποία θα κρίνει και το χρόνο των εθνικών εκλογών, τις αποφάσεις που θα πάρει ο Αλέξης Τσίπρας. Θα προχωρήσει σε πρόωρες κάλπες στα τέλη Ιουνίου ή θα πάει με βάση το πρόγγραμμα που έχει στηρίξει εδώ και καιρό, δηλαδή στα τέλη Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου.

Δεν έχουμε στόλο

Εγκλημα κατά της χώρας με τα πυροσβεστικά αεροσκάφη, 10 μήνες μετά το Μάτι

Ανικανότητα ή μήπως σκοπιμότητα; Η Ελλάδα δεν συμμετέχει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό rescEU με αποτέλεσμα η πυρόσβεση να είναι στον αέρα ενώ πέρυσι θρ

ηνήσαμε 102 νεκρούς.

Αδειάζει ταμεία

Τάζει ακόμη και 50ευρω σε κάθε συνταξιούχο

Τρία 24ωρα πριν τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την αύξηση από του χρόνου κατά 50 ευρώ της εθνικής σύνταξης. Η αύξηση θα αφορά όλους τους συνταξιούχους και όχι μόνο την κατώτατη σύνταξη.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Αυτοκτονία 14χρονης: Η αποπλάνηση από τον 42χρονο και τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση αποπλάνησης της 14χρονης μαθήτριας η οποία αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Πέμπτης στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Νύχτα επεισοδίων

Βόμβες μολότοφ στο Πολυτεχνείο – Κάηκε αυτοκίνητο

Επιδρομές κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν τη νύχτα έξω από το Πολυτεχνείο, ενώ κάηκε όχημα στην οδό Μπουμπουλίνας.

Βαριά άρρωστη η κοινωνία

Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της - Κορίτσι 14 χρονών αυτοκτόνησε στον ΗΣΑΠ

Νέο σοκ στην Ελληνική κοινωνία προκαλεί η αυτοκτονία μίας 14χρονης κοπέλας στις ράγες του τρένου στον σταθμό του Μοσχάτου. Δεκάδες άνθρωποι το μεσημέρι της Πέμπτης είδαν το κορίτσι να πηδά από την αποβάθρα την ώρα που το τρένο πλησίαζε.

«Μύρισε» καλοκαίρι στην Κρήτη: Τους 33 βαθμούς Κελσίου άγγιξε ο υδράργυρος

Ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε αρκετές περιοχές της χώρας σήμερα το μεσημέρι. Στη Θεσσαλική πεδιάδα η θερμοκρασία πλησίασε τους 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Νότια Κρήτη τους ξεπέρασε, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε αρκετές περιοχές της χώρας σήμερα το μεσημέρι. Στη Θεσσαλική πεδιάδα η θερμοκρασία πλησίασε τους 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Νότια Κρήτη τους ξεπέρασε, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τους αυτόματους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Πλώρα Ηρακλείου (32,4 βαθμοί), ενώ ακολούθησαν η Λάρισα (31,9), τα Τρίκαλα (31,8), η Λειβαδιά (31,1) και η Σπάρτη (30,9).

Την Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς και στο Βόρειο Αιγαίο, που κατά περιόδους θα είναι πυκνές και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 13 έως 27, στη Θεσσαλία από 16 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 22, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη από 14 έως 24 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 17 έως 23.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και στα δυτικά έως 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και πιθανότητα καταιγίδας τις θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως στο Σαρωνικό θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάνουν τα 6 και πρόσκαιρα τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και πιθανότητα καταιγίδας κυρίως έως το πρωί και δευτερευόντως από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς.

πηγ'η-ΤΑ ΝΕΑ 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24 Μα'ι'ου

1844 Ο Σάμιουελ Μορς παρουσιάζει την εφεύρεση του, τον τηλέγραφο, ενώπιον μελών του αμερικανικού Κογκρέσου στέλνοντας το πρώτο τηλεγράφημα από την Ουάσινγκτον στη Βαλτιμόρη.

1881 Υπογράφεται συμφωνία μεταξύ Τουρκίας, Αγγλίας και Γαλλίας, σύμφωνα με την οποία η Άρτα και η Θεσσαλία -εκτός από την επαρχία της Ελασσόνας- προσαρτώνται στην Ελλάδα.

1883 Στις ΗΠΑ, εγκαινιάζεται η γέφυρα του Μπρούκλιν, που ενώνει το νησί του Μανχάταν με την περιοχή Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Έχει μήκος 600 μέτρα και είναι η μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα της εποχής. Η ανέγερση της διήρκεσε 14 χρόνια.

1917 Συμμαχικός αποκλεισμός της Αθήνας. Ο Γάλλος τέως υπουργός εξωτερικών Σελεστέν Ζονάρ φτάνει στον Πειραιά επικεφαλής του στόλου της Αντάντ, αποβιβάζει αγήματα στην ελληνική πρωτεύουσα, εξορίζει στην Κορσική μέλη της κυβέρνησης και πολλούς βασιλόφρονες πολιτικούς (Ιωάννης Μεταξάς, Δημήτριος Γούναρης, Σπύρος και Σταμάτης Μερκούρης) και απαιτεί την παραίτηση από τον θρόνο του Κωνσταντίνου, που δέχεται να μεταβεί στην Ελβετία.

1930 O ένατος πλανήτης, που ανακαλύπτεται παίρνει το όνομα "Πλούτωνας".

1930 Προσγειώνεται στο Ντάργουιν της Αυστραλίας η Αμι Τζόνσον, η πρώτη γυναίκα αεροπόρος, που πραγματοποιεί μόνη της πτήση 11.000 μιλίων από την Αγγλία στην Αυστραλία.

1931 Γίνονται τα εγκαίνια του νέου Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών στο μέγαρο της «Δουκίσσης Πλακεντίας» επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας.

1954 Ιδρύεται η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa.

1956 Διεξάγεται ο πρώτος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, στο Λουγκάνο της Ελβετίας. Νικήτρια αναδεικνύεται η ελβετίδα Λις Άσια, με το τραγούδι «Refrain».

1964 Στη Λίμα του Περού ξεσπούν οι πιο αιματηρές ταραχές, που έχουν γίνει ποτέ κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, στο ματς μεταξύ Αργεντινής και Περού για τα προκριματικά του Ολυμπιακού Τουρνουά, όταν ο διαιτητής ακυρώνει γκολ της ομάδας του Περού. Οι νεκροί ανέρχονται στους 300 και οι τραυματίες στους 650.

1968 Φοιτητές βάζουν φωτιά στο Χρηματιστήριο του Παρισιού, στο πλαίσιο των ταραχών του παρισινού Μάη του '68.

1974 Πεθαίνει ο Αμερικανός συνθέτης και πιανίστας της τζαζ Ντιουκ Έλινγκτον.

1993 Δυο χρόνια μετά το τέλος του πολέμου με την Αιθιοπία, η Δημοκρατία της Ερυθραίας κηρύσσει και επίσημα την ανεξαρτησία της.

1995 Ο Πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, απορρίπτει την πρόταση να αναγνωρίσει τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη με αντάλλαγμα την άρση των κυρώσεων, που είχαν επιβληθεί από τον ΟΗΕ στη χώρα του.

πηγή-THEPRESSROOM.GR

Παρασκεύη σήμερα και πως να μην είμαστε χαρούμενοι αφού το Σαββ/κο μας ''κλείνει''το μάτι ,βέβαια να σας πω την αλήθεια σήμερα βαριέμαι πολύ ,έχει πολύ ζέστη ,υγρασία και πολύ σκόνη οπότε καταλαβαίνετε ότι θέλει μεγάλη προσοχή αλλά και πολύ ξάπλα μέσα στο σπίτι ή σε κάποια παραλία.Δεν έχω να πω τίποτα άλλο ,ότι είπα ,είπα ,θα ήθελα να πω βέβαια πάρα πολλάαααααα αλλά βαριέμαι ......Φροντίστε εσείς οι ειδικοί του τουρισμού ,των καταλυμάτων ,οι παρατρεχάμενοι κτλ όταν πηγαίνετε στις τουριστικές εκθέσεις, όπως αναφέρετε σε κάθε σας post,φροντίστε να ανοίγετε το στόμα σας επιτέλους ,και να λέτε σε αυτούς ή μάλλον στα γραφεία που κουβαλάνε τους τουρίστες σας ,να ξεπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους επιχειρηματίες που τους νοικιάζουν τα δωμάτια.Ένας να βρεθεί και να ανοίξει το ξερό του.....ένας ,γ@μ@ τα ψέματα σας .....Μόνο για χαβαλέ πηγαίνετε εκεί ,για τίποτα άλλο ,μόνο για χαβαλέ...αι σιχτιρ ,νευρίασα πάλι που θυμήθηκα ότι κάποια από τα γραφεία που κουβαλάν τους ''κουβαλιτές''αφήνουν απλήρωτα δωμάτια .......Κάνενας δεν είπε τίποτα σε καμία ομιλία του ....ΚΑΝΕΝΑΣ .....Φυσικά όλα τα περιέγραψαν θαυμαστά και ωραία ,δεν σκέφτηκαν όμως τους ανθρώπους που χρόνια τώρα δεν έχουν πάρει τα λεφτά τους από τις τόγκες που αφήνουν οι αγαπημένοι τουρίστες σας...ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναφέρφηκε σε αυτό το αίσχος που συμβαίνει στον τόπο μας ,κρύψτε το κιάλλο ,δεν πειράζει ...αρκεί που ακούμε αυτά που συμφέρουν εσάς τους παρατρεχάμενους ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ,ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ...........

Ας φροντίζετε οι άνθρωποι που έχετε χάσει αρκετά λεφτά ,δουλεμένα λεφτά ,να τους θυμηθείτε την ώρα που θα πάτε να ψιφήσετε ,ας τους θυμηθείτε στις φώτο που χαζογελούν και περνούν υπέροχα με τους ''πελάτες''τους......Είπα δεν θα μιλήσω αλλά με πνίγει το δίκιο μέσα από δική μου εμπειρία σε χασούρα χρημάτων ,με πωίγει το δίκιο και δεν δέχομαι κουβέντα ,κουβέντα ,που τους έχετε μέσα στον Σταυρό και τους στρώνετε και κόκκινα χαλιά ,αντί να τους τραβήξετε το αυτί και να τους ξαποστείλετε από εκεί που΄ρθαν .....(Συγκεκριμένα γραφεία ).Τέλος πάντων σας εύχομαι να περάσετε πολύ ,πολύ όμορφα το Σαββ/κο σας  ,να πάτε όλοι για να ψηφίσετε ,μην υπάρχει αποχή ,είναι χειρότερο ,όλοι στις κάλπες ,ακόμη και εμείς εδώ στον Κυπρο θα ψηφίσουμε κανονικά και με το νόμο.Μαζί Πρώτα Ο Θεός την ερχόμενη Δευτέρα μετά τις εκλογές για να κάνουμε και εμείς την ανάλυση μας .Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

 

 

Top