Τρίτη, 07 Μαϊος 2019

Χριστός Ανέστη και καλή σας ημέρα αγαπητέ μου κόσμε και καλή εβδομάδα σε όλους ,και σας εύχομαι σήμερα καλή εβδομάδα μιας και χτες δεν μπορούσα να είμαι εδώ μαζί σας .Σήμερα όμως βρίσκομαι εδώ στο πόστο μου και σας στέλνω τις απανταχού ευχές μου ,καλημέρα λοιπόν στον δήμο Βόλβης ,καλημέρα σε όλη την χώρα και στους Έλληνες του εξωτερικού.Να πω και από εδώ τα χρόνια πολλά στην φίλη και συνεργάτιδα Ρούλα Παναγιωτίδου που είχε γενέθλια χτες και πάμε να δούμε τις ειδήσεις σε τίτλους.

Αυθαίρετα: Τρέξτε να τα δηλώσετε για να μη χάσετε την έκπτωση - Μετά αρχίζουν κατεδαφίσεις

Οι μηχανικοί είναι υποχρεωμένοι να έχουν ολοκληρώσει την ηλεκτρονική υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών έως τις 3 Νοεμβρίου 2019 για τις περιπτώσεις αυθαιρέτων που έχουν υπαχθεί στον προηγούμενο νόμο (Ν. 4178/2013) και οι οποίες δεν μεταφέρονται στον νέο νόμο (Ν. 4495/2017).

Κυνισμός: Ο Τσίπρας σε χλιδάτες διακοπές στο γιοτ, λίγες εβδομάδες από την τραγωδία στο Μάτι

Θα έλεγε κανείς ότι ήταν μια… ξεκούραστη ομιλία καθώς έγινε λίγες ημέρες από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένειά του έκανε διακοπές στην πολυτελή θαλαμηγό του μακαρίτη Περικλή Παναγόπουλου και της συζύγου του, Κατερίνας, η οποία είναι σήμερα άμισθη σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Πρόγευση σφοδρής πολιτικής σύγκρουσης στη Βουλή

Η πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει στη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δόθηκε ήδη κατά την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη που κατέθεσε.

Ποιοι είναι οι μνηστήρες του αρχιεπισκοπικού θρόνου της Αμερικής

Ο επόμενος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής - όπως σημειώνουν στα «ΝΕΑ» πηγές με άριστη γνώση της ανθρωπογεωγραφίας της αχανούς Αρχιεπισκοπής της Αμερικής - θα πρέπει να μπορέσει να εμπνεύσει και πάλι την ελληνική Ομογένεια.

Νέες έρευνες

Αναζητούν στο βυθό της «Κόκκινης Λίμνης» την τρίτη βαλίτσα

Νέες έρευνες στο βυθό της «Κόκκινης Λίμνης» πραγματοποιούν οι κυπριακές Αρχές με τη συνδρομή του sonar που έχει επιστρατευτεί προκειμένου να εντοπιστεί και η τρίτη βαλίτσα με τη σορό ενός εκ των θυμάτων του που έχει πετάξει ο 35χρονος serial killer.

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για επικίνδυνο στιγμιαίο καφέ

Σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, το προϊόν Kopi Jantan Tradisional Nature Herbs Coffee, που κυκλοφορεί με την μορφή στιγμιαίου ροφήματος σε φακελάκια, περιέχει τις μη εγκεκριμένες φαρμακευτικές ουσίες σιλδεναφίλη και ταδαλαφίλη.

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Τήνος: Η μάχη του πλοίου «Θεολόγος» με τα κύματα

Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν την Κυριακή δυσκόλεψαν την προσέλευση του πλοίου στο λιμάνι της Τήνου.

ΠΗΓΗ-ΤΑ ΝΕΑ 

Ο ΚΑΙΡΟΣ 7/05/2019

Άστατος, αυξημένη συννεφιά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.

Γενικό Δελτίο 

Άστατος, με αυξημένη συννεφιά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, Δυτική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά του Βόρειου Αιγαίου, Δυτική Θεσσαλία, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και Εύβοια. Αρκετή ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα.

Άνεμοι, Δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 4-6, στα νότια πελάγη έως πολύ ισχυροί 7 Μποφόρ.

Θερμοκρασίες, στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 20, στη νότια από 9 έως 22 και στις νησιωτικές περιοχές από 14 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, με ισχυρό Βαρδάρη 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά, πιθανή βροχή στα δυτικά και βόρεια του νομού. Άνεμοι δυτικοί, μέτριοι, 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 9 έως 19 βαθμούς.

ΠΗΓΗ-Εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,γράφει ο Μιχάλης Σιούτας.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 7 ΜΑΊ'ΟΥ

558 Ο θόλος της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη καταρρέει από σεισμό. Ο Ιουστινιανός διατάσσει την άμεση ανακατασκευή του..

1825 Πέθανε ο Αντόνιο Σαλιέρι, Ιταλός συνθέτης, αντίζηλος του Μότσαρτ.

1832 Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου από τις τρεις Μεγάλες Δυνάμεις (Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία) και τη Βαυαρία, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα ορίζεται ως ανεξάρτητη κληρονομική μοναρχία με πρώτο μονάρχη τον Όθωνα, γιο του Λουδοβίκου Α' της Βαυαρίας.

1945 Οι Γερμανοί υπογράφουν την παράδοσή τους στο στρατηγείο του Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, στην πόλη Ρεμς στη Γαλλία. Ο στρατηγός Αϊζενχάουερ και το συμμαχικό επιτελείο δέχονται την παράδοση άνευ όρων της Βέρμαχτ, και ουσιαστικά της Γερμανίας, που υπέγραψε ο στρατηγός Άλφρεντ Γιόντλ.

1946 Ιδρύεται στο Τόκιο η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Sony.

1953 Στην Ελλάδα, ιδρύεται η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΚΥΠ), η οποία τη δεκαετία του 1980 θα μετονομαστεί σε Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ).

1961 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής, ο πληθυσμός της Ελλάδας ανέρχεται σε 10.357.526 άτομα. Η αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή ήταν 724.725 άτομα.

1963 Θεμελιώνεται στην Παραλία Διστόμου το εργοστάσιο αλουμινίου του Γαλλικού μονοπωλιακού ομίλου «ΠΕΣΙΝΕ».  

1975 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέραλντ Φορντ, ανακοινώνει και επισήμως το τέλος του πολέμου στο Βιετνάμ.

1987 Διοργανώνεται σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ το 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής Νεανίδων, το οποίο ολοκληρώνεται στις 10/5. Είναι η πρώτη τέτοιου επιπέδου διοργάνωση που αναλαμβάνει η Ελλάδα στην ρυθμική.

1995 Στη Γαλλία, ο  δήμαρχος του Παρισιού, Ζακ Σιράκ, με ποσοστό 52,7%, εκλέγεται πρόεδρος, στην τρίτη προσπάθειά του σε προεδρικές εκλογές, θέτοντας τέλος στην 14ετή παρουσία των Σοσιαλιστών στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

1996 Στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης ξεκινά η δίκη του Σερβοβόσνιου, Ντούσαν Τάντιτς, για εγκλήματα πολέμου στη Βοσνία, το 1992. Πρόκειται για την πρώτη δίκη διεθνούς δικαστηρίου για εγκλήματα πολέμου μετά τη Δίκη της Νυρεμβέργης.

1999 Αεροσκάφος του ΝΑΤΟ στοχεύει κατά λάθος την πρεσβεία της Κίνας στο Βελιγράδι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 3 υπάλληλοι και να τραυματιστούν 20.

ΠΗΓΗ-Thepressroom.gr

Αυτά για σήμερα αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας www.volvinews.gr ,ελπίζω να βρίσκεται ενδιαφέρων το άρθρο ,βέβαια τον τελευταίο καιρό λείπουν τα σχόλια μου ,τα πολαπλά σχόλια μου όπου θα επανέρθουν και αυτά σιγά ,σιγά ,εκλογές έχουμε μπροστά μας και περιμένω πως και πως για να σχολιάω γενικά ....όχι ειδικά ,για κανέναν ειδικά ,μόνο γενικά.....Το Τραγούδι της ημέρας από τα παλιά εννοείται ,έτσι για να ξεσκονίσουμε λίγο την μνήμη μας και θα δείτε που θα σας αρέσει .Σας αφιερώνω με πολύ αγάπη και σας λέω τούτο-Τα κουτσομπολιά δημιουργούνται από ανθρώπους κακής πάστας .....από ανθρώπους με μεγάλα κόμπλεξ ,με αποθημένα ,τα κουτσομπολιά ''γεννιούνται''από ανθρώπους χαμηλής νοημοσύνης απότε μη δίνετε συμμασία σε αυτά ,ναι ,μεν μας ενοχλεί αλλά όχι κυρία μου ...όχι ,δεν θα καθήσεις να χαλάσεις την ημέρα σου για χαμηλού επιπέδου ανθρώπους.....Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

 

 

Top