Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

Ελα καλημέρεςςςςςςς με πολυ χαλαρη διαθεση και πολυ ..θαλασσινη αυρα για όλο τον κόσμο !

Ωρα για ανεκδοτο της ημέρας ..για να σπασετε κανενα χαμογελακι ετσι να παει καλα η μερα μας ...

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Κυρίες μου και κύριοι ,αγαπητοί αναγνώστες ,φίλοι και ακόλουθοι της ομάδας μας στο facebook ,καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους μας.Παρασκευή σήμερα 7 του Ιούνη και είμαστε χαρούμενοι ,πως να μην είμαστε άλλωστε ; μιας και έρχεται ένα ''καυτό ''Σαββ/κο και μεταφορικά και κυριολεκτικά ,μιας και ανεβαίνει η θερμοκρασία ...επικίνδυνα ! Βέβαια δεν θα λήψουν και κάποιες μπόρες αλλά δεν πειράζει ώρα για θάλασσες ,ακρογιαλιές και παραλίες.Επίσης σήμερα είναι η πρεμιέρα των πανελληνίων εξετάσεων και ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή δύναμη ,υπομονή και καλή επιτυχία.Χωρίς άγχος ,χωρίς πίεση και μόνο με θετική σκέψη και προσευχή θα πετύχετε τους στόχους σας.

 Πάμε να δούμε όμως τις κυριότερες ειδήσεις σε τίτλους.

Λόγω της κόρης της

Συγγνώμη μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε η Χριστοδουλοπούλου - Δεν θα είναι υποψηφία

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη από την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους της που τους στεναχώρησε όπως είπε σχετικά με τις χθεσινές της αναφορές για τη μετάταξη της κόρης της αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αυτή έγινε.

Διαβάστε στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: «Ξεπεσμός, ρεζιλίκι και ντροπή»

Τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή με τα ρουσφέτια, αναλύουν τα «ΝΕΑ» της Παρασκευής. Συγκεκριμένα:

ΕΠΕΣΜΟΣ,

 

ΡΕΖΙΛΙΚΙ
ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
● Διόριζαν τους συγγενείς, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω και τράπηκαν σε φυγή
● Απίστευτες εικόνες στη Βουλή λίγες ώρες πριν κλείσει
● Κορυφαίοι της κυβέρνησης τακτοποιούσαν θυγατέρες και κολλητούς, προκάλεσαν γενικευμένη οργή και στο τέλος υποχώρησαν κατά το ήμισυ
● Εκθετοι ο Πρόεδρος της Βουλής και ο Πρωθυπουργός, κυνική η Χριστοδουλοπούλου που μιλούσε για «καλές γνωριμίες»
● Ποιοι είναι οι 33 τυχεροί που πρόλαβαν και βολεύτηκαν.

«Ντροπή σας»

Αγριος καβγάς στον αέρα μεταξύ δημοσιογράφου της ΕΡΤ και βουλευτή του ΚΙΝΑΛ

Σκηνές απείρου κάλλους στα τηλεπαράθυρα της ΕΡΤ.

Πρόγραμμα εθελουσίας για τους εργαζόμενους

Γάλα Βλάχας: Κλείνει μετά από 45 χρόνια το εργοστάσιο στο Πλατύ Ημαθίας

Η εταιρεία ανακοίνωσε την απόφασή της να κλείσει το εργοστάσιο όπου παράγεται το «Γάλα Βλάχας εβαπορέ» μετά από 45 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πίσω τα μέτρα ελάφρυνσης της μεσαίας τάξης

Στην κατάργηση όχι μόνο της μείωσης του αφορολογήτου από 1/1/2020, αλλά και των φορολογικών αντιμέτρων που στόχευαν στην ελάφρυνση της μεσαίας τάξης προχωράει η κυβέρνηση.

  Πηγή-Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ 

 

Πρόκληση κατά της Ελλάδας με δημιουργία «εθνικής ομάδας Δημοκρατίας της Τσαμουριάς»

Η εν λόγω ομάδα παίρνει μέρος σε τουρνουά στην Ολλανδία με τη συμμετοχή περιοχών με αυτονομιστικές τάσεις και μειονοτικών ομάδων.
  

38ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Αρχίζει σήμερα με Χριστιανόπουλο, Γούντστοκ και 500 συγγραφείς

Συμμετέχουν 210 εκδοτικοί οίκοι, στην Παραλία της πόλης.
ΠΗΓΗ-Εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 
 
Ο ΚΑΙΡΟΣ 
Ήδη ξεπέρασε τους 30 βαθμούς

Ανεβαίνει ο υδράργυρος το ΣΚ

Η θερμοκρασία σήμερα Πέμπτη ξεπέρασε τους 30 βαθμούς Κελσίου σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, ιδίως της Κεντρικής Ελλάδας.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα από νότιες 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς.

ΠΗΓΗ-ΤΑ ΝΕΑ

 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ

913 Ο Κωνσταντίνος Ζ' ο Πορφυρογέννητος ανακηρύσσεται αυτοκράτορας του Βυζαντίου. Eπιτροπεύεται από ένα συμβούλιο αντιβασιλείας, με επικεφαλής τον πατριάρχη Νικόλαο Μυστικό.

1654 Ο Λουδοβίκος ΙΔ' γνωστός και ως «Βασιλιάς Ήλιος» στέφεται βασιλιάς της Γαλλίας.

1753 Ιδρύεται το Βρετανικό Μουσείο, το αρχαιότερο δημόσιο μουσείο στον κόσμο.

1821 Η Μάχη του Δραγατσανίου. Ήττα του Ιερού Λόχου υπό τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στο Δραγατσάνι από υπέρτερες τουρκικές δυνάμεις.

1892 Ο J.F.Palmer πατεντάρει το ποδήλατο με μεταλλική αλυσίδα.

1903 Στη Γερμανία, ο καθηγητής Πιερ Κιουρί ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο, το πολώνιο.

1914 Εγκαινιάζεται η διώρυγα του Παναμά. Το γιγάντιο αμερικανικό ατμόπλοιο "Αλάιανς", είναι το πρώτο που περνά από τον Ατλαντικό στον Ειρηνικό Ωκεανό, διασχίζοντάς την.

1919 Αποχωρούν και τα τελευταία στρατεύματα των Συμμάχων από την Κέρκυρα.

1938 Ιδρύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος το "Τυπογραφείον Τραπεζογραμματίων της Τραπέζης". Στεγάζεται στο Χολαργό και είναι πιο γνωστό ως "Νομισματοκοπείο

1965 Η SONY παρουσιάζει τη νέα εφεύρεση της, το βίντεο. Πρώτη τιμή: 995 δολάρια.

1975 Εγκρίνεται από τη Βουλή των Ελλήνων, με τις ψήφους μόνο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, το νέο Σύνταγμα της χώρας. Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης (Ένωση Κέντρου, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΚΚΕ «Εσωτερικού/ΕΔΑ) καταψήφισαν το εν λόγω σύνταγμα ως αντιδημοκρατικό και αυταρχικό

1979 Οι πρώτες άμεσες εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο διεξάγονται στις εννέα χώρες-μέλη της ΕΟΚ.

1981 Επιχείρηση Όπερα: Η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία καταστρέφει τον πυρηνικό σταθμό του Ιράκ «Οσιράκ», περίπου 18 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Βαγδάτης.

1981 Την ίδια μέρα, ο σουηδός, Μπιορν Μποργκ, γίνεται ο πρώτος τενίστας που κατακτά το Roland Garros για έκτη φορά όταν κερδίζει τον Ίβαν Λεντλ.

1995 Αρχίζει στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας η δίκη των σατανιστών, Κατσούλα, Δημητροκάλη και Μαργέτη, που κατηγορούνται για τις δολοφονίες τριών γυναικών.

2002 Πέθανε η δημοσιογράφος, συγγραφέας και σεναριογράφος, Μαλβίνα Κάραλη.

Πηγή-Thepressroom.gr

Λοιπόν.....αυτά είχα να σας ''μεταδώσω''σήμερα ,ας τα κάνω μια σούμα και ας πω ότι ο συριζα είναι ένα μπάχαλο ,χάνει αλλά δεν ξέρει να χάνει ,μας αφήνουν άφωνους όλα αυτά που γίνονται ,απλά ήρθε η ώρα να πάνε στο σπίτι τους .Επίσης να πω ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει και κοιτάξτε να το ευχαριστηθείτε ,η θάλασσα ηρεμεί ..αυτό όλοι το ξέρουμε οπότε και εγώ σήμερα σας αφιερώνω ένα ''καυτό''τραγούδι που ταιριάζει στην περίσταση του καιρού και του Σαββ.κου που είναι μπροστά μας.Καλές βουτιές ,καλά ουζάκια ,επιβάλλεται το ουζάκι ,καλή επιτυχία στα παιδιά για τις εξετάσεις τους και ραντεβού την ερχόμενη Δευτέρα Πρώτα Ο Θεός .Μέχρι τότε ......Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

 

 

Top