Σούζυ Αρχοντή

Σούζυ Αρχοντή

Καλημέρεςςςςς ανεβασμένες και μουσικές σήμερα από μένα και όχι από την φίλη μας τη Ρούλα  όποια εργάζεται.
Μουσική καλημέρα με ξένο τραγούδι έτσι από τα παλιά  που εμείς οι παλιοί (δε λέμε ηλικίες τώρα… ) χορεύαμε! Aπό τον Bon Jovi (..μεγάλη αγάπη στην εποχή μας) λοιπόν για όλους σας …

Στο σχολείο του Τοτού η δασκάλα τους έχει βάλει για εργασία να σκεφτούν μια παροιμία και να προσπαθήσουν να την παραστήσουν.

Διευκρινήσεις για το ταφικό μνημείο στον λόφο Καστά της Αμφίπολης δίνει το το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με αφορμή δημοσιεύματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Για τις όποιες καθυστερήσεις στην ανάδειξη του μνημείου της Αμφίπολης, επιρρίπτει ευθύνες στον

Καλημέρα με χαμογελο !
Ο τύπος μόλις έχει πάρει από το ντεντέκτιβ τις φωτογραφίες της γυναίκας
του με τον καλύτερό του φίλο!

Χθες Τέταρτη 12/12 το απόγευμα γύρω στις 6:00 , πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Λυκείου Αγίου Γεωργίου η ημερίδα με θέμα : Εφηβεία και Αθλητισμός, αλλά και αναφορά στο σχολικό εκφοβισμό (ευρέως γνωστό ως bullying).

Αναστάτωση και …απορίες δημιουργεί η κατάσταση που έχει προκύψει με το gatekeeping και το ρόλο των οικογενειακών γιατρών στην Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας.

Καλημέρα οοληηη μερα !

Δυο φίλοι ξεκινάνε για ψάρεμα με την βάρκα τους και τους πλησιάζει ένας φίλος τους τραυλός.

Ένα πρωινό, ο ταχυδρόμος χτυπά την πόρτα ενός σπιτιού.
Ανοίγει η κυρία του σπιτιού και ο ταχυδρόμος της παραδίδει μερικούς λογαριασμούς.

Στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 θα κάνουν σήμερα

Ξανά στο προσκήνιο βρέθηκε το θέμα των γιατρών καθώς χθες το πρωί, σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας, γιατρός δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του και το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ.

Σελίδα 1 από 294
Top