5 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

27 Μαϊος 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

antamoma20165 Ιουνίου: Αντάμωμα παραδοσιακών χορών . Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π.) του Δήμου Βόλβης σε συνέχεια από το περσινό 1ο Αντάμωμα παραδοσιακών χορών στο Νικομηδινό, που είχε στεφτεί με απόλυτη επιτυχία,

μεταφέρει φέτος στον Ευαγγελισμό του Δήμου Βόλβης (καθώς κάθε χρόνο θα φιλοξενείται και σε διαφορετικό οικισμό του Δήμου μας), και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευαγγελισμού το 2ο Αντάμωμα παραδοσιακών χορών. Χορευτικά τμήματα από πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου μας, καθώς και συμμετοχές πολιτιστικών συλλόγων από την Βουλγαρία, θα τιμήσουν με την παρουσία τους στις 5 Ιουνίου 2016 το 2ο Αντάμωμα παραδοσιακών χορών.
Στις 5 Ιουνίου 2016 θα είναι μία γιορτή χαράς στον Ευαγγελισμό, καθώς τα χορευτικά συγκροτήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων θα ξεχυθούν στους δρόμους του χωριού και με την συνοδεία μουσικών οργάνων, θα χορεύουν και θα μεταφέρουν το κέφι σε όλους τους παρευρισκόμενους, στο τέλος όλοι μαζί θα καταλήξουν στο σχολείο του Ευαγγελισμού όπου και θα συνεχίσουν το γλέντι.
Να είστε όλοι εκεί.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top