ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

10 Ιουλίου 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

festibal geyseonΚαι οι γεύσεις έχουν την τιμητική τους στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανά τον Δήμο μας.

Αρχής γενομένης από το Σχολάρι Δήμου Βόλβης

το Σάββατο και την Κυριακή 23 -24 Ιουλίου που έχουμε την καθιερωμένη Γιορτή καλαμποκιού. Πολλά καλαμπόκια, ακόμα περισσότερο κέφι και χορός, όπως κάθε χρόνο η γιορτή του Καλαμποκιού είναι φημισμένη για την επιτυχία της.

Ακολουθεί η περιβόητη Γιορτή της Σαρδέλας στο Σταυρό συνοδευόμενη από πλήθος εκδηλώσεων από την Παρασκευή μέχρι και την Τρίτη 26 Ιουλίου.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου στον Ξηροπόταμο Δήμου Βόλβης μπορείτε να απολαύσετε λαχταριστά παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί σε διάφορες γεύσεις. Οι κυρίες του χωριου βάζουν τα δυνατά τους να σας εκπλήξουν με τις δυνατότητες τους στην Γιορτή Πιροσκί. . Επίσης θα έχετε το δικαίωμα να φτιάξετε και το δικό σας πιροσκί με τη βοήθεια από έμπειρες μαγείρισσες του χωριού.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λήψη και η γιορτή ρίγανης στην Μαυρούδα το Σάββατο 30 Ιουλίου . Αρώματα και φύση, ντόπια προϊόντα όλα συνυφασμένα με την ιστορία του κάθε τόπου ξεχωριστά. Η ιστορία που περνάει μέσα από την καθημερινότητα των ανθρώπων, τις ασχολίες τους τα πανηγύρια τους.

Η Ιστορία μέσα από τις γεύσεις.

giortiriganis giortipiroski

giortikalampokiou

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top