ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΕΑΣ ΜΑΔΥΤΟΥ 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

02 Μαρτίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

neamadyto27Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου το βραδάκι είχαμε τη χαρά πάνω από όλα και την τιμή όσοι μπόρεσαν από τους συντάκτες του volvinews να παρουσιάσουμε το 1ο Νυχτερινό καρναβάλι της Νέας Μαδυτου.

Βέβαια δεν είναι το «πρώτο» καρναβάλι που διοργανώνετε στην Νέα Μαδυτο η οποία έχει καρναβαλική παράδοση χρόνων, αλλά είναι το πρώτο Νυχτερινό Καρναβάλι του Δήμου Βόλβης. Το καρναβάλι διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός σύλλογος Νέας Μαδύτου, ο Αθλητικός Σύλλογος και οι Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της Νέας Μαδύτου. Επίσης η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την οικονομική υποστήριξη του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης.

Πολύ συμμετοχή, απίστευτο κέφι παρόλη την βροχή που δε σταμάτησε να πέφτει, νιάτα και χαμόγελα, χορός και αστεία, πειράγματα όλα όσα πρεσβεύει το καρναβάλι. Μια πολύ επιτυχημένη βραδιά που τέλειωσε με την συναυλία του Χρήστου Κυπριανίδη που ξεσήκωσε τον κόσμο ντυμένο και μη .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους συλλόγους στους χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του 1ου Νυχτερινού Καρναβαλιού Νέας Μαδυτου – Δήμου Βόλβης γιατί όπως έλεγα και στο μικρόφωνο χωρίς χορηγούς καρναβάλι δε γίνετε.

Και του χρόνου παιδιά, έτσι με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια τρέλα !

Επίσης να ευχαριστήσω τον Ο.Π.Α.Π. και τον φωτογράφο του Βασίλη Ευαγγέλου για το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποίησα.


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top