ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΑΥΡΟΥ 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

03 Μαρτίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

stayros25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το Καρναβάλι του Σταυρού, το καρναβάλι του Δήμου Βόλβης μιας και συμμετέχουν και πολλά χωριά από όλο το Δήμο Βόλβης. Η μεσημεριανή παρέλαση άρχισε περίπου στις 3:30 και όπως έχουμε ήδη γράψει είχαμε την τιμή να το

παρουσιάσουμε (η συντακτική ομάδα του volvinews). Στην καρναβαλική παρέλαση συμμετείχαν εκτός από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Σταυρού φυσικά, ο Ο.Μ.Α.Σ.Κ. όπως κάθε χρόνο άλλωστε, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσουργού, ο πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαδύτου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νικομηδινού, ο Πολιτιστικός Συλλογος Βαμβακιας, και ο Σύλλογος Νέων Ξηροποτάμου. Και φυσικά και άλλα γκρουπ από το Σταυρό και την περιοχή γενικά .

Την παράσταση έκλεψε– όπως και πέρυσι- ο Σύλλογος Νεων Ξηροποταμου με τον επικεφαλή τους (τον δικό μας Γιαννάκη Κοτζαγερίδη), ο οποίος ήταν και το κλου της παρέλασης μέχρι που άρχισε η συναυλία με του kings.

Το καρναβάλι είναι μια όμορφη γιορτή που μας ανεβάζει το ηθικό, μας κάνει να «ξεχνάμε» έστω για λίγο την καθημερινότητα με τα προβλήματα της , μας φτιάχνει τη μέρα μας. Και του χρόνου με υγεία πάνω από όλα !

(Ευχαριστώ τον Ο.Π.Α.Π. και το Βασιλη Ευαγγελου για το φωτογραφικό υλικο - αλλα ώς γνωστόν μια εικόνα χίλιες λεξεις )


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top