ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

03 Απριλίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

tomoiroloitispanagiasΜια ιδιαίτερη συναυλία με τίτλο «Το Μοιρολόι της Παναγιάς» θα δοθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου , ώρα 8.00 μμ. στο Θέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια.


Ένα μουσικοποιητικό προσκύνημα. Θα ακουστούν θρησκευτικά χορωδιακά έργα από το μεσαίωνα μέχρι τις μέρες μας , βυζαντινοί ύμνοι, καθώς και ποιήματα θρησκευτικού περιεχομένου.
Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία τριών χορωδιών, την Μεικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μαδύτου με μαέστρο την κ. Νίκη Καραγκιόζη , την Μεικτή Χορωδία ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και την Μεικτή Χορωδία ΕΠΩΦ Ωραιοκάστρου με διευθύντρια την κ. Δήμητρα Ζησέκα .
Την επεξεργασία έργων έκανε η Δήμητρα Ζησέκα
Μαέστρος Δήμητρα Ζησέκα
Η συναυλία θα επαναληφτεί την Παρασκευή 7 Απριλίου στην αίθουσα του κοινοτικού διαμερίσματος Νέας Μαδύτου, καθώς και στις 8 Απριλίου στο Θέατρο Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή συνόλου του Μουσικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.
Οι συναυλίες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μαδύτου και του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρεια Κεντρικής
Μακεδονίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top