ΑΡΕΘΟΥΣΕΙΑ 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

28 Απριλίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

arethoysia1Ο Σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αρέθουσας σας προσκαλούν στα «Αρεθούσεια» 2017.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαίου από τις 9:00 έως τις 13:15 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου και του Δημοτικού Σχολείου Αρέθουσας.

Η μαθητική εκδήλωση «ΑΡΕΘΟΥΣΕΙΑ» είναι μια πρωτοβουλία  που στοχεύει στην πολύπλευρη  έκφραση των μαθητών/τριών μας σε δραστηριότητες αθλητικού και πολιτισμικού περιεχομένου, στα πλαίσια των εξωδιδακτικών και διαθεματικών δράσεων.

arethoysia

Συγκεκριμένα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου και του Δημοτικού Σχολείου οι μαθητές/τριές μας θα λάβουν μέρος σε αθλήματα όπως: Βόλεϊ, Μπάσκετ μονό 4Χ4,  χόκεϊ επί χόρτου, άλμα εις μήκος, σφαιροβολία, επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ) μονό κα. Σημειώνεται ότι δεν είναι απαραίτητο οι μαθητές/τριες να είναι καλά ειδικευμένοι στα παραπάνω αθλήματα αφού θα δοθεί περισσότερη  έμφαση στην ενεργή συμμετοχή και όχι στον στείρο ανταγωνισμό.

 Όλα τα αθλήματα θα διεξάγονται ταυτόχρονα ενώ παράλληλα θα υπάρχει μικροφωνική εγκατάσταση που θα παίζει δυνατά μουσική, δίνοντας το χαρακτήρα νεανικής γιορτής μειώνοντας τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

arethoysia3

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top