ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ … ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

28 Οκτωβρίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Χθες το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή που διοργάνωσαν τα παιδιά της Έκτης Δημοτικού σχολείου Ασπροβάλτας με την βοήθεια των δασκάλων τους και της χορωδίας του Δήμου Βόλβης.

Τα παιδιά απάγγειλαν τμήματα του Αξιον Εστι του Οδυσσέα Ελύτη και τους «πλαισίωσαν μουσικά» ένα τμήμα της χορωδίας του Δήμου Βόλβης και οι σολίστ Δημήτρης Ματζίρης και Ηλίας Δαλακούρας.
 Μια εξαίσια εκδήλωση και όπως δήλωσε και ο Μαέστρος της χορωδίας κ. Σταυρος Καραμάνης επιτυχημένη  πάνω από όλα γιατί «γνώρισε» στα παιδιά τον Οδυσσέα Ελύτη με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Στο πιάνο συνόδευσε ο κ. Γιώργος Κεχαΐδης .

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτού του είδους οι εκδηλώσεις είναι πολιτισμικό δώρο, που απευθύνετε σε όλους, μικρούς και μεγάλους, ειδικότερα για τους μικρούς γιατί αξίζει τα παιδιά μας να γνωρίσουν το μεγαλείο του συγκεκριμένου ποιητικού λόγου μέσω της μουσικής παιδείας και όχι παραποιημένο από πολιτικές ιδεολογίες αλλά δια ποτισμένο από τις αξίες της ράτσας μας ,φιλοπατρία και πολιτισμική δημιουργικότητα.   

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top