ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟΣ: «ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΕΡΑΚΑΡΟΥΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

19 Νοεμβρίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Είχαμε την ευκαιρία χθες το βραδάκι να παρακολουθήσουμε στην Νέα Μαδυτο στην αίθουσα Γυμνασίου – Λυκείου  μια φανταστική παράσταση από την θεατρική ομάδα της Γερακαρούς. Διοργανωτής ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαδύτου ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικές εκδηλώσεις

.

Τα παιδιά της Γερακαρούς τα παρακολούθησα πρώτη φορά πριν 2 χρόνια στο έργο «Συμπέθεροι απ τα Τίρανα». Οφείλω να ομολογήσω ότι από τότε με έχουν κάνει θαυμάστρια τους και προσπαθώ να μην χάνω παράσταση που ανεβάζουν.

Το χθεσινό έργο είναι μια κωμωδία του Νιλ Σαιμον, «Οι Ηλίθιοι» την οποία απέδωσαν τα παιδιά υπέροχα.

Εξαιτίας μιας παλιάς κατάρας, οι κάτοικοι ενός χωριού είναι ηλίθιοι. Πολλοί έχουν προσπαθήσει επανειλημμένως να λύσουν την κατάρα μέχρι που ο νέος δάσκαλος…… οχιιιιιιιι δε πρόκειται να σας πω τίποτα άλλο γιατί η θεατρική ομάδα θα παίξει και σε άλλες περιοχές του δήμου μας ..οπότε δε θέλω να τα ξέρετε όλα, θέλω να πάτε να τους παρακολουθήσετε. Πρόκειται για νέους ανθρώπους (όχι επαγγελματίες)  με μεράκι, όρεξη και ταλέντο που με τις δικές τους δυνάμεις ανεβάζουν κάθε χρόνο διαφορετικές παραστάσεις με την βοήθεια του κ. Νουφριάδη στα σκηνικά τους.  

Εξαιρετική και ''ποιοτική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, ένα έργο για όλη την οικογένεια. Η κάθε ηλικία θα προσλάβει σε διαφορετικό επίπεδο τα νοήματα του έργου. Τα μεγαλύτερα παιδιά θα εισπράξουν την ουσία αυτής της παράστασης για το πώς δημιουργούνται οι ηλίθιοι, όλα αυτά δοσμένα με πολύ χιούμορ.

Και όπως προείπα θα έχουμε την δυνατότητα να την ξαναδούμε….. (δε βγάζω είδηση τώρα , σε λίγες μέρες ….. )

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top