Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

25 Νοεμβρίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Σκεπαστού τα παρακάτω λόγια, που αποτελούν μια επιβεβαίωση

στα δικά μου λόγια που είπα κάποτε. Οι Σύλλογοι είναι η «ανάσα» των χωρίων μας. Είναι η κινητήριος δύναμη για να κρατηθούν «ζωντανά» γι’ αυτό και το volvinews και εγώ προσωπικά είμαστε κοντά τους και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Βοηθήστε τους στο έργο τους είναι πολύ σημαντικό και πολύ επίπονο. Δίνουν τον χρόνο τους αλλά και την ψυχική τους δύναμη οι άνθρωποι αυτοί που ασχολούνται. Οι σύλλογοι στις μέρες μας δεν είναι «μέσα προβολής» είναι μια πολύ σκληρή ενασχόληση που μόνο αυτοί που ασχολήθηκαν μπορούν να καταλάβουν.

Εκ του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού Δήμου Βόλβης:

"Αγαπητέ συγχωριανέ και φίλε Για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια αποφασίσαμε να διοργανώσουμε τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας εδώ στην Θεσσαλονίκη. Ήμασταν πάντοτε της άποψης ότι εφόσον ο Σύλλογος έχει την έδρα του στο χωριό,θα έπρεπε και όλες οι δραστηριότητες αυτού του είδους να γίνονται εκεί. Στόχος της επιλογής αυτής ήταν να ζωντανεύει το χωριό μας έστω και για μία ημέρα. Ύστερα όμως από κάποια σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν στην μικρή κοινωνία του χωριού μας ως αποτέλεσμα της κρίσης, όπως το κλείσιμο του κρεοπωλείου, της ταβέρνας και του φούρνου, μας οδήγησαν στην σκέψη πως πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε λόγω των συνθηκών και να ξεχωρίσουμε κάπως τις δραστηριότητες του συλλόγου.
Κάποιες να γίνονται στο χωριό και κάποιες στη Θεσσαλονίκη. Όπως δηλαδή Συναπάντημα και Πανηγύρι στο χωριό, ετήσιος χορός στη Θεσσαλονίκη. Ένας τέτοιος χορός λοιπόν θα βοηθούσε έτσι ώστε να ανταμώσουμε (ως άλλη μια ευκαιρία, 3η στη σειρά μετά το συναπάντημα και το πανηγύρι)και επιμένουμε γιατί η επανασύνδεση μας είναι πάρα πολύ σημαντική. Πιστεύοντας λοιπόν ότι θα ανταποκριθείτε, σας προσκαλούμε στις 2 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων “Camelia” του ROSE GARDEN στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, σε ένα μεγάλο λαϊκοπαραδοσιακό γλέντι.

Σας περιμένουμε όλους."

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top