ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ 2017 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

18 Δεκεμβρίου 2017
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Τρεις μέρες όπως κάθε χρόνο κράτησε το «Δέντρο των Ευχών». Τις δυο πρώτες μέρες δε κατάφερα να παρευρεθώ όμως χθες την τελευταία μέρα ήμουν εκεί για να σας μεταφέρω την ατμόσφαιρα.

Νύχτα χριστουγεννιάτικη, με λίγο κρύο και ζεστές καρδιές. Ατμόσφαιρα φιλική, γύρω από τις φωτιές που είχαν κανονίσει να στήσουν σε κομβικά σημεία οι σύλλογοι, όλοι μαζί σε μια κοινή προσπάθεια για να περάσουμε πολύ όμορφα.

 Την βραδιά ξεκίνησε η φιλαρμονική Αγίου Γεωργίου  με όμορφα χριστουγεννιάτικα ακούσματα. Ο κόσμος μαζεύτηκε εκεί γύρω γύρω,  κοντά κοντά  για να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Την σκυτάλη πήρε η χορωδία του Ωραιοκάστρου που μάγεψε με τις υπέροχες φωνές των παιδιών και δημιούργησε ένα κλίμα γιορτινό που αφήνει απέξω τη μιζέρια της καθημερινότητας μας.

Ύστερα στην εξέδρα ανέβηκε η χορωδία της Νεοχωρουδας με άλλο ρεπερτόριο  στα πλαίσια πάντα των γιορτών. Μια εξαίσια  δομημένη εκδήλωση για όλα τα γούστα και μουσικά ενδιαφέροντα.

 …. Και η νύχτα έγινε μέρα… και χιλιάδες φωτάκια  άστραψαν στον ουρανό… όχι δεν ήταν μόνο τα αστέρια ..ήταν και τα πυροτεχνήματα που σήμαναν το τέλος της μουσικής βραδιάς.

Όχι όμως και το τέλος της όλης βραδιάς μιας και ήρθε η ώρα για κουβεντούλα δίπλα στις φωτιές, για  μια βόλτα στα μικρά σπιτάκια που δημιούργησαν οι σύλλογοι με εδέσματα και άλλες δραστηριότητες. Ήρθε η ώρα να ζεσταθούν παλιές φιλίες, να μαζευτούν οι παρέες  γιατί τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο λάμψη, είναι συντροφικότητα, είναι ζεστασιά, είναι αγάπη και χαμόγελο.  

Είναι ανάταση ψυχής της δικής μας ψυχής. Να γιατί λατρεύω τα Χριστούγεννα.

 

(σ.σ. Περισσότερες φωτογραφίες στην ομάδα volvinews στο Facebook)

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top