ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ 2018: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

23 Απριλίου 2018
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Με πολύ καλό καιρό,  έναν υπέροχο ήλιο, περισσή φροντίδα από τους εθελοντές και τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό σύλλογο Ασπροβάλτας «Ελλήσποντο»  πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές

εκδηλώσεις προς τιμήν του πολιούχου της Ασπροβάλτας Αγίου Γεωργίου.

Χθες στην παραλία της Ασπροβάλτας, στην πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου στήθηκε το πανηγύρι, με πολύ κόσμο, θετική διάθεση από όλους και πολλά σουβλάκια. 
Προσκαλεσμένοι να τιμήσουν τις εκδηλώσεις τα χορευτικά συγκροτήματα των πολιτιστικών συλλόγων των Νέων Βρασνών , των Στεφανινων και της Πέτρας Μυτιλήνης. Επίσης παρευρέθηκαν και οι ιππείς από τον ιππικό όμιλο Σχολαρίου και κατά την εκδήλωση αλλά και κατά την περιφορά τις εικόνας.  

Υπέροχες στιγμές με τις παρουσιάσεις των χορευτικών, εδώ να πούμε ότι την εκδήλωση άνοιξαν τα δυο παιδικά χορευτικά τμήματα του Μικρασιατικού συλλόγου Ασπροβάλτας,  και αργότερα με την ζωντανή ορχήστρα «ημιτόνιο» που έπαιξε για τον κόσμο.

Σήμερα τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου η  Θεία Λειτουργία, πραγματοποιήθηκε η περιφορά της εικόνας παρουσία του Δημάρχου Δήμου Βόλβης Λιαμα Διαμαντή και πλήθος κόσμου.  Όπως πάντα  την περιφορά της θαυματουργής εικόνας του Αγίου και τα Ιερά Λείψανα συνόδεψε η φιλαρμονικής της Δ.Ε Αγίου Γεωργίου.

Και του χρόνου με υγεια και την βοηθεια και την χαρη του Αγιου Γεωργιου!!

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top