ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΠΡΩΤΕΑΣ” ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΑΣΝΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ – ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ.
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

05 Νοεμβρίου 2018
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Για άλλη μια χρονιά ο σπηλαιολογικός σύλλογος Θεσσαλονίκης “Πρωτέας” επισκέφθηκε το Μουσείο Βρασνών Ορυκτών και Πετρωμάτων, με σκοπό να πραγματοποιήσει την ετήσια εκδρομή του κοινού στην σπηλιά της “Δρακότρυπας”.  Η μέρα ήταν πολύ καλή και όλοι την ευχαριστηθήκαμε κάνοντας αυτό που αγαπάνε.

 Ήταν επίσης πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι αρκετός κόσμος από την περιοχή συμμετείχε στην εκδρομή και με τον κατάλληλο εξοπλισμό του σπηλαιολογικού συλλόγου, μπήκαν να εξερευνήσουν και να θαυμάσουν το εσωτερικό του σπηλαίου της “Δρακότρυπας”.

es4

Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του σπηλαιολογικού συλλόγου “Πρωτέα” για την εξαιρετική δουλειά, το μεράκι και την ευκαιρία που δίνουν στους ανθρώπους να έρχονται σε επαφή με τον θαυμαστό κόσμο των σπηλαίων.

es7

Μικροί και μεγάλοι περάσαν όμορφα, αφού μετά την εξερεύνηση του σπηλαίου περιηγήθηκαν στο χώρο του μουσείου και θαύμασαν τις όμορφες συλλογές , έμαθαν αρκετά για τον ορυκτό πλούτο της Βόρειας Ελλάδας και την άρρηκτη σχέση των ορυκτών με τον ανθρώπινο πολιτισμό.

es15

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τη χαρά που μας δώσατε για άλλη μια χρονιά! Σας περιμένουμε με χαρά και του χρόνου!

es1

es34

 

 

 

museumvrasna.wordpress.com 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top