Ρεσιτάλ πιάνου για 4 χέρια Volvi Piano Duo
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

11 Μαϊος 2022
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 
Volvi Piano Duo

Το Volvi Piano Duo είναι ενα πιανιστικό ντουέτο που ξεκίνησε δειλά τα πρώτα του βήματα το 2018.

Είναι ενα από τα ελάχιστα πιανιστικά ντουέτα στην Ελλάδα και το ρεπερτόριο του αποτελείται κυρίως απο έργα για 4 χέρια. Γεννήθηκε σαν ιδέα στο Δήμο Βόλβης, οι πρόβες γίνονται στη Μουσική Σχολή και αποτελείται από δύο πιανίστες που ζούνε εργάζονται και αγαπάνε αυτόν τον τόπο για αυτό και δώσανε στο ντουέτο τους αυτή την ονομασία. Το ρεσιτάλ αυτό είναι η αφετηρία του μουσικού ταξιδιού του Volvi Piano Duo σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα.Το Volvi Piano Duo είναι ενα πιανιστικό ντουέτο που ξεκίνησε δειλά τα πρώτα του βήματα το 2018. Είναι ενα από τα ελάχιστα πιανιστικά ντουέτα στην Ελλάδα και το ρεπερτόριο του αποτελείται κυρίως απο έργα για 4 χέρια. Γεννήθηκε σαν ιδέα στο Δήμο Βόλβης, οι πρόβες γίνονται στη Μουσική Σχολή και αποτελείται από δύο πιανίστες που ζούνε εργάζονται και αγαπάνε αυτόν τον τόπο για αυτό και δώσανε στο ντουέτο τους αυτή την ονομασία. Το ρεσιτάλ αυτό είναι η αφετηρία του μουσικού ταξιδιού του Volvi Piano Duo σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΧΑΪΔΗΣ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και πήρε τα πρώτα μαθήματα μουσικής το 1994. Απόφοιτος του Μουσικού Λυκείου Θεσσαλονίκης. Το 1997 πήρε το πτυχίο της Αρμονίας. Μαθητής στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης στην τάξη πιάνου της Φ. Φιλίπποβα από το 1998, έλαβε πτυχίο πιάνου (2003) με Άριστα παμψηφεί και διάκριση για εξαιρετική επίδοση και Δίπλωμα πιάνου (2007) με Άριστα παμψηφεί,  Β’ βραβείο και τιμητική  διάκριση εξαιρετικής επίδοσης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σαν ενεργό μέλος με πιανίστες όπως τους κ. Π. Βλαντιγκέροφ, Ρ. Μπέκερ, Ν. Καρούσι, Β. Γκέτσκε, Μ. Τιρίμο, και έχει δώσει ρεσιτάλ σε πολλές πόλεις στην Β. Ελλάδα. Επίσης μελέτησε στην Μουσική Ακαδημία της Σόφιας με τον Prof. Dimo Dimov. Eργάζεται σαν καθηγητής πιάνου στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης, στην Μουσική σχολή Δήμου Βόλβης και στο Πολιτιστικό Κέντρο Τριανδρίας. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Γεννήθηκε το 1977. Πήρε τα πρώτα μαθήματα μουσικής σε ηλικία 8 χρονών στο Dortmund. Το 1994 πήρε το πτυχίο Αρμονίας. Μαθητής στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης, αποκτά το Πτυχίο πιάνου (τάξη κ. Αλέκας Τοκμακίδου) και το δίπλωμα πιάνου (τάξη κ. Μάγια Παπαδοπούλου – Velcheva). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σαν ενεργό μέλος με πιανίστες όπως τους κ. Γ. Χατζηνίκο, Inci Hausler – Altinok, Marina Kapatsinskaya, Λάμπη Βασιλειάδη, Ervin Leiter, Filipina Filipova κα. Έχει δώσει ρεσιτάλ Πιάνου και συναυλίες Μουσικής Δωματίου σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Γαλλία, Χιλή). Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από το 2005 είναι στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και σήμερα υπηρετεί ως προϊστάμενος στο Κατάστημα Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top