Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα αγαπημένοι φίλοι του Volvinews...Ακολουθήστε το παρεάκι μας και το μόνο σίγουρο πως θα βγείτε κερδισμένοι...!

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι και καλή Παρασκευή να έχουμε ,καλημέρα στην ομάδα μας στο facebook σε όλους τους ακόλουθους της στήλης ,καλημέρα και στον χορηγό μας το κατάστημα με βιολογικά προ'ι'όντα ''''Athena's Rose The Deli Store'' .

Oι εξελίξεις πολλές οι ειδήσεις πολλές και εμείς θα πάμε να δούμε τα κυριότερα σημεία άπο τις ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους ,μη ξεχνάτε όμως να λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό μας που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ομάδα μας στο facebook και είναι μια προσφορά άπο το κατάστημα ''Athena's Rose The Deli Store ''στην Ασπροβάλτα ,περισσότερες λεπτομέρειες θα σας δώσω στον επίλογο του άρθρου.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Νέα μέτρα: Με ράπιντ τεστ στα σούπερ μάρκετ; - «Ασφαλώς και εξετάζεται», απαντά η κυβέρνηση...

Νέα μέτρα: Με ράπιντ τεστ στα σούπερ μάρκετ; - «Ασφαλώς και εξετάζεται», απαντά η κυβέρνηση

Το ρεπορτάζ του Newsbomb για τα νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ επιβεβαίωσε το πρωί της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

«Υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας που δεν θα κάνουν ραπιντ τεστ και δεν μπορούμε να τους στερήσουμε την πρόσβαση σε βασικά αγαθά», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει και το πρόβλημα των ατελείωτων ουρών που θα δημιουργηθούν σε ώρες αιχμής στα μεγάλα καταστήματα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στις σκέψεις που υπάρχουν είναι οι μη εμβολιασμένοι αφενός να κάνουν τρία rapid test την εβδομάδα και αφετέρου να κάνουν αυτού του τύπου τα τεστ για να μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ καθώς από την κυβέρνηση διαμηνύουν ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για lockdown στους εμβολιασμένους.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες καθώς θα διαπιστωθεί η αποτελεσματικότητα των μέτρων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή από το προηγούμενο διάστημα με την κυβέρνηση να επιμένει ότι αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξανακλείσουν η οικονομία και η κοινωνία, ενώ το βάρος πέφτει στη στήριξη των νοσοκομείων

Μαθητές στη Δράμα έχασαν τη χρονιά από απουσίες επειδή δεν έκαναν self test...

Κορονοϊός: Μαθητές στη Δράμα έχασαν τη χρονιά από απουσίες επειδή δεν έκαναν self test

Οι γονείς των παιδιών αρνήθηκαν να τα υποβάλουν σε self test με αποτέλεσμα να χάσουν τη σχολική χρονιά.

«Ολέθρια σχέση» στο Χαλάνδρι: Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε δολοφονική επίθεση...

«Ολέθρια σχέση» στο Χαλάνδρι: Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε δολοφονική επίθεση

Η εικαστικός από το Χαλάνδρι είχε εμμονή τόσο με τον γιατρό όσο και με τη σύζυγό του στην οποία είχε επιτεθεί πριν από πέντε χρόνια...

Βόρεια Ελλάδα: Πού έδειξε το θερμότερο έως -3.4 βαθμούς Κελσίου...

Βόρεια Ελλάδα: Πού έδειξε το θερμότερο έως -3.4 βαθμούς Κελσίου

Αρνητικές θερμοκρασίες κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά σήμερα το πρωί, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Η απολύτως ελάχιστη θερμοκρασία του πρωινού σημειώθηκε στο Νευροκόπι (-3,4 βαθμοί Κελσίου) και ακολούθησαν η Κοιλάδα Κοζάνης (-3,2), το Περιθώρι Νευροκοπίου (-3,1), το Βαρικό Φλώρινας (-2,9), το Μεσόβουνο Κοζάνης (-2,8) και το Παρανέστι Δράμας (-2,8).

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Αυτός είναι ο σκληρός κακοποιός που απέδρασε από τις φυλακές Κορίνθου

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Αυτός είναι ο σκληρός κακοποιός που απέδρασε από τις φυλακές Κορίνθου

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που απέδρασε από τις φυλακές Κορίνθου νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

Μισή συγγνώμη από την Ολλανδή δημοσιογράφο μετά τη μήνυση του δήμαρχου Ύδρας για τα περί ρατσιστών...

Μισή συγγνώμη από την Ολλανδή δημοσιογράφο μετά τη μήνυση του δήμαρχου Ύδρας για τα περί ρατσιστών

Επίδομα θέρμανσης: Αντίστροφη μέτρηση για να ανοίξει η πλατφόρμα - Δικαιούχοι και ποσά...

Το βράδυ της Δευτέρας (15/11) ή  το αργότερο την Τρίτη (16/11) θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 η προκαταβολή αναμένεται να καταβληθεί στους δικαιούχους στις 10 Δεκεμβρίου.

Σε ποιους θα δοθεί το επίδομα θέρμανσης

Το επίδομα θέρμανσης κυμαίνεται από 100 έως 750 ευρώ και τα ποσά είναι αυξημένα κατά 36% για τα νοικοκυριά χωρίς παιδιά, 49% για τις οικογένειες με ένα παιδί, 59% για όσους έχουν δύο παιδιά και 68% για τις οικογένειες με 3 παιδιά.

 
 

– Άγαμοι φορολογούμενοι ή έγγαμοι σε κατάσταση χηρείας ή εν διαστάσει οι οποίοι κατά το προηγούμενο έτος είχαν ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 14.000 ευρώ και κατείχαν την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους κτίσματα και εντός σχεδίου πόλεως οικόπεδα συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 180.000 ευρώ.

– Έγγαμοι και συνάψαντες σύμφωνα συμβίωσης φορολογούμενοι οι οποίοι το προηγούμενο έτος είχαν ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ και την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους κατείχαν κτίσματα και εντός σχεδίου πόλεως οικόπεδα αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ. Τα όρια προσαυξάνονται για κάθε εξαρτώμενο τέκνο κατά 3.000 ευρώ.

Το εισοδηματικό όριο αυξάνεται σε:

– 23.000 ευρώ για οικογένεια με ένα τέκνο

– 26.000 ευρώ για οικογένεια με δύο τέκνα

– 29.000 ευρώ για οικογένεια με τρία τέκνα.

Το επίδομα χορηγείται σε όσους πληρούν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια και καταναλώνουν πετρέλαιο θέρμανσης ή φυσικό αέριο ή υγραέριο. Επίδομα θέρμανσης δικαιούται και όσοι χρησιμοποιούν για να ζεσταθούν καυσόξυλα ή βιομάζα (πέλετ) υπό την ότι η κύρια κατοικία τους βρίσκεται σε οικισμό με πληθυσμό ίσο ή κατώτερο των 2.500 κατοίκων.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Το myΘέρμανση είναι η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για το επίδομα Θέρμανσης. Απευθύνεται σε όσους καταναλώνουν για τη θέρμανσή τους πετρέλαιο εσωτερικής καύσης θέρμανσης ή φυσικό αέριο ή υγραέριο ή καυσόξυλα ή βιομάζα (πέλετ) και πληρούν τα κριτήρια χορήγησης.

Στην πλατφόρμα υπάρχουν δύο εφαρμογές:

  • Στην πρώτη, με τίτλο «ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ», οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν αίτηση, για να ενταχθούν στο Μητρώο δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης.
  • Στη δεύτερη, με τίτλο «ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΥ», καταχωρούνται οι αποδείξεις αγοράς ειδών καυσίμων εκτός του πετρελαίου.

Διευκρινίζεται ότι οι καταναλωτές πετρελαίου θέρμανσης δεν απαιτείται να υποβάλουν παραστατικά αγοράς, διότι η διασταύρωση αυτών γίνεται αυτόματα.

Μετά την αύξηση των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων, θα αυξηθεί και το όριο για την επιδότηση των αγορών πέλετ και ξύλων, ούτως ώστε να λάβουν το επίδομα περισσότεροι κάτοικοι ορεινών οικισμών.

Το νέο όριο θα καλύπτει πλέον και οικισμούς με πληθυσμό έως και 3.500 κατοίκους από 2.500 κατοίκους που ίσχυε πέρυσι. Το επίδομα θα λάβουν φέτος πάνω από 1 εκατ. νοικοκυριά.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του επιδόματος θέρμανσης φέτος διπλασιάστηκε και ανέρχεται στα 168 εκατ. ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Καιρός: Με ηλιοφάνεια η Παρασκευή - Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο.

Καιρός σήμερα 12/11

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.

Η ορατότητα στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά έως 7 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

 
 

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός – Μαρουσάκης: Ποιες περιοχές θα επηρεάσει η κακοκαιρία από την Κυριακή – Ο ρόλος της Πίνδου.

Καιρός – Μαρουσάκης: Ποιες περιοχές θα επηρεάσει η κακοκαιρία από την Κυριακή – Ο ρόλος της Πίνδου

Για τον καιρό των επόμενων 24ωρων που θα επηρεαστεί από το βαρομετρικό χαμηλό που έχει εγκλωβιστεί στην κεντρική Μεσόγειο μίλησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Αλλαγή αναμένεται να σημειώσει ο καιρός τα επόμενα 24ωρα, αρχής γενομένης από το Σάββατο το βράδυ σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Όπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ο καιρός θα επηρεαστεί από το βαρομετρικό χαμηλό που έχει εγκλωβιστεί στην κεντρική Μεσόγειο το οποίο από το βράδυ του Σαββάτου και μέσα στην Κυριακή και στη συνέχεια τη Δευτέρα θα φέρει βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με τον ίδιο από την αλλαγή του καιρού με τις βροχές και τις καταιγίδες θα επηρεαστούν οι περιοχές που βρίσκονται από την οροσειρά της Πίνδου και πιο δυτικά και συγκεκριμένα τα δυτικά, κεντρικά και νότια γεωγραφικά διαμερίσματα.

Όσον αφορά τον καιρό από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε βάσει των χαρτών με την κίνηση των αερίων μαζών πως θα κατέβουν αρκετές ψυχρές αέριες μάζες οι οποίες δεν αποκλείεται να φέρουν χιόνι ακόμα και σε περιοχές με πιο χαμηλά υψόμετρα για τη βόρεια χώρα.

Πηγή-Newsbomb.gr(διαβάστε περισσότερα )

 

Σαν σήμερα 12 Νοεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

Σαν σήμερα 12 Νοεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

333 π.χ.: Ο Μέγας Αλέξανδρος συντρίβει τους Πέρσες στην Ισσό. (Η Μάχη της Ισσού)

 

1933: Δημοσιεύεται η πρώτη φωτογραφία του υποτιθέμενου τέρατος του Λοχ Νες.

1940: Μετά την αποτυχία της ιταλικής επιθέσεως στο Αλβανικό Μέτωπο, ο Αδόλφος Χίτλερ εκδίδει διαταγή προς το Γενικό Επιτελείο του να εκπονήσει σχέδιο και να προπαρασκευάσει επίθεση κατά της Ελλάδας.

1942: Ο πρώτος νεκρός πυροσβέστης στην Ελλάδα. Ο δόκιμος πυροσβέστης Β’ τάξεως, Κωνσταντίνος Πούλιος, σκοτώνεται κατά την προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διώροφο οίκημα στη Θεσσαλονίκη. Η 12η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί στη χώρα μας ως Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών.

1990: Ο άγγλος επιστήμονας Τίμοθι Μπέρνερς - Λι (TBL για τους φίλους του) εφευρίσκει τον Παγκόσμιο Ευρύ Ιστό, γνωστότερο με τα αρχικά WWW, πάνω στον οποίο βασίζεται η λειτουργία του διαδικτύου.

1998: Συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης ο ηγέτης του PKK, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ο οποίος έφτασε στην ιταλική πρωτεύουσα από τη Μόσχα με πτήση των ρωσικών αερογραμμών. Η αστυνομία δεν ανακοινώνει πού κρατείται ο συλληφθείς κούρδος ηγέτης, ενώ η Τουρκία σπεύδει να ζητήσει επισήμως την έκδοσή του από τις ιταλικές αρχές, χαρακτηρίζοντας τη σύλληψή του σημείο καμπής στην καταστολή του κουρδικού αυτονομιστικού κινήματος.

Σαν σήμερα 12 Νοεμβρίου απελευθερώθηκε η Χίος

1912 Το 7ο Σύνταγμα Πεζικού απελευθερώνει την πόλη της Χίου. Οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις που είχαν αποβιβαστεί την προηγούμενη μέρα στα περίχωρα της πόλης της Χίου, αντιμετωπίζουν με επιτυχία μια απρόσμενη τουρκική επίθεση και υψώνουν τελικά την ελληνική σημαία στην πρωτεύουσα του νησιού. Με την κατάληψη της Χίου ολοκληρώνεται η απελευθέρωση όλων των νησιών του Αιγαίου (πλην των Δωδεκανήσων, που παραμένουν υπό Ιταλική κυριαρχία) .

1922 (ν. ημ.) Η Ελλάδα παραδίδει στην Τουρκία τη διοίκηση της Ανατολικής Θράκης, μετά και την αποχώρηση του τελευταίου έλληνα στρατιώτη.

1922 Παραιτείται η κυβέρνηση Κροκιδά και αναλαμβάνει νέα στρατιωτική Κυβέρνηση, υπό τον Στ. Γούναρη. Η επαναστατική επιτροπή μετονομάζεται σε ''Επανάσταση του 1922'' και τελεί υπό την αρχηγία του Νικολάου Πλαστήρα.

1923 Μετά το αποτυχημένο "Πραξικόπημα της Μπυραρίας" του Μονάχου ο Αδόλφος Χίτλερ συλλαμβάνεται και κατηγορείται για εσχάτη προδοσία. Πολλοί από τους συνεργάτες του διαφεύγουν στην Αυστρία, ενώ αναστέλλεται η κυκλοφορία της εφημερίδας του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος «Λαϊκός Παρατηρητής».

1923 Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν εγκαταλείπει το Βερολίνο, μετά από αντισημιτικές απειλές για τη ζωή του.

1923 Πέθανε ο Γερμανός αρχιτέκτων, Ερνέστος Τσίλερ, με σημαντικό έργο στην Ελλάδα, όπου σχεδίασε πάνω από 900 κτίρια

1944 Πέθανε ο ποιητής και κριτικός Τέλλος Άγρας, φιλολογικό ψευδώνυμο του Ευάγγελου Ιωάννου

1944 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Βρετανικά αεροπλάνα βυθίζουν στ’ ανοικτά της Νορβηγίας το θωρηκτό «Τίρπιτς», καμάρι του στόλου της ναζιστικής Γερμανίας.

1951 Ορκίζονται οι επτά εξόριστοι βουλευτές της ΕΔΑ από τις εκλογές της 9 Σεπτέμβρη.

1954 Κλείνει ο σταθμός υποδοχής μεταναστών στο νησί Έλις της Νέας Υόρκης. Υποδέχθηκε πάνω από 20 εκατομμύρια μετανάστες απ' όλο τον κόσμο.

1961 Γεννήθηκε η Ρουμάνα γυμνάστρια και ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Νάντια Κομανέτσι

1969 Ο αμερικανικός στρατός ανακοινώνει για πρώτη φορά ότι βρίσκεται στη διαδικασία ανάκρισης του Γουίλιαμ Κάλεϊ, σχετικά με την άγρια σφαγή αμάχων στο βιετναμέζικο χωριό Μάι Λάι, το Μάρτη του 1968. Από τους 5 στρατιώτες που τελικά θα κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, θα «βρεθεί» ένοχος μόνο ο επικεφαλής της επιχείρησης υπολοχαγός Κάλεϊ, ο οποίος και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη. Στη συνέχεια τα ισόβια θα μετατραπούν σε κάθειρξη 20 ετών και κατόπιν 10 ετών. Εν τέλει, ο Κάλεϊ θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό στο διαμέρισμά του στο στρατόπεδο Φορτ Μπένιγκ της Τζόρτζια για μόλις 3,5 χρόνια, ωσότου του δοθεί χάρη από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Νίξον.

1981 Καθιερώνεται ως σχολική γιορτή η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

1981 Εκτοξεύεται για δεύτερη φορά το διαστημόπλοιο «Κολούμπια». Ήταν το πρώτο διαστημόπλοιο που χρησιμοποιήθηκε πάνω από μια φορά.

1982 Μετά το θάνατο του Λεονίντ Μπρέζνιεφ, ο αρχηγός της KGB Γιούρι Αντρόποφ τον διαδέχεται στην ηγεσία του Σοβιετικού Κομμουνιστικού Κόμματος.

1989 Πέθανε η θρυλική μορφή του ισπανικού εμφύλιου πολέμου και του κομουνιστικού κινήματος, Ντολόρες Ιμπαρούρι, γνωστότερη ως Πασιονάρια.

 1990 Ο αυτοκράτορας Ακιχίτο ενθρονίζεται στην Ιαπωνία.

1993 Η Αθήνα παίρνει την ενδέκατη θέση στη γενική κατάταξη έρευνας για τις συνθήκες ζωής σε τριάντα ευρωπαϊκές πόλεις.

1993 Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αποφασίζει την επιβολή νέων κυρώσεων κατά της Λιβύης, επειδή αρνείται να παραδώσει στη δικαιοσύνη τους δυο πολίτες της, οι οποίοι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ευθύνονται για την ανατίναξη αεροσκάφους της PAN AM πάνω από τη Σκοτία το 1988.

1994 Παραιτείται από την ηγεσία του κόμματος των νεο-γκολιστών (RPR) ο Ζακ Σιράκ για να διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα στη Γαλλία.

1998 Ο ηγέτης του ΡΚΚ (Κουρδικού Εργατικού Κόμματος) Αμπντουλάχ Οτσαλάν καταφεύγει στην Ιταλία και συλλαμβάνεται, προκαλώντας διεθνή διπλωματική εμπλοκή.

1999 Ισχυρός σεισμός 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ πλήττει την περιοχή Ντίτσε της Τουρκίας. 894 νεκροί και μεγάλες καταστροφές.

2000 Το πρώτο ντέρμπυ των "αιωνίων" αντιπάλων ΠΑΟ- Ολυμπιακού στην ιστορική Λεωφόρο μετά από 17 χρόνια (0-0) στιγματίζεται από σοβαρά επεισόδια.

Πηγή-Thepressroom.gr

 15 Ιδέες για όμορφα & οικονομικά δώρα για όλους!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Î αλήθεια και το λάδι βγαίνουν πάντοτε από πάνω. ATHENA'S ROSE THE OLIVE BRAND"

  Να σας δώσω και τις λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό μας που είναι σε εξέλιξη στην ομάδα μας στο facebook καθημερινά και τα Σαββ/κα στην στήλη με την Ρούλα Παναγιωτίδου και μπορείτε να συμμετέχετε αφήνοντας τα σχόλια σας και κάνοντας like κάτω άπο κάθε ανάρτηση που βλέπετε με ''το τραγούδι της ημέρας'' ,φυσικά πρέπει να είστε μέλη και τότε μόνο μπορείτε να λαμβάνετε μέρος .Τα πολύ χρήσιμα δώρα θα  προσφέρει το κατάστημα ''Athena's Rose The Deli Store ''στην Ασπροβάλτα με βιολογικά προ'ι'όντα σχεδόν άπο όλη την Ελλάδα .

Οι τυχεροί θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν 2 μπουκάλια παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας ''Sermyli'' και ένα βάζο πράσινες ελιές (πάλι βιολογικής καλλιέργειας) 500 ml .

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "sermyll sermyli Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 100 ml Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής 280 gr sermyli sermyli Πάστα Πράσινης Ελιάς 100 gr Πράσινες Ελιές Καλαμών 100 gr ATHENA'S ROSE THE DELI STORE ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ"

Οπότε μεταφερθείτε στην ομάδα του volvinews.gr στο  facebook και ''κλειδώστε'' τις συμμετοχές σας για αυτά τα πολύ χρήσιμα και εξαιρετικά δώρα.

Άπο εμένα αυτά και με την μουσική μου επιλογή θα σας αποχαιρετήσω και θα ευχηθώ να περάσετε ένα όμορφο Σαββ/κο να δείχνετε ιδιαίτερη προσοχή όπου και ενα επιλέξετε να περάσετε το διήμερο σας ,τηρήστε τα μέτρα και μείνετε ασφαλείς μιας και τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι η ανευθυνότητα ας προσπαθήσουμε να κάνουμε το κάλυτερο για όλους μας ...Ραντεβού την ερχόμενη Δευτέρα Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε ....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ 

Top