ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

08 Σεπτεμβρίου 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

samsungΟι κάτοχοι του συγκεριμένου μοντέλου  στην Ελλάδα καλούνται να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας στα τηλέφωνα από σταθερό:

801 11 SAMSUNG (801 11 7267864) και από κινητό: 210 6897691 και στην Κύπρο στο τηλέφωνο 800 94000 (από σταθερό)

H Samsung έχει έρθει αντιμέτωπη,  με σοβαρές κατηγορίες για μοντέλο smartphone Galaxy Note 7 που εκρηγνυται όταν το βάλεις στη φόρτιση.

Σε απάντηση στα πρόσφατα περιστατικά που αναφέρθηκαν σχετικά με τα νέα Galaxy Note7, η Samsung απαντά ότι πραγματοποιήσε ενδελεχή έρευνα και εντοπίσε ένα θέμα που αφορά στην μπαταρία του κινητού.

.«Έως την 1η Σεπτεμβρίου, έχουν αναφερθεί 35 περιστατικά παγκοσμίως και επί του παρόντος διεξάγουμε ενδελεχή έλεγχο με τους προμηθευτές μας για να εντοπίσουμε μπαταρίες στην αγορά που πιθανώς να έχουν επηρεαστεί. Ωστόσο, επειδή η ασφάλεια των πελατών μας αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για εμάς στη Samsung, έχουμε σταματήσει τις πωλήσεις του Galaxy Note7» αναφέρει η Samsung.

Για τους πελάτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους συσκευές Galaxy Note7, η εταιρία αναλαμβάνει να αντικαταστήσει εθελοντικά την συσκευή τους με μία καινούργια μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Πηγή: fpress.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top